Arama sonuçları: *

1. Pıtex_0107

Custom Klavye Tuş Takımı

Selamlar. Ben kendime custom bir klavye yapmayı düşünüyorum. Düşük büteli olucak. Klavyeyi aldım fakat istediğim tuş takımını bulamıyorum. Sadece tuş takımı custom olucak. Antresit var fakat yeşil tuş takımı bulamadım. Örnek amaçlı bir yerden resim buldum. Buna benzer bir şey olucak.
  2. Pıtex_0107

Modlar ve rutinler bildirim kapanmıyor.

Samsung s24 Fe aldım ve rutin oluşturdum eve girince mobil veri kapansın çıkınca açılsın diye fakat ana ekranımda simgesi var ve görüntü kirliliği yapıyor. Nasıl kapatabilirim ayarlara baktım fakat bir şey bulamadım.Sistem açık kalsın sadece ana ekranda görünmesin istiyorum. Nasıl yaparım bilmiyorum.
  3. Pıtex_0107

35K bütçe sistem önerisi?

Arkadaşıma sistem topluyoruz. Sadece kasa için 35K bütçe ayırdı. Markalar msı asus vb olsun saçma bilinmeyen markalar olmasın. Ekran kartı rtx nvidia olucak. Rx sevmiyor. Alabileceğim en iyi sistemi almak istiyorum dedi bende sizlerden fikir almak istedim. Şimdiden öneriler için teşekürler...
  4. Pıtex_0107

Sigorta karşılar mı?

Merhabalar. Ben 3 4 hafta önce Mondial drift l aldım. Aldığım gün plakasız ve ehliyetsiz bir şekilde motoru eve doğru getirirken kontrolsüz bir şekilde kapı açan birisinin kapısına çarptım. (saat 6 civarı plaka basım yeri kapılı olduğu için ve ben motoru teslim aldığım için mecburen eve kendim...
  5. Pıtex_0107

Steam a erişim engeli gelebilir mi?

Merhabalar. Steam a erişim engeli gelicek diye bir haber aldım. Peki ya para verip aldığımız oyunlar ne olacak paralarımız ne olacak. Şu anki fiyatlar üzerinden para iadesi yapılsa bile aynı fiyata bulamayacağı çoğu oyunu. Ne olacak böyle bir şey mümkün mü? Teşekürler...
  6. Pıtex_0107

Ns125 artçı selesi hatası

Arkadaş Ns 125 motor aldı. 4 ay felan oldu. Daha 2000 km de. Artçı selesi sürekli çıkıyor bazen düşüyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözülür. Öneri var mı? Teşekkürler.
  7. Pıtex_0107

V900 S sürekli usb sorunu

Rampage V900S direksiyon seti indirimliyken aldım 1 ay felan oluyor. Aldığımdan beri her pc açıldığında usb yi tak çıkar yapmam gerekiyor. Farklı usb ye taktım fakat yine aynı sorun. Win 11 kullanıyorum. usb de bir sorun yok. Neden böyle oluyor. Çözümü varmıdır?
  8. Pıtex_0107

ETS 2 teslimat tuşu yok

İndirime girince rampage V900S aldım. ETS 2 oynuyorum teslimat noktasına gelince teslimat işi ile meşgul olmak için belirtilen tuşa bas diyor fakat tuş yok hangi tuşa basacvağımı göremiyorum ve ayarlayamadım. Yardım edin. Birde ETS 2 direksiyon hassasiyet ayarını yapıyorum hafif bir ölü nokta...
  9. Pıtex_0107

RX6600 satmak mantıklı mı?

MSI RX6600 ümü satıp rtx4060 alacapım. Mantıklımı? Garantisi bitti ve kaça satacağımı bilmiyorum. 0 ı 12K felan şuan 2. elde 8 k ya koydum pazarlıkta yaparım. Sizce kaça okuturum? Satmaya değermi?
  10. Pıtex_0107

Lensten sonra göz yanması

Lens takmaya başladıktan sonra gözümde ara sıra bazende lens takarken aşırı derecede yanmalar oluyor. Havlu ile sildiğimde geçiyor fakat ara sıra tekrar oluyor. Lens gözümde olsun olmasın fark etmiyor. Neden oluyor bilmiyorum alerjen mi değil mi? Teşekkürler.
  11. Pıtex_0107

Bu para şuan kaç tl ediyor.

