Arama sonuçları: *

1. M

İnternet 'Gönderme' hızı çok kullanılıyor

Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar başlıktan da görebileceğiniz gibi belli işlemler dışında (oyundan çıktıktan sonra sistemin Steam clouda dosya yüklemesi vb.) Boşta ve oyunda gönderme hızı 1.7-2-1 küsur MB falan oluyor ve bu benim upload hızıma eşit( paketim 16 MB). Yani internetim kullanılmaz...
  2. M

WİTCHER 1 ilk sahnede uyku moduna atıyor.

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 ay önce Witcher 1, 2, 3 toplu olarak indirimde görüp Steam üzerinden aldım. Haftalar önce oyunu ilk kez oynadığımda, ilk o animasyonlu yerde kulaklıktan bir cızırtı gelip, 'uyku moduna alınıyor ' yazısı çıkmıştı. 'wake up' dedim açılmadı PC. En son çare fişi...
  3. M

Winrar hatam format sonrasi gidermi?

Arkadaşlar merhaba, bi dosyayı kurmam gerek ve dosyada bi sorun olmamasina rağmen rardan çıkarırken diagnostic message adli baslik uzerinden bazi dosyaları checksum error... diye hata veriyo. Sinir oldum gerçekten bu duruma ,birde son zamanlarda sistemim biraz sapıttı mavi ekranlar takılmalar...
  4. M

Yardım Sistemim FİFA 23 kaldırır mı ?

Arkadaşlar merhaba. Başlıktanda gördüğünüz gibi sistemim FİFA 23 ü hangi ayarlarda kaldırır, kaç FPS verir gibi sorularım için burdayım. Önce sistemimi söyleyim: R5 1600 AF RX 550 4 GB 16 GB RAM FİFA 22 yi en yüksek grafik ayarları ve MSAA diye bi ayarın en yükseğinde oynadım. 90 - 115...
Geri