Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Anakart argb fan pinlerinden birisi kırıldı

anakarttaki 3 pin 5v argb fan pinlerinden sonuncu kırıldı yani 3. pin kırıldı fanları tekrar bağlamak için ne yapabilirim anakart msi b650 pro s yardımlarınızı bekliyorum jrgb2 olarak geçiyordu galiba o pin
  2. D

Yardım 2.el gpu rtx2060 sıcaklık değerleri normal mi

Merhaba 2. El gigabayte rtx 2060 almayı düşünüyorum sizce bu değerler normal mi yeni termal macun bakımı yapılmış
  3. D

Çözüldü✓ 2000tl civarı kablosuz gaming klavye önerisi

2000tl civarında kablosuz klavye boyut fark etmez ama %60 -%75 daha iyi olur
  4. D

Çözüldü✓ 25 k sistem tavsiyesi

Max 25k civarına cpu+anakart+ram+kasa(psu olmasada olur) sıvı soğutma tavsiyesi arıyorum
  5. D

Çözüldü✓ Max 35k bütçeyle sistem önerisi

Merhaba butcem sıvı soğutucu ile 35k civarı Kendim ayrı ayrı alıp da toplayabilirim yada hazır sistem de alabilirim önerilere açığım
  6. D

Çözüldü✓ 21k bilgisayar toplama önerisi

21k ya sadece anakart işlemci ram ve ekran kartı almayı düşünüyorum bu konuda tavsiyelere açığım 2. El de olur 3080ti lar vardı 12bin tl ye işlemci önerisi ne olabilir ona
  7. D

Çözüldü✓ Yarı ikinci el yarı sıfır sistem toplamak istiyorum

11k ya 3080ti msi Ventus buldum onu almayı düşünüyorum ama şu an işlemci eski intel olduğu için işlemci anakart ram bunları sıfır yada 2. El mantıklı bişey bulursam oda olabilir burda da bütçem 10k civarı yani toplam 21k civarı bütcem var ssd kasa lazım değil eskisinin yeteceğini düsünüyorum
  8. D

Gıbırnet ev interneti alınır mı 110tl

Sivasta yaşıyorum şu an türknet 100mps kullanıyorum 250tl gıbır neti gördüm 100mps 110tl yazıyordu fiyat doğru mu ve geçilir mi
  9. D

Steam çizim yükeme kapasitem 5mb nasıl 8mb ye yükseltebilirim

Steam çizim yükeme kapasitem 5mb nasıl 8mb ye yükseltebilirim ?
  10. D

Aliexpress her şey dahil 690tl logitech mechanic klavye

Aliexpress de her şey dahil logitech mekanik k835 klavye 690tl TRY 519.82 63%OFF | Logitech K835 kablolu mekanik klavye esports oyun ofis yeşil kırmızı eksen kişilik anahtar kap bilgisayar dizüstü çevre birimleri https://a.aliexpress.com/_mrxR68G
  11. D

Çözüldü✓ 1000tl altı psu önerisi

1000tl altına 550w üstü psu önerisi lazım
  12. D

itemhesap güvenilir mi

3 aylık game pass alıcam ama güvenemedim alan varsa bilgi verebilir mi
  13. D

Çözüldü✓ Max 14000-16000 TL'ye Oyun Odaklı Laptop

Max 14-16k tl ye oyun odaklı laptop önerir misiniz?
Geri