Arama sonuçları: *

• Users: apeir0n
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. apeir0n

PUBG açılırken uyarı hatası

Merahabalar. Steam pubgye ne zaman girmeye çalışsam bu hatayı alıyorum. Vanguardı da kapattım ama düzelmedi. Çözümü bilen var mı acaba?
  2. apeir0n

Yardım Youtube bu içerik kullanılamıyor hatası

Merhabalar. Dün akşamdan beri youtubeda ne zaman videoya tıklasam hep bu hatayı alıyorum. Bunun sebebi nedir acaba? f5 atınca düzeliyor fakat ne zaman bir video tıklasam ilk girişte hep bu hata var dün akşamdan beri.
  3. apeir0n

Youtube oynatıcı hatası

Merhabalar. Dün akşamdan beri youtubeda ne zaman videoya tıklasam hep bu hatayı alıyorum. Bunun sebebi nedir acaba? f5 atınca düzeliyor fakat ne zaman bir video tıklasam ilk girişte hep bu hata var dün akşamdan beri.
  4. apeir0n

İlk araba için kasko ve sigorta önerisi

Selamlar. Allah izin verirse yarın ilk arabamı alacağım. Kaska sigorta konusunda cok bilgili değilim. Biraz araştırma yaptım kaskoda sınırsız imm varken özellikle trafik sigortasının hepsınde cok kucuk rakamla var bunun sebebı nedır?
  5. apeir0n

🔥İndirim Trendyol Go 200 TL İNDİRİM

Trendyolgoda market ve yemek kısmında FIRATYEMEK200 ve FIRATMARKET200 kodları ile 500/200 indirim var.
  6. apeir0n

🔥İndirim TUNAYEMEK200 kodu ile trendyol yemekte 200 tl indirim

Trendyolgoda hem yemek hem de market kısmında TUNAYEMEK200 ve TUNAMARKET200 kodları ile 500/200 indirim var.
  7. apeir0n

Laptopuma su döküldü yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar 3 gün önce laptopuma klavye kısmından su döküldü. Çok bilgili olmadığım için ilk 15 dakika açıktı sonra kapandı. Kapandıktan sonra açmayı denedim. Açılıp 10 sn sonra kapanıyordu hep. Ardından pirince yatırdım ve kuruttum. Fakat artık hiç açılmıyor. Sebebi ne olabilir? Ne yapmalıyım...
  8. apeir0n

Bolu üni hastanesine otogardan nasıl gidebilirim?

Bolu aibü cildiye bölümünden randevu aldım da şehir dışından geleceğim otogardan nasıl geçebilirim toplu taşıma ile
  9. apeir0n

buraya çamaşır makinesi bağlanabilir mi ?

merhabalar yeni bulaşık makinesi almıştım. çamaşır makinesini de buraya taşımayı planlıyordum sonra fark ettimki bu musluk mavi. biraz suyu açtım soğuk su akıyor sadece buraya çamaşır makinesi nasıl bağlanabilir acaba ? yoksa bulaşık makinesini iade mi geçiyim? yardımcı olursanız çok sevinirim.
  10. apeir0n

Vestel bulaşık makinesi önerir misiniz?

https://www.trendyol.com/vestel/bm-3111-3-programli-bulasik-makinesi-p-94564507?boutiqueId=61&merchantId=426074 bu ürünü kullanan var mı? Fiyattan bağımsız yorumlar mısınız_?
  11. apeir0n

Grizzone marka protein tozu nasıldır acaba?

fiyat olarak hiqi ve hardlineden 400lira civarı daha ucuz bu kadarlık bir fark var mı alınır mı onlar yerıne
  12. apeir0n

1.5-2k civari Protein Tozu önerisi

https://www.supplementler.com/urun/big-joy-big-whey-classic-whey-protein-2376-gr-9968 https://www.supplementler.com/urun/hardline-whey-3matrix-583 https://www.supplementler.com/urun/supplementlercom-whey-protein-2000-gr-8349...
  13. apeir0n

80K civarı ihtiyaç kredisi önerisi

80k civarı bir kredi çekmeyi planlıyorum fakat konuya pek hakim değilim. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba
  14. apeir0n

MNG kargoda üst düzey bir konumda çalışan biri yardımcı olabilir mi?

Mng kargo ile bir iadem konusunda sorun yaşıyorum ve 35 gündür sonuca ulaşamadım bana yardımcı olabilecek biri var mı ?
  15. apeir0n

Yardım Comnete geçiş işlemleri nasıl oluyor?

Belge gönderimi vs. yapıyor muyuz?
  16. apeir0n

Öneri 500TL Laptop soğutucu önerisi

bu konuda pek bilgim yok yardımcı olun pls
  17. apeir0n

Yardım Comnet iss kullanıcıları bakabilir mi?

Gıbırnetten comnete geçmeyi planlıyorum. Fiber altyapım var hizmet nasıl acaba uğraştırıyor mu? ayrıcı 12 aylık paketi alınca 129 a geliyor bunu toplu şekilde mi ödüyoruz? Bugüne kadar türknet, netspeed ve gıbırnet kullandım pek sorun yaşamadım. Comnetten de bu performansı alabilir miyim?
  18. apeir0n

windows 10 pro güvenilir key?

nereden alabilirim?
  19. apeir0n

Sürücü kurslarına zam mı geliyor?

10 temmuzda sürücü kursalarına zam geleceği söyleniyor. Ehliyet harclarına da bir zam gelr mi acaba ? Bu işlerin içinde olup da bilen var mı?
  20. apeir0n

Yalıspor orijinal ürünler mi satıyor? Güvenilir mi?

daha önce alışveriş yapan var mı ?
Geri