Arama sonuçları: *

• Users: Benmiraç
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Benmiraç

Bozulan diskimi nasıl düzeltebilirim?

Diskim FC 25 oynarken bozuldu. Diskimi nasıl düzeltebilirim, nasıl eski haline gelebilir? Veriler önemli değil. Active Partition Recovery gibi programlarla düzeltebilir miyim? Yardımcı olursanız mutlu olurum.
  2. Benmiraç

CrystalDisk Durumu iyi gösteriyor ama SSD bozuk

FC 25 oynarken SSD'mi bozmuştum. BIOS'ta falan gözükmüyordu. Ama bazen Windows bozuk SSD'yi görüyordu. Harici SSD'me Windows kurarkende gözükmüştü fakat kuruluma geçtikten sonra atmıştı. Sizce SSD'im geri döner mi? Garanti kabul eder mi?
  3. Benmiraç

Windows 10 Kurulum Hatası

Dün FC 25 oynarken M.2 SSD'im bozuldu. Bende içinde oyunlar olan SATA SSD'ime USB'den Windows 10 ISO kurmaya çalıştım. Fakat “yeni bir bölüm oluşturamadık” hatası verdi. Nasıl çözebilirim? Not: M.2 SSD yuvada takılı fakat BIOS görmüyor. Önemli: Recep Hocanın Konusunda çözüm 1 denedim fakat...
  4. Benmiraç

Mavi Ekran FC 25 Oynarkan PC dondu açılmıyor

FC 25 oynarken oyun siyah ekranda kaldı ve PC mavi ekran verip çöktü. Galiba C diskimi görmüyor. Çünkü PCyi yeniden başlattığımda BIOS ekranına atıyor. Sata SSD’mi görüyor. Anakart: B450M-A Pro Max İşlemci: Ryzen 5 5500 Ekran Kartı: Rx 7600 M2 Ssd: Adata Swordfish 500 Gb Sata SSD: Kingston 256 gb
  5. Benmiraç

Hangi Firmalar Fiber Kablo Çekimi Yapıyor?

2 ay önce nakil yaptırmak istediğimizde firma fiber kablo çekilmesi gerekiyor dediği için Uydu üzerinden internet aldık. Bu internette de Ping değerleri bazen yükseliyor ve oyunu etkiliyor. Şimdi bunu iptal edip başka bir İSS’ye geçiş yapmak istiyorum. Bu nedenle kablo çekmem lazım. 6. Kattan...
  6. Benmiraç

Powerline Adaptör Ping yapar mı?

Bilgisayarla Modem arasında iki oda var. Everest marka bir wireless adaptörüm var fakat pingten oyun oynanmıyor. Ethernet kablosu çekmeden bağlantı yapmak istiyorum. Powerline adaptörler ping konusunda sıkıntı yaratır mı? Sıkıntı olmaz ise öneriniz var mı? Teşekkürler :) NOT: İnterneti uydudan...
  7. Benmiraç

Açılışta Scanning and repairing Drive C Uyarısı

Windows 10 kullanıyorum. Elektrik gittikten sonra oldu. Her açılışta uyarıyı veriyor. Bilgisayarda herhangi bir yavaşlama görmedim. SSD'de sorun olduğunu düşünmüyorum. Bu Uyarı nasıl çözülür?
  8. Benmiraç

Lightining Şarj Kablosu Öneri

Sağlam bir kablo istiyorum. 13 Pro Max ile 8 plus Şarj edilecek. Type-C to Ligtining Olurursa iyi olur.
  9. Benmiraç

2150 TL Rampage Zenith Alınır mı?

Pazarama’dan 150TL kupon ile 2150 TL’ye geliyor. Sizce mantıklı mı? Başka Mouse öneriniz var mı?
  10. Benmiraç

Max 2400 Tl Kablosuz Mouse Önerisi

Bütçem 2400 TL. Hafif, İyi mcu ve sensörlü bir mouse arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum :)
  11. Benmiraç

Aj159 pro aldım, iptal etmelimiyim

Temu’dan 1610 TL’ye Aj159 PRO Aldım. Sizce aldığım fiyata değer mi?
  12. Benmiraç

Epic Games'de Aynı oyun aynı anda oynanır mı?

Ben arkadaşımla FC 25 alacağım fakat aynı anda oynayabilir miyiz? Online modları oynamıyoruz ikimizde.
  13. Benmiraç

1600 TL Bütçe Kablosuz Mouse Öneri

Hafif, Kablosuz bir mouse arıyorum. Önerilere açığım.
  14. Benmiraç

Sistem geri yükleme yapsam Fifa Kariyerim Geri Gelir mi?

Ea FC 24’de Kariyerimin üstüne Başka bir kariyer açtım. Üstüne yazdığım için geri alamıyorum galiba.Biraz saçma ama Sistem geri yükleme yapsam olur mu? Önceki kariyerimi geri getirmenin yolu var mıdır acaba?
  15. Benmiraç

Hepsiburada İadeyi iptal ettikten sonra yeni iade açabiliyor muyuz?

Hepsiburadadan bir Wi-Fi adaptör aldım fakat çalışmadı bende iade oluşturdum fakat yenisiyle değişimli. Bu iadeyi iptal edip para iadesi açabilir miyim? Ürünü alalı 4 gün oldu.
  16. Benmiraç

Kurulumda Diskler Silinmiyor.

W11’den W10’a Geçiyorum ama kurulumda Bazı diskler silinmiyor. Bilgisayarımda takılı olan iki disk var biri 512gb Kullandığım ssd diğeri ise PC’ye takılı ama kullanmadığım 256gb sata ssd. Sorum şu bu diskleri silmesem devam edebilir miyim? Ve kullanmadığım ssd’yi çıkarmadan kuruluma devam...
  17. Benmiraç

Realtek 8812BU Wifi Adaptör Driver

PC'ye AC1300 USB Wifi Adaptör almıştım. Bilgisayara Taktım Driver sorunu verdi. Driver'ı galiba Realtek 8812BU. Ama güvenilir bir site bulamadım. Sizden İstediğim Driver'ı bulabilir misiniz? Şimdiden Teşekkürler. NOT: Adaptörün Linki Bu.
  18. Benmiraç

USB Wifi Adaptör'de Driver Sorunu

Ürün Bugün Elime Ulaştı ve Bilgisayara Taktım. Taktığımda algılamadı. Aygıt Yöneticisinden baktığımda driver sorunu verdiğini gördüm.İçinden CD çıkmadı. İade alırlar mı? Model: Studz AC1300 Dual Band USB Adapter Not: Başka Wifi Adaptörüm var o çalışıyor fakat pingli olduğu için bunu aldım.
  19. Benmiraç

Yardım Studz AC1300 Wi-Fi Adaptör Driver Sorunu

Hepsiburada’dan aldığım Studz AC1300 Dual Band USB Adapter isimli adaptörüm bugün elime ulaştı. Fakat Bilgisayara taktığımda Driver sorunu veriyor. Ve içinden CD’side çıkmadı. İade etmek istemiyorum. Çözümü varsa mutlu olurum.
  20. Benmiraç

PC için Wifi Adaptör Önerisi

Şimdiki Adaptörüm Everest marka ve online oyunlarda ping sorunu yaşıyorum. 100 mb hızım var. Güzel, uzaktan çeken bir adaptör var mıdır? Önerileriniz İçin Şimdiden Teşekkürler. BÜTÇE: 500 TL
Geri