Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Bilgisayar ilk açıldığında görüntü böyle

İps panel asus tuf 27 inç 1440p 240hz monitör model nukarasını hatırlamıyorum böyle oluyor ilk açtığımda pcyi
  2. S

Corsair H150 rgb fanlarım formattan sonra aura sync ve iCUE gözükmüğyor

gözükemdiği için tekrar tekrar format attım ama gözükmüyor corsair h150rgb sıvı soğutmam önceden gözüküyordu ama artık nedense gözükmüyor belki biosla ilgili bi sorundur bilmiyorum lütfen yardım edin
  3. S

Pc açılıyor ama ekranda sadece bu oluyor

lütfen yardım edin aşağıdaki fotoğraftan diyor ve ekrana hiçbir şey gelmiyor bi giriş ekranı geliyo o kadar
  4. S

3 aydır her rüyada red yediğim kızı görüyorum

okulda neredeyse her ders olmak üzere uyurum gece de uyurum eve gelince de uyurum bundan dolayı hemen hem her gün rüya görürüm 3 4 ay önce bi kızdan red yedim, red yemeden önce de her rüyama giriyordu hâlâ giriyor ve garibime gitmeye başladı bunun bi anlamı var mıdır? yoksa sadece kafaya fazla...
  5. S

Merhaba oyuncu koltuğu için öneri lazım

Merhaba oyuncu koltuğu için öneri lazım yaslanacağım, rahat olması ve yaslanabileceğim bir sandalye lazım, oyuncu koltuğu olarak şimddien teşekkürler
  6. S

Vsync açık değil ama 240 fps üstüne çıkmıyor

her oyunda maksimum 260 fps alıyorum vsync açık değil ve asla geçmiyor sistemiö: rtx 4080 super r7 7800x3D 64gb ddr5 ram 6400mhz asus tuf gaming b650e wifi 2tb ssd 7500/6500 1200w psu lütfen yardım edin
  7. S

Öneri Kulaklık lazım 5000 liraya

kablosuz rgb mikronlu kulaklık lazım öneri var mı
  8. S

Öneri Mikrofonlu kablosuz kuklaklık önerisi

Mikrofonlu kablosuz kulaklık önerisi yapabilir misiniz, kaliteli olsun bir daha almak istemiyorum birde mümkünse varsa rgbli olsun Şimdiden teşekkürler 1730311579 birde maksimum bütçe 4000 ama 1000 lirayada önerebilirsiniz
  9. S

Burda olmayan piksel ney (monitör)

burda bi piksel yok bu nedir napmam gerek garanti dahilinde midir bunun
  10. S

64 gb ram var ama sadece 32 si kullanılıyor

64 gb ram var sistemde görev yöneticisindede gözüküyor ama afterburnerda yukarda 32 sinin kullanılabildiği gözüküyor IGPU yu da kapadım. sistemim: xpg 6400 mhz 2x32gb ram R7 7800x3D Rtx 4080 super Corsair Mp 600 pro 2 tb b650 anakart 360mm aio corsair 1728619917 bide 1200w 80+ gold psu
  11. S

7800x3D ısınıyor (360mm)

bilgisayarcıda kurdular sistemi, 90 dereceyi görüyor benchmarkta şu an bilgisayarcıda teslim alamadım corsair h150 rgb var 360mm sıvı soğutma sorun ne olabilir biosta da 50 derece
  12. S

Öneri 360mm aio destekli kasa önerisi

360mm aio destekli fan kontrolcülü atx toz filtreli argb kasa önerisi lazım
  13. S

Istanbul Pendi̇k Şeyhli̇ Kablolama Yapacak Bar Mi

BILGISAYARI AZVIK TOPLADIM AMA KABLOLAMA KALDI VE SIVI SOĞUTMAYI TAKMAK LAZIM ANTISTATIK BILEKLIK VAR YARDIM LAZIM caps açık kalmış pardon
  14. S

Yardım m2 ssd buraya girmiyor

m2 ssd nin heatsinki vardı çıkardım gördüğünüz gibi o dönerek ssd sımıştıran şey dönmüyor yardım lazım
  15. S

Yardım m2 biraz kilolu çıktı

noemalden büyğk m2 ssd almışım anakartta ne yapmam lazım 1727516378 girmiyo ayrıca 1727516400 girdi 1727516401 girdi
  16. S

Yardım RAMİ TAKAMIYORUM YARDIM

rami gakabilmiş miyim takamadım galiba ne yapmam lazım
  17. S

10000 TL Bütçeye Sistem

8 yaşında bir çocuk var instada 10000 liraya her şey dahil almak istiyor monitör klavye mouse kulaklık mousepad ve ikinci el almalısın dedim ama tek başıma her şeyi değerlendiremem ve en son alt segment baktığımda yıl 2021 di çok alt segmentten anlamıyorum yardımınıza ihtiyacım var ve yayın açıp...
  18. S

İntel xmp 3.0 amd işlemcide açılır mı

evet aptalca bir soru biliyorum ama açılıp açılmadığını bilmiyorum anakartım asus tuf b650e wifi 8000 mhz anakart, açar mı xmpyi amd işlemciyle?
  19. S

Çözüldü✓ NZXT 1200W psu yanar mı

NZXT 1200W psu aldım yanar mı internette öyle şeyler görğyorumda
  20. S

ACİL köy hizmetleri AL 9. sınıftan Kartal AL ingilizce hazırlık nakil

köy hizmetleri anadolu lisesi 9. sınıftan Kartal Anadolu lisesi ingilizce hazırlık NAKİL yaptırdım ikhale mi gidip bir şey yapmam gerekiyor ya da direk kartal anadoluya gitsem kayıdım geçmiş midir? (nakil kabul oldu)
Geri