Arama sonuçları: *

• Users: gunesgkcee
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. gunesgkcee

Sistemim Ne Kadar Eder?

Ryzen 5 7600 2X16 32GB 6000MHZ CL36 Kingston Beast Black Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi Asus Prime RX9060XT 16GB Gigabyte C201 Black Arctic Liquid Freezer II 360MM ARGB MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ GOLD 500GB WD GREEN SN3000 M2 SSD Bütün ürünler 2 aylık hepsinin kutusu fatura garanti tam şuan...
  2. gunesgkcee

!!!YARDIM!!! RX9060XT RYZEN 5 7600 SES VE STUTTER SORUNU

Herkese selamlar geçenlerde hoparlörün sesiyle ilgili bir konu açmıştım maalesef sorun hoparlörde değilmiş yeni bir atk mercury siparişi vermiştim ve bugün geldi aynı çıt çıt ses gelmesini kulaklıkta da yaşadım ve hoparlörü de kulaklığı da başka bir bilgisayarda denemek istedim sorunsuz çalıştı...
  3. gunesgkcee

Logitech Z150 Çıt Çıt ses gelme sorunu

Logitech z150 hoparlöre sahibim çok sık olmamakla beraber müzik dinlerken veya video izlerken bazı anlarda hoparlörden çıt çıt ses geliyor hafif bir şekilde sanki jak kablosunu oynatıyormuş gibi. Donanım olarak herhangi bir sıkıntı olduğunu düşünmediğimden dolayı elektriksel bir sorun olduğunu...
  4. gunesgkcee

MSI MAG 256F vs KTC H25T7

Herkese selamlar iyi forumlar KTC'nin fiyatını arttırdıkça arttırdılar ve 4500₺ seviyelerine geldi bu fiyatta hala daha alınır mı fiyat performans mıdır yoksa 4500-5000₺ fiyatlarına çıkınca daha iyi bir monitör var mıdır? MSI 24.5" MAG 256F'yi buldum pivot olup olmaması benim için önemli değil...
  5. gunesgkcee

KTC H25T7 1 Adet Ölü Piksel

Bugün elimde geçti Hepsiburada üzerinden Hepsiburada satıcısından aldım değişim için bir sorun çıkarırlar mı bilmiyorum ancak ekranda 1 adet ölü piksel çıktı onun dışında bir sorun yok. Benim sorum acaba siz böyle bir durumda değişim ister miydiniz yoksa bu şekilde kullanır mıydınız? Sadece...
  6. gunesgkcee

Ryzen 5 7600 PBO Sonrası Sıcaklıkları?

Herkese selamlar Ryzen 5 7600 işlemcime pbo işlemi uyguladım pbo işleminden önce cinebench testinde maksimum 4.8GHz gördü ve maksimum sıcaklığı 69.5'di pbo işleminden sonra işlemciyi stabil bir şekilde 5.3GHz değerlerinde çalıştırmayı başardım ancak işlemci sıcaklığı maksimum 85 dereceyi gördü...
  7. gunesgkcee

Çözüldü✓ GÜNCEL 55 60K ARASI TOPLAMA TAVSİYESİ

Herkese selamlar maksimum bütçem 60k bir arkadaşım için bilgisayar toplayacağım mümkünse beyaz olacak olmazsa siyah da olur ryzen 5 7600 ve rx9070xt'li bir sistem düşünüyorum ancak beyaz olunca 75k'nın altında bir fiyat çıkmadı sizlerin bu bütçeye bir önerisi var mıdır?
  8. gunesgkcee

Güncel 600K bütçe ile araba önerisi

Selamlar ikinci el bir araba almayı düşünüyorum güzel görünmesi ve az yakması önceliğim ilk arabam olacak otomatik vites olması ve çok güçsüz yolda araba sollarken ya da hafif yokuş çıkarken yorulacak bir araba olmaması lazım.
  9. gunesgkcee

🔥İndirim Adata XPG Gammix S11 Pro 512GB M2.SSD 1.299₺

https://www.hepsiburada.com/adata-xpg-gammix-s11-pro-512gb-3500-2300mb-s-nvme-m-2-ssd-agammixs11p-512gtc-p-HBV00000ILGXR?ftid=ix1auymtlqr0uji7&url_src=ios-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Aaffiliate&utm_medium=influencer&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate Satıcı...
  10. gunesgkcee

Öneri Ryzen 5 7600 İçin Anakart Önerisi

Spesifik ihtiyaclarim var oncelikle 2 tane m2 ssd slotu olmasi ve mAtx boyutunda olmasi lazim aklimda Asus Prime B650M-R veya B650M-K modeli var onlarin disinda onerileriniz varsa duymayi cok isterim fiyat olabildiginca uygun olursa iyi olur kesin bir butcem yok ancak 6 7k tlyi gecmezse iyi olur...
  11. gunesgkcee

Öneri Liquid Freezer ii 360mm stok termal macun

Yeni bir sistem topluyorum ryzen 5 7600 dusunuyorum islemci olarak. Sogutucu tarafinda secimimi Arctic Liquid Freezer ii 360mm'den yana kullandim yaninda arctic mx5 termal macunla beraber geliyor mx5'in nispeten piyasaya gore iyi bir termal macun oldugunu biliyorum ancak yaninda gelen mx5'i mi...
  12. gunesgkcee

Yardım MSİ MAG A750GL BU FİYATA ALINIR MI?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0C3M86HCB?tag=akakceprime-21&th=1 Şuanda amazon prime day adı altında 6 ayın en ucuz fiyatı gözüküyor akakçe'de vesaire bugün amazon prime day'in son günüymüş ve benim bir psu ihtiyacım var fiyatı uygun geldi bitmeden de alasım var ancak bu fiyat gerçekten avantajlı...
  13. gunesgkcee

Yardım Ryzen 5 7600 ve RX9060XT 16GB için psu önerisine ihtiyacım var

https://www.maksimumbilgisayar.com/urun/high-power-elite-750w-80-bronze-atx-guc-kaynagi-r-guc-kaynagi?ref=akakce&v=1.32.7#tab-1 https://www.amazon.com.tr/dp/B098THBMQS/ref=asc_df_B098THBMQS1715612640000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B098THBMQS&linkCode=asn&psc=1 Ryzen 5 7600...
  14. gunesgkcee

TP LİNK VC220-G3u modemi router olarak kullanmak

Elimde 2 adet modem mevcut ve tp link'i router olarak kullanmak istiyorum ancak gerekli ayarlamaları yaptığımda wi-fi bağlantısından internet yok kablolu bağlantıda var oluyor. DHPC kapattım ve ip adresini değiştirdim. Tp link üzerinden kablolu bağlantıyla internet alabiliyorum ama kablosuz...
Geri