Arama sonuçları: *

1. G

Lunis L60 HDR yardım

emrhaba arkadaşlar abdullah reisin paylaştığı lunis l60 260 hz monitörü aldım özelliklerinde hdr 400 yazıyor ama windowstan hdr ı açamıyorum (monitör arayüzünde hdr açık) bu hdr 400 renk kalitesiyle alakalı bir şey mi sadece yoksa açılmaması bir hata mı bilen ayzarsa sevinirim iyi forumlar
  2. G

1 k ya kadar mouse önerisi yapar mısınız

500 1 k arası mouse önerisi tekerleği bozulmayacak kronik sorunu olmayan lütfen şimdiden teşekkürler
  3. G

Saat tarih değişmiyor

win 7 laptopumda saat tarih ben değiştirdikten 2 3 sn sonra tekrardan 2010 a atıyor herşeyi denedim nette gördüğüm düzelmedi nedeni ne olabilir
  4. G

Tarayıcı bulamıyorum

S.a beyler öncelikle iyi forumlar ben milattan önce bir laptop buldum içinde 1 gb ram falan var müzik için falan kullanıcam edicem içinde explorer var ama artık desteklenmediği için browser a giremiyorum başka bir tarayıcı google chrome falanda yok işletim sistemi 32 bit buna uygun browser...
  5. G

Çözüldü✓ Başka sorun yaşayan oldu mu ben mi şanssızım

merhabalar arkadaşlar geçen hafta abdullah reisin paylaştığı monitörü aldım gamepower bull t10 180 hz olan ama 7. gününde görüntü dalgalanmaya başladı ardından gidip gelmeye ve sonra tamamen elektriği kesti monitör iade edeceğim içime kurt düştü başka böyle olumsuz tecrübe yaşayan oldu mu acaba...
  6. G

@ yapamıyorum yardım eder misiniz

@ yapamıyorum arkadaşlar copy paste ile google dan yaptım q ve alt gr tuşlarım çalışıyor ama @ yapmıyor diğer bütün işaretleri sorunsuz yapabiliyorum ekran klavyesinden denedim oradan dahi yapmıyor bir şekilde kilitledim mi acaba bilmeden yardım eder misiniz ? klavye asus tuf k3
  7. G

Ssd Lerimi Eskisi Gibi Göremiyorum

Merhabalar arkadaşlar benim bir sorunum var benim bilgisayarımda 2 tane ssd var sata biri 120 gb biri 240 gb mld 120 gb ss dim yazma hizi çok duüşmüş o nedenle windowsu mld ye aktarmak için araştırdım ve bu videodaki gibi yaptım ve mld 200 den boot etmeyi başardım fakat diski kopyaladığım için...
  8. G

Çözüldü✓ Modüler psum yok 8 pin kablo takabilir miyim

Merhaba arkadaslar shapire rx 5700 xt kullaniyorum ve siyah ekran hatasi yiyorum 600 watt modüler olmayan bir psu kullaniyorum nette baktigimda psu dan 2 tane 8 pin cekmisler bir kablodan degil 2 kablodan güç bağlamışlar çoğundq işe yaramiş fakat dedigim gibi ben 8 pin alsam ekstra nereden güç...
  9. G

msi b450 pro m2 max 1600 af overclock ve güç tüketimi

merhaba arkadaşlar ben b450 m2 pro max kullanıyorum r5 1600 af ile birlikte overclock yapmayı düşündüm internetten izledim herkes 1.20 .130 voltaja alıp 3.9 4.0 ghz değer görüyor fakat benim işlemcim stok halde bios ayarları default ta 1.32 - .1.36 güç tüketiyor cpu z ye göre biostan da baktım...
  10. G

Çözüldü✓ 16 Gb Ram takılı 7.93 kullanılıyor

hepinize merhaba arkadaşlar ben asus b350 anakarttan msi b450 anakarta geçiş yaptım fakat 16 gb ram takılıyken biosta 16 gb gözüküyor ama system memory 8192 mb diyor internette gördüğüm herşeyi denedim ancak bir sonuç alamadım b350 de de böyle olmuştu soğutucuyu fazla sıkmışım gevşetince...
Geri