Arama sonuçları: *

• Users: OnurKeles
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. OnurKeles

Yardım RTX 4060 R5 5600X 16 GB RAM PUBG Mobile "sanal belleğiniz tükenmek üzere" hatası

PUBG Mobile emülatorden oynuyorum fakat daha girdikten 5dk sonra bile oyun böyle hata veriyor, sonra oyun 3 FPS'lere kadar düşüp komple bilgisayar kilitleniyor kapanıyor. RAM 16 GB ama yeterli diye düşünüyorum, görev yöneticisinde aow.exe adında bir şey çok tüketiyor. Çözüm bilen var mı? Oyunun...
  2. OnurKeles

BeamNG.drive GPU kullanımı az

Beyler rtx 4060 ve 5600x sistem var oyunda 1080p normal ayarlarda bile 45-50 fps alıyo gpu kullanımına bakıyorum %40 falan. Ultra ayarlarda da aynı muhabbet var yani adam akıllı 4060 tam gücünü verse akıcı oyun oynayacam gibi ama az kullanıyo oyun çözümünü bilen var mı? 1745525771 up
  3. OnurKeles

Pubg Mobile Donup Kapanıyor

PUBG Mobile'i GameLoop'tan oynuyorum bu birkaç gündür resimdeki uyarıyı verip 2-3 dk sonra oyun aniden 5-10FPS'lere düşüp bir süre sonra bütün bilgisayar donuyor. Bilgisayarı kapatıp açmak zorunda kalıyorum. GameLoop ayarlarından sanal bellek otomatik Ti önceden şimdi 8 GB olarak ayarlamıştım...
  4. OnurKeles

RTX 4060 Sistem Önerisi 25 bin TL

Sistem için max 25k sınırlarındayım. NVIDIA istiyorum. Vatan gibi fiziki olarak alabileceğimiz yerler olursa daha iyi olur. Bu sistem ilgimi çekti şu an. Var mı daha iyidir dediğiniz sistem. RX 7600 veya B580 istemiyorum...
  5. OnurKeles

Kingston FURY Renegade 1 TB SSD alınır mı?

4070 Ti - 7600X sistem için bu SSD alınır mı? https://www.amazon.com.tr/Kingston-Renegade-Oyuncular-merakl%C4%B1lar-kullan%C4%B1c%C4%B1lar/dp/B09K3H2YHX/ref=sr_1_2?keywords=kingston+fury+renegade+1tb&sr=8-2
  6. OnurKeles

Öneri Asus Tuf RX 6950 XT 15,413 TL

Fiyatı gayet iyi. Bütün sitelerde satıcı aynı fakat kendi sitelerinde daha ucuz. https://www.vizyonbilgisayar.com/product-viz-asus-radeon-rx-6950-xt-tuf-rx6950xt-o16g-gaming-16gb-gddr6-256bit-2324mhz-oc-hdmi-3xdp-rgb-ekran...
  7. OnurKeles

9000 TL'ye kadar 2K IPS hoparlörlü monitör önerisi

Arkadaşım için 2K IPS ve dahili hoparlör özelliğine sahip monitör arıyoruz. Ayrıca aşağı yukarı hareketi yapmalı, yan dönmesine gerek yok. Şu modellere baktık ne dersiniz? Bütçe max 9000. Aklımızda Gigabyte modeli var ama 31.5 inç çok mu büyük olur sizce 2K için...
  8. OnurKeles

Bu Toplama Bilgisayar Nasıldır?

https://www.epey.com/ekran-karti/zotac-gaming-geforce-rtx-4070-ti-trinity-oc.html https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-7600x-alti-cekirdek-4-7-ghz-fiyati,2120992208.html...
  9. OnurKeles

ASUS TUF Radeon RX 6800 Gaming OC - 12399 TL

Güzel model. 12K bütçede ekran kartı arayanlar için iyi bir seçenek veya en iyisi. Ayrıca en ucuz RX 6800 modeli. Sapphire alacağınıza Tuf alıp geçin...
  10. OnurKeles

Vega 8 tam verimli kullanılmıyor

Dying Light'a girdiğimde ilk binanın içinde asansöre binmeden GPU %100 ve ortalama 700MHz hızlarında, 80 derece ile çalışıyordu. Oyun 1280x720 ve en düşük ayarlarda. Asansöre binip ardından dışarı çıkınca FPS çok düştü yani dışarıda FPS'in biraz daha düşük olması normal ama MHz hızı ve...
  11. OnurKeles

Yanlış bilgi nerede?

?
  12. OnurKeles

Öneri 340TL Klavye önerisi

Bu bütçede bildiğiniz kaliteli klavyeler var mı?
  13. OnurKeles

Yardım ASUS Dual RX 6600 Arızalandı mı? Yardım

Bir arkadaş için açtım konuyu kendisi Dost Kayaoğlu R5 5500 ve RX 6600 olan sistemi satın aldı. Anakart Tuf A520M olan. Kendisine kargo bugün ulaştı ve ekran kartını takarken anlattığı kadarıyla fanların ortasından bastırmış. Yani ekran kartını takarken zorlandı sanırım ve kartı takarken biraz...
  14. OnurKeles

DOSTKAYAOGLU-DK4 Ryzen 5 5500 sistem alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, Bir arkadaş için bu sistemi almayı düşünüyoruz ama anakart A520 olduğu için şüphe ediyoruz. Sizce alınır mı. ShiftDelete sistemi istemiyor. B450 stoğu beklenir mi? Ne zaman gelir? Birde sizce yarın zam gelir mi...
Geri