Arama sonuçları: *

• Users: hakanbeytr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

mavi ekran hatası alıyorum

arkadaşlar merhaba bilgisayarı ilk açtığım bir süre kendine gelemiyor işlemlerde zorlanıyor daha sonra mavi ekran verip kendini yeniden başlatıyor ve sorun gidiyor ama her seferinde kapatıp açtığımda bu sorunu yaşıyorum biostan erp ayarını açmıştım hani bu pc kapanınca ledleri felan söndüren...
  2. H

işlemcimde sorun mu var??

arkadaşlar merhaba ryzen5 5600 kullanıyorum hava soğutma var işlemcime oc yapmadım ben fakat kendisi 4.35 gibi değerlere çıkabiliyor bu normal bi durum mu anlayamadım beni aydınlatabilecek var mı acaba ??
  3. H

HANGİSİNİ ALMALIYIM?

Hayırlı Forumlar Arkadaşlar Sizce Hangisini Almalıyım?(Genel olarak VALORANT oynuyorum ve edit yapıyorum) https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-monster-tulpar-t7-v20.2-i7-10.th-6gb.rtx2060-16-512-ssd-17.3-fhd-1112200375/detay...
  4. H

ssd takmak istiyorum

s.a beyler laptop bayağı eski ssd takmak istiyorum ama tam olarak buraya mı takılıyo ve ssd alırken 2.5 mi 3.5 mi almam gerekiyo yardımci olur musunuz?? 1682953005 bu
  5. H

internet kafede gördüğüm klavyenin markasını merak ediyorum

arkadaşlar herkese merhaba bi kafede mekanik klavye çok hoşuma gitti pahalı bişey gibi de durmuyodu üzerinde kurt simgesi var bunun markası ne acaba detay vermem gerekirse mavi switch metal kasa bi klavye markasını bilen varsa yazabilir mi acaba tesekkürlerr ♥️
  6. H

bios ekranında ram slotları boş görünüyor ve windows açılmıyor

başlıkta belirttiğim gibi ramler görünmüyor dün ram voltajını arttırdım kutusunda 1.35 yazıyodu fakat 1.34 yapıp 3200mhz de kullandım sorun yoktu bugün de ssd geldi ona format attım en son driver kurarken bios ekranına atmış ve ramler yok yardımmmmm
  7. H

sistem toplamak için yardım...

beyler pcie 4.0 anakarta pcie 3.0 ssd uyar mı?
Geri