Bir para gördüm internette eski çekilmiş bir fotoğraf 5.878.800 yazıyor. Şu anda kaç tl ediyor nasıl okunuyor. Yeni para ile nasıl telaffuz ediliyor.
  12. Pıtex_0107

Uncharted için 4k monitör mü lazım

Uncharted hırsızlar mirası alıcam ama uyumlu pc ve 4k cihaz gereklidir yazıyor. Güvenip alamıyorum. İlla 4k ekran mı lazım bir de,16 gb ram r5600 ve rx6600 dual var. Casper exccalibur23,8 curved 2 adet. Alsam sıkıntı olur mu?
  13. Pıtex_0107

Spider-man Alıcam hangisi daha iyi

Epic games de baya indirim var. Spiderman alacağım hangisini almalıyım bilmiyorum. Spiderman remastered mi Miles Morales mi. Seri vs düşüncem yok eğlence için oynayacağım. Bilgilendirme için söylüyorum. Çoğu oyunda indirim var. FC25 Uncharted Spiderman God of War Witcher 3 Cyberpunk 2077 Lost Of...
  14. Pıtex_0107

Router kulaklığa engel olur mu

Merhabalar. Odamda wifi çekmiyor tplink ac750 aldım. Wifi sinyalleri wireless Kulaklık bağlantısında engel oluyor. Router da engel olur mu? Teşekürler.
  15. Pıtex_0107

İnternet alış ve veriş yapabilen router arıyorum

1 hafta önce odamı taşıdım. Pc İnternete kabloyla bağlı ama telefon çekmiyor. Kablo kirliliği olmaması adına odama kablo ile bağlanabilen bir router alıp routerden pc ye kablo çekincem ama uygun bir router bulamıyorum. 100 Mb internet var ama arada 800 e felan çıkıyor. Tamamını destekleyen bir...
  16. Pıtex_0107

Temu siparişi verdim Yabancı numaradan link geldi.

Temudan alışveriş yaptım. Şöyle bir mesaj geldi dolandırıcı mı sizce? 1732285577 Linke tıkladıktan sonra aklıma geldi ama inşallah dolandırıcı değildir.
  17. Pıtex_0107

Uygulamalara kart bilgilerimi vermek istmiyorum?

Merhabalar. Çoğu uygulamaya girerken deneme üyeliiği alıyorum ilk 1 ay ücretsiz vs diye ama benden kart bilgimi istiyor. Bir ünlünün reelsinde görmüştüm. Chrome ye bir eklenti ekliyordu ve uygulamalarda kullanabileceğim kart bilgileri oluşturuyordu ve tamamen yasaldı. Bu eklentinin ismini...
  18. Pıtex_0107

Logitech g435 alınır mı?

Logitech 435 mi Hyperx Cloud stinger 2 mi? Çok büyük farklar var mı.
  19. Pıtex_0107

Yardım Gamepower Fuıry x wireless ses kesiliyor.

Merhabalar. Fury X kablosuz kulaklık almıştım. Fakat ses yarım saate yada 45 dk ya bir kesilip geliyor. Bazen 3 bazen 5 saniye gelmiyor ve düzeliyor ve bir kez olunca 5 10 saniye sonra tekrar ediyor ve ard arda 3 5 kez oluyor. Fakat ben bu durumdan çok sıkıldım. Neden olduğunu anlayamıyorum...
  20. Pıtex_0107

Kurulum yerini varsayılan olarak değiştirmek.

Windows’ta bir program kuracağım zaman hep program files x86 konumunu açıyor. Bunu otomatik olarak başka bir konuma alma şansım var mı? sürekli konum değiştirmek istemiyorum? Teşekkürler.
Geri