Arama sonuçları: *

• Users: gestroex0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

🔥İndirim 57.000TL Gigabyte Gaming A16 – Ryzen 7 260, RTX 5060, 16GB RAM, 1TB SSD

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0GDFRGSTC/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 Kaliteli kasa kronik sorunsuz arıyanlara
  2. G

Yardım Termal pad işlemci ile soğutucu arasına sığarmı

Thermal Grizzly Faz Değişimli Termal Ped 50X40MM İ5-14500hx rtx4050 hp victus 16 laptobuma bakım yapıcağım için cpu ve gpu için bu padi almayı düşünüyorum ama bu soğutucu ile cpu gpu arasına sığarmı veya incemi kalır bilemedim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  3. G

Çözüldü✓ Laptop için termal ped ve macun önerisi lazım

İyi günler laptobumun bakım zamanı yaklaşıyor o yüzden termal ped ve macun önerisi isticektim mx6 uygun olurmu bilmiyorum ilk laptop bakımım o yüzden ne kullanıcam bilmiyorum önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler
  4. G

Yardım Gaming laptop ısınma problemi

i5-14500hx işlemcim var bilenler ne demek istediğimi anlar bilmeyenler için bunu soğutucak güçlü bir soğutucu fana ihtiyacım var 16,1 inç laptoba göre önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim
  5. G

Yardım Laptop soğutucuları standlarla aynı işe mi yarıyor

iyi akşamlar başlıkta belirttiğim gibi ama konuyu biraz açmak istersek neredeyse 8 aydır soğutucu ve +4 ay da laptop stand aldım ve benim gözlemim şöyleki soğutucular tamamen yalan 1k lık soğutucu ile 200 tl lik standlar aynı işi görüyor bunu deneyimlemiş kişilerden de bilgi alabilirmiyim eğer...
  6. G

Yardım Duracell mi Varta mı ?

hangi markanın pilleri daha iyi ona göre 10lu olanlarından almak istiyorum da
  7. G

Yardım Riot client de indirme hızı aşırı düşük

valorant indirmeye çalışıyorum 40kb hızla indiriyor normal internet hızı 500mbs neden böyle bilen biri yardım edebilirmi
  8. G

Yardım Laptobum için hangi ram almam lazım

HP Victus | Intel Core i5-14500HX | 16 GB RAM | 1 TB SSD | NVIDIA GeForce RTX 4050 | 16, 1 inç 144 Hz FHD IPS | FreeDOS | Gaming Laptop | 9J207EA laptop bu 16 gb ram yetersiz geliyor 1 adet 8gb liği çıkarım 16 veya 32 takmak istiyorum ona göre önerebilir misiniz? şimdiden teşekkürler
  9. G

Katlanabilir çakı yağlamak için yağ önerisi

başlıkta belirttiğim gibi manuel açılabilir bi çakım var artık yağlanma zamanı gelmiş wd-40 alıp temizlicem kalan yağı ardından yağlamak için yağ önerisi lazım şimdiden teşekkürler İyi akşamlar
  10. G

Yardım Bluetooth kulaklık önerebilir misiniz?

fiyat bandı belli bir şey yok düzgün bir ses kalitesi olsun yeterli laptop telefon tv de kullanıcam video dizi film arada bir de oyun oynamak için kullanıcam ona göre ne uçuk bir şey olsun ne de kalitesiz (KULAK İÇİNE GİRENLERDEN OLMASIN)
  11. G

Öneri Arc Raiders alınır mı??

çok fazla izledim eft yi de bekledim ki ona göre seçip alim diye de yine de kararsızım oynayanlar veya bilgi sahibi olanların fikirlerine açığım eleştirilerde dahil İyi akşamlar dilerim
  12. G

Yardım Keydrop benzeri güvenilir site?

başlıkta belirttiğim gibi bildiğiniz böyle bir site varmı
  13. G

Yardım Laptobun internet aşırı yavaş acil yardım

laptobumu kablolu kablosuz internete bağladığımda 30 50 hızı geçmiyor başka cihazlardan test ettiğimde 400 500 hız alıyorum sebebi nedir bunun lütfen yardım edin foruma bile zor girdim
  14. G

Yardım İntel wifi drivarı güncellenmiyor

Arkadaşlar laptobumda internet hızı düşük diye bi kontrol ettiğimde laptobun işlemci wifi driverı Intel(R) Wi-Fi 6E AX211 160MHz 23.120.0.3 bu sürümde ama intelin sitesinden baktığımda 23.160.0 var aygıt yöneticisinden kaldırıp kurmayı denedim yine olmadı manuel denedim oda olmadı sıfırlamak...
  15. G

Yardım Laptobun internet hızı çok düşük

iyi akşamlar hp victus 16 / Intel(R) Wi-Fi 6E AX211 160MHz model kablosuz ağa bağlayıcıyı kullanıyorum telefonumdan speedtest yaptığımda veya internete girdiğimde hızlıyken laptopda 50 80 lerde dolaşıyor olması gereken hız 500 ler de neden böyle biri yardımcı olabilirmi
  16. G

Çözüldü✓ Laptop sıcaklık değerleri normalmi

hp victus 16 / i5-14500hx / 16 gb ddr5 5600mhz / rtx 4050 var ve yeni yetkili servisden bakımı yapıldı işlemci sıcaklık değeri 90 ile 95 arası geziyor oyunlarda ekran kartı ise 80 ile 85 arası sanki işlemci bi tık fazla ısınıyor gibi geldi garantisi var diye de açmak istemiyorum normalmi değilmi...
  17. G

Yardım Hp victus 16 yetkili servis değişimi

iyi akşamlar ben başlıktaki laptobumu 90B (fan arızası) sebebiyle garantiye gönderdim ve bana bugün gelen mailde SPS-MB DSC RTX4050 6GB i5-14500HX bu parçanın değişimi yapılcağını atmışlar anlamadım bu bir anakart fan arızasıyla gönderdiğim laptop niye anakart değişimine sebep oluyor anlamış...
  18. G

Yardım Kronik veya sorunu olmicak laptop öneri

İyi günler düzgün bir oyuncu laptobu arıyorum ısınma fan sesi kronik sorunu olmicak uzun zaman beni götürcek bir laptop lazım bütçe 40k ya çıkabilirim en fazla
  19. G

Yardım HP VİCTUS 16 fanlar dönmeyi yardım lazım lütfen

Oyun oynarken fanlar dönmeyi durdurmuş sonra bu uyarı verip yeniden başlattı şuan laptop normal açılıyor ama fanlar yinede dönmüyor lütfen bilen biri yardımcı olabilirmi
Geri