Arama sonuçları: *

• Users: Ukhozi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

8.000 bandında 2K monitör önerisi

Merhaba. 2K bir monitöre geçmeyi düşünüyorum. Bütçem 7-8k civarı, 9'ları geçmezse iyi olur. Bu fiyatlara hangi modeller alınabilir? Teşekkürler.
  2. U

Furmark sonuçlar nasıl?

Merhaba. Yeni 2. El rx 9060xt aldım. Furmark testi sonuçlarından anlayanlar bir bakabilir mi, olması gerektiği gibi mi?
  3. U

Kule tipi fan RAM ile sıkışıyor

Kule tipi fan RAM ile sıkıştığından sığmıyor. Fanı sağdan sola alırsam yine de çalışır mı?
  4. U

RX 9060XT vs RX 6700XT

Merhaba. Ekran kartımı yenilemek istiyorum. 2. el olarak RX 6900 XT bakıyordum. Piyasası 17-18k civarı. RX6700 XT ise 11-12K civarlarında. Sizce hangisini almalıyım, aradaki fiyat farkına değer mi?
  5. U

I5-14400F için stok fan yeterli olur mu?

Merhaba. 2. elden i5-14400F alacağım. Yanında gelecek olan stok fan yeterli olur mu yoksa kule tipi fan almam gerekir mi? Teşekkürler.
  6. U

Sisteme uygun ekran kartı ve işlemci önerisi

Elimde 3050 ve i3-12100F vardı. Satışa koydum. Ekran kartı ve işlemci istiyorum. Total'de maksimum 20k bütçem var. 2. el de olur. Anakart: ASUS EX-B660M-V5 D4 5333(OC) DDR4.
  7. U

Bilgisayar almak için geç mi kalındı, öneri var mıdır?

Şuan 3050, i3 12100 bir sistemim var. parça parça yükseltmek yerine toptan satıp değişmek istiyorum fakat ram krizi dolayısıyla fiyatlar bir hayli arttı. Yeni sistem için geç mi kalındı yoksa bunlar daha iyi günler midir, piyasada şuan 30-35k civarına güzel sistem var mıdır beklenmeli mi?
  8. U

Minecraft premium hesap nereden alınır?

Orjinal minecraft 1200 tl olmuş. Arkadaşlarla 3 5 gün hypixel giricez. Ondan dolayı bir süre götürebilecek minecraft premium sitesi ònerebilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.
  9. U

Kablosuz kulaklıktan kabloluya geçiş

Herkese iyi forumlar. Hep kablosuz kulaklık kullanmışımdır. Aktif olarak buds 3 kullanıyorum, fakat bir kulaklığım düşüp üstünden araba geçmesi sonucu bozuldu. Servise götüreceğim fakat ürün kadar fiyat çekecekler muhtemelen. Kablosuz kulaklığın ses kalitesini aratmayacak bir kablolu kulaklık...
  10. U

Steamden daha uyguna oyun almak

Herkese iyi forumlar. fc26 alacağım, steam'de belli bir miktar para var. 2 seçenek var ya direkt steam'e parayı atıp alacağım ya da bazı siteler oluyor. mesela cs skini ucuza alıp steam'e aktarıp steam'de satarak oyunu alabilirim. Fakat bu süreç ne kadar sürer, aldığım gibi satabilir miyim...
  11. U

Üniversite konusunda yardım

Öncelikle herkese iyi forumlar. Bu sene ilk defa YKS'ye girdim. Meslek liseli olarak 250k EA yaptım. İstediğim bölüm meslek lisesinde benzer eğitim gördüğüm Yönetim Bilişim Sistemleri. Medipol, 29 Mayıs, ticaret gibi özellere baktım. Medipolü düşünüyordum fakat fiyatı 380klara çıktığını gördüm...
  12. U

Klavyeye su döküldü değişik davranıyor

Xpg klavye kullanıyorum ve su döküldü. Başta suyu akıttım problem yoktu sonra numlock 0 tuşu çalışmadı. 0'a basınca klavyede rastgele tuşlara basılıyordu. Yine çıkarttım biraz kurulamaya çalıştım taktım düzeldi, 0 da çalışıyordu. 1 2 dakika sonra 0 yine çalışmadı. Klavyede aniden ctrl ve...
  13. U

Protein tozu ve pre-workout önerisi

İyi forumlar. Protein tozu ve pre-workout arıyorum. Beni bir süre götürecek şekilde 1200-1800 civarında önerebileceğiniz markalar neler? SSN Sport diye fiyatları fena olmayan bir marka gördüm. Bir araştırdım fakat birkaç videodan başka bilgi bulmadım, kullanan var mı önerir misiniz? Ürünlerin...
  14. U

Samsung Watch 7 alınır mı?

Samsung kulaklığı ve samsung telefonu var. Daha önce bir kaç saat almıştım fakat kordonlarından mıdır bilmem hep rahatsız hissettirip bir süre sonra kenara attım. Bu saatin rahatlığı nasıldır, en çok kullandığınız özelliği hangisi, alan arkadaşlar önerir mi? Trendyol kodu ile 4900'e geliyor...
  15. U

Samsung kutudan çıkan kablo kaç watt destekler?

Başlıkta da yazdığı gibi. kutudan çıkan kablo kaç w destekliyor. kablonun üzerinde vietnam vs. yazıyor watt değeri yazmıyor.
  16. U

Sağlam kırılmaz cam önerisi

S25+ uyumlu dayanıklı kırılmaz cam öneriniz var mı, Sağlam markalar nelerdir? Ayrıca kılıf olarak aynı şekilde telefonu koruyacak sağlam kılıf markaları vs. ne önerirsiniz?
  17. U

S24 plus vs s25 plus

Herkese iyi forumlar. Yeni telefen arayışındayım ve forumda da telefon gelişmelerini takip edenlerin de bildiği samsungun ara ara stoklara girdiği çok al, az öde kampanyası var. Sizce, S24+ , buds 3 , adaptör 44k S25+ 50k S24+ ile s25+ arasında bu fiyata değer işlemci dışında bi farkı var mı?
  18. U

Galaxy S25+ alınır mı?

Öncelikle herkese iyi forumlar. Samsung telefon kullanıyorum ve yükseltmek istiyorum. S25+ gözüme çarptı. Birkaç gün önce vatan da Galaxy Watch+ S25+ 45.000 tarzı bir fiyata geliyordu fakat bitti. Bir daha böyle bir indirim gelir mi, önerdiğiniz farklı bir telefon var mı, bekleyeyim mi fiyatlar...
  19. U

2K 165Hz+ monitör önerisi

Öncelikle herkese iyi forumlar. Elimde ASUS VGA249Q1A monitör var. 1080P'yi 2K'ya yükseltmek istiyorum. 8.000 civarına kadar çıkabilirim. 165Hz veya üstü bu fiyatlara ne önerirsiniz? Bir de elimde şu anki monitöre bağlı 24 inçe uygun ambilight var. Zorlasak 27 inçe uydurulabilir mi?
  20. U

Migros yemek üzerinden verdiğim sipariş gelmedi. nereye şikayet edebilirim?

siparişi vereli 2 saat oldu. Restoran sipariş yolda diyor fakat uygulamada hala hazırlanıyor. Müşteri temsilcisine 3 kere bağlandım robot gibi aynı şeyleri söylüyorlar. Tek dedikleri bekleyin. Şikayetvar üzerinden şikayet ettim fakat geri dönüleceğini sanmıyorum. Var mıdır başka üst kurum?
Geri