Arama sonuçları: *

• Users: KeremmK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Hangi kulaklık sizce

Razer blackshark v2 pro wireless mi yoksa hyper x cloud 3 wireless mi sizce
  2. K

Hangi kulaklığı almalıyım

Logitech G Pro X yoksa HyperX Cloud 3 wireless mi veya önereceginiz baska marka wireless kulaklıklarda olur
  3. K

10K TELEFON ÖNERİSİi

kamera falan önemli değil daha çok günlük kullanım video arada bazen oyun gibi konularda işimi görücek bir telefon önerisine ihtiyacım var
  4. K

Grafik çizim tableti önerisi

daha çok çizim ağırlıklı Üniversitede kullanmak için Tablet önerileri lazım bilgili arkadaşlar yardım edebilirmi Kaliteli Orta fiyatlı öneriler olursa daha güzel olur
  5. K

bu site güvenilir mi?

https://pazar.evrimagaci.org/urun/celestron-powerseeker-50az-teleskop-baslangic-50-mm-apertur-kompakt-ve-tasinabilir/ buradan daha önce alışveriş yapan varmı güvenilir mi? kargo kaç günde geliyor bilgisi olan varmı
  6. K

Conan exiles Single player oynanırmı

Tek başıma oynayabileceğim hayatta kalma macera oyunu ararken karşıma conan exiles çıktı oyunun bir hikayesi varmı tek kişi oynayabilir miyim bilgisi olan arkadaşlar varsa cevaplayabilirmi
  7. K

Laptop Özel Çözünürlük

Arkadaşlar merhaba Cru ile özel çözünürlük oluşturdum fakat kullanmak istediğimde ekran alt + tab atar gibi sürekli olarak siyah ekran olup geri düzeliyor bunu nasıl çözebilirim
  8. K

G435 Lightspeed Dongle Bağlanmıyor

Başlıkta Yazmış olduğum gibi kulaklığı light speed modunda bağlanmıyor sitesinde ve kullanma kılavuzunda ki adımları tekrar tekrar denedim fakat bir türlü bağlayamadım bluetooth modunda sorunsuz çalışıyor 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum Hiçbir hasar almadı logitech support a yazdım bana başka...
  9. K

HP VİCTUS 16 termal macun yenileme ve garanti

HP VİCTUS 16 sahibiyim termal macunu kendim değiştirsem garantisi bozulurmu bilgisi olan varmı
  10. K

Logitech değişim nedir

Logitech support ile görüşmelerimde kulaklığımın değişim onayladığını söylediler. Tam olarak ne olduğunu bilen varmı ne yapmam lazım Eski kulaklığı alıyorlarmı Bilgisi olan varmı acaba
  11. K

Logitech support a attığım bilgi doğru mu

Logitech support benden ürünümün KDV/Vergi numarası istedi Bende onlara faturada yazan VKN isimli numarayı attım istedikleri bilgi bumu yoksa başka bir şeymi
  12. K

Logitech destek 2 gündür cevap vermiyor

G435 kulaklığım ile ilgi sorun yaşadığım için logitech supporta yazdım benden bazı bilgiler ve fatura istediler bilgileri attım fakat 2 gündür geri dönüş alamıyorum sitelerinde 24 saat içinde cevap veriliyor diyor. X teki logitech hesabına dm olarak destek bilet numaramı attım cevap verilecek...
  13. K

G435 lightspeed dongle kaybettim

Başlıkta belirtiğim gibi dongle kaybettim logitech in sitesinde ilgili yerde kulaklığın yedek parça bölümüne baktığımda ise satılmıyor olarak gördüm. Nereden satın alabilirim yada temin edebilirim
  14. K

HP victus Ekran gelmiyor

Merhaba dün e kadar sıkıntısız kulladığım hp victus laptop. Bu sabah power tuşuna bastığımda siyah ekranda kalıyor ve ekran gelmiyor. Windows açılış sesi geliyor fakat yine aynı düzelmiyor. 1700377682 Arkadaslar yardımınıza gerek kalmadı. Tekrar açıp kapatayım dedim ve ekran geldi.
  15. K

Laptop oyunlarda bazı tuşlarım çalışmıyor

merhaba oyun oynarken W A S D tuşlarına aynı anda basınca C tuşu çalışmıyor C tuşu W A S D tuşlarından veya diğer tuşlardan elimi çekince çalışıyor bunun yüzünden rahat oyun oynayamıyorum bunu kapatmanın yolu varmı
  16. K

laptop fiyat önerisi

merhaba elimde Lenovo y510p laptop var sizce kaç tl ye satabilirim önerisi olan varmı kısaca laptop özellikleri: İntel İ7 4700MQ GT750M 2GB 8 GB 1600MHZ RAM 250 GB SSD
  17. K

7 Yıllık Laptop termal macun değiştirmeye değermi?

Merhaba Sahip olduğum Laptop "Lenovo Y510p" oyunlarda 90 dereceleri görüyorum ve şuanda işlemci hiçbir şekilde turbo boost frekansına ulaşmıyor oyunlarda veya yük altında bile 2.4 ghz de çalışıyor ve ısındığında 0.79 gibi bir hıza düşürüyor. asıl soruma gelirsek elime geldiğinden bu yana hiç...
Geri