Arama sonuçları: *

• Users: buroxit
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. buroxit

İ5 6.nesil anakart önerisi

Merhaba depolama alanım bayağı azaldı ve 2.el aldığım anakartta aux bozuk çıktı bios güncellenmiyor asus h110/exper/si model bir anakart kullanıyorum ve yenilemek istiyorum. İnternette araştırdığım kadarıyla satılan seclife esonic yada turbox marka 6.nesile uyan h310c varmış onlardan birini...
  2. buroxit

Yeni aldığım ekran kartı görüntü vermiyor

1050ti bir ekran kartı aldık test ettik ve yeni diğer parçalar da aldık bunun yanında ramlerinin yerini değiştirdik çalışmadı sorun nerde olabilir nerede hata yaptım ve anakartin oradaki sarı ışık normal mi
  3. buroxit

Çözüldü✓ Yeni aldığım SATA3 SSD bilgisayarda gözükmüyor

Bu elimdeki cihazda sata3 ssd var onu taktım ama Bu Bilgisayarda çıkmıyor ama tanıdı. Bu sorunu nasıl çözebilirim
  4. buroxit

Dev C++ de programı çalıştıramıyorum

Compile etmeme rağmen çalıştıramıyorum vscode dan da girmeyi deniyorum oradan da çalıştıramıyorum pls yardımcı olun.
  5. buroxit

laptopum için termal macun önerisi intel i5 11.gen

i5 1135g7 ve nvidia mx350 işlemcilerine göre güzel soğutan termal macun önerir misiniz benimki yüksek ihtimal kurudu cayır cayır yanıyor bu mesajı yazınca bile
  6. buroxit

Omix X600 alınır mı ?

Model dışındaki diğer telefonlara 5000TL yi geçmeyecek şekilde açığım. Telefonda oyun oynayan birisi değilim whatsapp facebook kasmadan donmadan açan bide şarjı iyi dayanan olsun yeter. Omix te de helio G88 vardı realme de bunun alt segmentini realme c25s de deneyimledim tatmin etti beni gene...
  7. buroxit

Telefonum micro şarj olmuyor.

Xiaomi Redmi 9C telefonumuz şarj olmuyor güç bela sarj oluyor giriş yeri temiz ama zar zor şarj oluyor denemediğimiz kablo ve adaptör kalmadı bilgisayara bağladık şimdi olmaya başladı. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
  8. buroxit

Telefonum ısınmaya başladı ve bataryada sıkıntı var

Beyler accayip bir şey oldu telefonu şarja taktım telefon şarjı yok bitmişti şarj aletine bir taktım,%50 yazdı şarj kısmına Hemen takınca %50 yazdı Sizce benim bataryada sıkıntı mı var ?Şarjı hızlı azalmaya başladı Eskiden böyle değildi
  9. buroxit

Flash Belleğimi öncesinde okuyordu şimdi okumuyor saydam gözüküyor

NASIL DÜZELTEBİLİRİM?
  10. buroxit

İnternet kafeler için ekran kartı önerisi

Ekonomik başlangıç - orta segment ekran kartı önerisi var mı? Benim önerim RX6400 (millet 1050ti ile oynuyor rx6400 neden olmasın)
  11. buroxit

İstanbul'da hangi üniversite daha iyidir?

İstanbul Gelişim Üniversitesinde Bilgisayar Teknolojisi okuyorum 2 yıllık ama üniversiteyi beğenmedim yatay geçiş yapacağım. İstanbul da Avrupa Yakasında ikamet ediyorum o civarlarda önerdiğiniz üni var mı,?
  12. buroxit

Vodafone sürekli belli aralıklarda ping yiyorum

ZTE ZXHN H168A Modem kullanıyorum. Valoda hem ingiltere hemde istanbul serverında sürekli ping yiyorum. Sorunu nasıl çözebilirim.
  13. buroxit

MK 11 + injustice alınır mı

mk11 ultimate + injustice ikisi beraber oyun mu yoksa vip mi veriyor ayrı bir şey almam gerekiyor mu orda anlayamadım yazmıyor da siz biliyor musunuz?
  14. buroxit

Bilgisayar teknolojisi hakkında sorularım var

Merhaba arkadaşlar bana 2 yıllık bilgisayar teknolojisi bölümü çıktı. Bununla ilgili olarak: 1-) Bu dalda çok iş imkanı var mıdır? (İnternetten baktım bulamadım) 2-) şu anda herhangi tanıdık yada duyduğunuz hiç bilgisayar teknikeri arıyorlar mıdır? Hızlı dönerseniz sevinirim.
  15. buroxit

🔥İndirim TÜM ÇİKOLATALARDA 1ALANA 1 BEDAVA

Migrostan büyük çikolata indirimi!! Tüm Çikolata ve çikolata kaplı barlarda 1alana1 BEDAVA BU KAMPANYA 30 TEMMUZA KADAR DEVAM ETMEKTEDİR. KAÇIRMAYIN Migros Çalışanı
  16. buroxit

Hepsiburada hazır sistemi alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/go-gamer-lt19d-intel-core-i5-10400-16gb-512gb-ssd-freedos-215-masast-bilgisayar-p-HBCV00003YZIPU?magaza=Teknosolid&url_src=and-product-detail şunu da buldum monitör dahil monitörüm olmadığı için bununla ilgileniyorum ekran kartı alırsam 12-13k sistem oluyor sizce...
  17. buroxit

PES 2019 LOGO EKLEYEMİYORUM

pes 19 a logo yükleyemiyorum yardımcı olabilecek varmı logoyu görmüyor oyun
  18. buroxit

🔥İndirim Acer Aspire 5 EKRAN KARTLI Dizüstü Bilgisayar 10.999₺

Acer Aspire 5 A515-56G Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Intel i5-1135G7, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia MX 450 Harici 2GB Ekran Kartı, Free DOS Valo, r6s, rdr2, cyberpunk alan PC https://www.amazon.com.tr/dp/B0BMM1XWDQ?ref_=cm_sw_r_apann_dp_HC2S2FXS22WM28ZCTGF5 1674856119 BUNA BENZER...
  19. buroxit

Eski sezon futbol forması nerden yaptırabilirim?

Çok ta bilinmeyen bir - iki forma beğenmiştim ama bu formalar Türkiye de mevcut değil.( zaten başka ülke futbol takımı) bazı yerler forma yaptirtiyormuş oradan forya yaptirtan varmı kumaş kaliteli mi ? Görüşlerinizi bekliyorum yaptirtacağım ikisinden birisi olacak hangisini yaptırmalıyım...
  20. buroxit

Bluetooth kulaklığın bir teki bağlandı ama ses yok

Merhaba! Taotronics soundliberty 53PRO kullanıyorum kulakliğimin sol tarafı bağlandı ama ses gelmiyor ne yapmalıyım? Garanti halleder mı?
Geri