Arama sonuçları: *

1. F

Öneri 2K 27 İnç Monitör Önerisi

Herkese selam şu anda aktif olarak msi g274qpf-e2 ve lg 25um58 model monitörleri kullanıyorum. bir monitör daha almaya karar verdim istediğim özellikler; 27 inch, ips, 2k, 180hz ve pivot özellikleri olmalı. şu anda baktığım model bu...
  2. F

Öneri 27 inch monitör önerisi

Herkese merhaba 27 inch bir monitöre ihtiyacım var. 5-6 bin arası bütçem var Monitörde aradığım özellikler; 1- 27 inch ips panel 2- pivot özelliği 3- 160hz üstü Monitörü 3. monitör olarak kullanacağım o yüzden full hd olmasında sorun olmaz. Benim baktığım monitör bu...
  3. F

Ekran kartı tutucu almalımıyım?

Merhaba galax 4070 ti super aldım. İçinden ekran kartı tutucu çıkıyor. Ekran kartı için yeterli olurmu. Yeterli değilse Asus herculx veya öneriniz varsa onu alabilirim.
  4. F

Hangi 4070 ti super alınır?

Merhaba 4070ti süper almaya karar verdim. Aslında galax alacaktım ama 2 gün önce 3000tl zamlandı. Şuan galaxtan daha ucuz modeller var sizce hangisini almalıyım. 1- inno3d super 3x (amazon - garaj online satıcısı) 35.399₺ 2-palit süper infinity (s*nerji) 35.899₺ 3-gainward süper phoneix (n11 -...
  5. F

Hangi Ekran Kartını Almalıyım ?

Herkese selam ekran kartı ihtiyacım var ancak ne alacağım konusunda çok kararsız kaldım. İşlemcim r9 7950x aslında ekran kartıyla çok bir işim yok ancak 7950x sürekli görüntü kesiyor. İstediğim kart aslında 4070 Super yada 4070 Ti Super ancak fiyatları yüksek ve ihtiyacım varmı yokmu...
  6. F

Thermalthake fan argb sorunu

Selam. Thermalthake tl-c12c-s fanlardan 6 adet aldım. Fanları anakarta bağladım ancak ışıklar calidmadi. Daha sonra raijintek kontrolcu aldım bugün geldi. Şuanda yine fanlarin ışıkları çalışmıyor. Fanlarda sorun var desem 6 fanin hepsi mı bozuk denk geldi yada soğutucunun fanida çalışmıyor...
  7. F

Yardım Thermalthake argb fanları anakart görmüyor

Selam, bir çözüm bulamadığım için konuyu açıyorum. 2 paket Thermaltake TL-C12C-S fan aldım. Anakartım ASUS ROG Strix B650-A; 3 adet ARGB bağlantısı var ancak fanları tek tek veya köprülü taktığımda ışıklar çalışmıyor. Sorun fanlarda mı anakartta mı bilmiyorum, ancak kullandığım Thermaltake...
  8. F

Öneri 3000tl klavye önerisi

Merhaba kullandığım klavye rampge x-titan 3-4 sene oldu alalı herhangi bir sorunu yok gayet memnunum ancak blue switch olduğu için artık sesine dayanamıyorum. 3000tl civarı sessiz, rgb, türkçe tuşlu, büyük enterli, %100 klavye önerisine ihtiyacım var. Baktım biraz ama %100 olupta istedigim...
  9. F

Yardım R9 7950X görüntü sorunu

Herkese selam, Yakın zamanda kendi topladığım bilgisayarın özelliklerini aşağıda paylaşıyorum. Ancak bazı problemler yaşıyorum: Belirli aralıklarla ekran kısa süreliğine donuyor. Bazen ekran kararıp geri geliyor. Valorant oynarken "ekran kartı sürücüsü çöktü" hatası alıyorum. Bir pencerenin...
  10. F

Aldığım sisteme kasa önerisi

İşlemci : 7950x Anakart : Asus rog strix b650-a Soğutucu : Thermalright Phantom Spirit Evo Ram : Gskill Trident Z5 Neo 64gb 6000mhz Ssd: Samsung 990 Pro Psu: Msi mag 850w 80+ Gold Yukarıdaki parçaları sipariş ettim sadece kasa kaldı ben H7 Flow 2024 düşünüyorum hava akışı güzel kasa önerisine...
  11. F

Yazılım ve sunucu işleri için bu parçalar nasıldır?

İşlemci: 7950x Soğutucu: Thermalright Frost Commender - Phantom Spirit Anakart: Asus Rog Strix B650-A Ram: Patriot 32x2 6000mhz cl30 Ssd: Samsung 990 Pro 1Tb Kasa: Lian Li Lancool II Psu: Msi Mag 750w Yazılım, sanal sunucu ve nadiren render işleri için kullanılacak. Parçalar hakkında...
  12. F

Yazılım ve sunucu işleri için kullanılacak pc önerisi

Herkese selam. Yaklaşık 50.000₺ - 55.000₺ (duruma göre daha fazla olabilir) bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bilgisayar başlıkta da yazdığım gibi yazılım ve sunucu işleri için kullanılacak. Gta5 rp sunucuları ile ilgilendiğimden sunucuyu vds kullanmadan kendi bilgisayarımda geliştirmek...
  13. F

rx6600xt li sistem sizce nasıl

uzun süredir piyasay takip etmiyorum zamanında bi pc almıştım i5 6500 işlemcisi var 8 gb 2133mhz ram le beraber. Sadece ekran kartı alıp takayım dedim işlemcinin kaldırdığı ekran kartlarına para veresim gelmedi açıkçası. Bende yeni bir sistem alayım dedim. RX 6600 XT i3 12100f ya da r5 5500 MSI...
Geri