Arama sonuçları: *

• Users: Mehmetİ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yeni girdiğim işte ilk hafta ne yapmalıyım?

Herkese iyi günler arkadaşlar. Bir telefon teknik servis dükkanında işe gireceğim ve iş yeri sahibi beni 1 hafta deneyeceğini belirtti. Bu ilk haftada neler yapmalıyım ve neleri yapmamalıyım? Bilgilendirirseniz sevinirim. Daha önce böyle bir işte çalışmadım fakat babamın yanında uzun zamandır...
  2. M

Mesleki Açık Öğretim'e kaçıncı sınıftan başlanır?

Evet arkadaşlar sorum basit 11. Sınıfa geçiyorum ve mesleki açık öğretime geçeceğim kaçıncı sınıftan başlarım? 1659544485 Galiba bilen kimse yok
  3. M

Gelecek ve meslek hakkında

Son zamanlarda gelecek hakkında çok olumsuz düşünüyorum. Mesela işsiz kalmaktan korkuyorum. Yapmayı istediğim bir iş var fakat yazın ortasına gelmişiz ve okul kapandığından beri hiçbir şey yapmamışım. Başlamamışım bile ve kendimi bazen suçlu hissediyorum. Her gün düşünmekten çok sıkıldım. 11...
  4. M

Telefon teknik servis mesleğini yapmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar ben 16 yaşındayım ve 11. sınıfa geçtim, mesleki açık öğretim lisesine geçip bir telefon teknik servisçisinin yanında bu işi öğrenmek istiyorum. İlerde kendi dükkanımı açmak istiyorum şu an zaten halihazırda bir dükkanımız var ve bu dükkanı cep telefonu teknik servis ve...
Geri