Arama sonuçları: *

• Users: Beratkn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Beratkn

2. monitör alıcam sizce bu monitör mantıklı mı ?

2. bi monitör almak istiyorum. elimde Asus Tuf VG279Q3A var bunu yan monitör yapıp ana monitör olarak linkteki monitörü almak mantıklı olur mu ...
  2. Beratkn

1500TL Mouse Önerisi

z1 alıcaktım ama şansıma 200tl kadar zam gelmiş. Kartımda tam 1500tl var üzmeyecek bir mouse arıyorum kedim kablo kemirdiği için kablosuz şart. Başka hangi mousedan alabilirim
  3. Beratkn

Hangi termal macunu kullanmalıyım

İşlemci soğutucumu değiştiricem kutu içinden çıkan Thermalright tf4 mü daha iyi soğutur yoksa Cooler Master htk-002 High performance mı daha iyi soğutur ikiside elimde var hangisini kullanmalıyım ?
  4. Beratkn

Bu kasaya bu soğutucu sığar mı ?

Kasa : POWER BOOST VK-H002B SOĞUTUCU : https://www.gaming.gen.tr/urun/569028/thermalright-assassin-x-120-refined-se-plus-tl-c12rb-v2-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Yardımcı olursanız sevinirim
  5. Beratkn

Laptop açıldıktan bir kaç dk sonra mavi ekran veriyor

laptop : asus x540l Bilgisayarı açıldıktan max 10dk sonra mavi ekran verip yeniden başlıyor. Isıdan kaynaklı olacağını düşünüp macun değişimi ve temizliğini yaptım. Harddisk bozulmuş olabilir diye yerine ssd taktım. Bios sıfırladım ve hala sorun devam ediyor. Bataryası kötü durumda sadece şarja...
  6. Beratkn

Afterburner bilgi ekranı osd gözükmüyor

Bilgisayarın CS2 performansını kontrol etmek için afterburnerden bilgi ekranı kısmını ayarladım. Diğer bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor ama bu bilgisayarda hiç bir bilgiyi göstermiyor. Her şeyi doğru yaptığımdan emin gibiyim hatta FPS Monitör uygulaması ve Fraps kurdum onlar da göstermiyor...
  7. Beratkn

Furmarkta gpu usage dalgalanma yapıyor.

Ekran kartım : asus rog strix rx570 işlemci : i7 3770 psu : hadron marka 500w psu modelini tam bilmiyorum anakart : casper masaüstü anakartı (tam modeli yok casper nirvana notebook yazıyor modelde casper masaüstü pclerde böyle) İlk defa furmark testi yaptım. Sanırım sonuçlar güzel ama gpu usage...
  8. Beratkn

Arctis7+ alıcam nereden almalıyım ?

Bu gün steelseries arctis7+ sipariş edicem. Amazonda 5499tlye Arctis7+ var Trendyolda 5144tlye Arctis7x+ var Arctis7x+ ile Arctis7+ arasında bir fark var mı (pc de kullanıcam xboxum yok)
  9. Beratkn

Hangi kulaklık daha mantıklı ?

Kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum. Bu 4 kulaklık arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim Arctis Nova 5 Wireless Corsair HS80 SteelSeries Arctis 7+ CS2 oynamak ve müzik dinlemek için hangisini tercih etmeliyim? Aralarındaki teknoloji farkı nedir? farklı kulaklık önerisi olan var mı
  10. Beratkn

Havit Fuxi-h3 mantıklı mı?

Sizce 1000tlye Havit Gamenote Fuxi-H3 mü tercih etmeliyim yoksa kablolu farklı bir kulaklık mı tercih etmeliyim? 1000tl bütçeyle kalite bakımından kablolu farklı kulaklık almadığım için pişman olur muyum? Bu kulaklığı almak daha mantıklı dediğiniz kulaklık var mı ? not: Kumaş pedli ve rahat 7.1...
  11. Beratkn

3000 TL civarı kablosuz kulaklık önerisi

Oyun için 3000tl civarına 7.1 li , mikrofonlu kablosuz kulaklık arıyorum. Hyperx cloud stinger 2 wireless iyi bir kulaklık mı? farklı bir tavsiyesi olan var mı ?
  12. Beratkn

25-30k sistem önerisi

25-30k aralığında sistem alıcam Bu bilgisayarı ram ve ssdyi yükseltip almayı düşünüyorum. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-ti-oc-8g-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html Mantıklı mı ? farklı bir sistem önerisi olan var mı ?
Geri