Arama sonuçları: *

• Users: Adroven
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Adroven

Eu4 Steamda DLC var ama Launcherda ve oyunda gözükmüyor?

Dostlar geçen indirimle eu4 aldım 3 dolara baya da sardı oyun sonra bi baktım bende dlc ler varmış hemde bir sürü varmış steamda kütüphanemde gözüken dlcler şunlar: Expansion - Europa Universalis IV: Art of War Expansion - Europa Universalis IV: Common Sense Europa Universalis IV: Digital...
  2. Adroven

Unity öğrenmek ne kadar zor ne kadar zaman alır?

Boş zamanı çok olan birisiyim. daha önce 1 satır C# kod yazmadım. Unity'yi daha önce bi iki kez denedim ama unreal engine 5 hep daha cazip geldi (görsel kodlama blueprint yüzünden). ama artık unity kullanmayı düşünüyorum 2d, pixelart tarzı oyunlar unity de daha rahat yapılıyor unreal de bir çok...
  3. Adroven

400TL Bütçem var sizce hangi oyunları alayım.

Dostlar 400tl bütçe var epicde god of war 359tl uncharted 4 ve 1 296tl... Bu oyunları hemen kapayımmı yoksa steam kış indirimlerini beklesem ordada hemen hemen aynı fiyata düşermi. sizinde aklınızda 400tl ye alınabilicek oyun fikri varsa yazarsanız sevinirim iyi günler.
  4. Adroven

30.000 - 35.000 Sistem Önerisi

Dostlar Selamlar. yakın zamanda yeni bir masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Şu an ki bilgisayarımda gtx1660super ve i3 12100f var. rdr2 de ultra da 60fps aldırcak bi pc olsun yeter. ileride sorun çekmek istemiyorum darboğaz vs olmasını istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
  5. Adroven

30-35 Bin TL Arası bilgisayar önerisi

Dostlar önümüzdeki aylarda GTX 1660 SUPER i3 12100f 2x8 16GB Ram bilgisayarımı satışa koyucam önce onu söyliyim sizce kaça gider 2.el birde bu bilgisayarı satıp üstüne para koyucam ve yeni bir bilgisayar alıcam bütçem 30 35 bin lira arası ama olurda bilgisayarı iyi bi fiyata satabilirsem 40 45...
  6. Adroven

Oyun Yapıyorum fikir lazım.

Selamlar uzun tutmicam konuyu. bir oyun yapıcam da aklıma bir fikir yok zaten günümüzde özgün fikir bulmakta zor ben de iyi bi youtube kanalım yok diye youtube shorts ve başka yerlerdende yardım alamıyorum şimdi sizden istediğim şu her biriniz bu konuyu okuyan her biriniz mantıklı mantıksız bir...
  7. Adroven

Çözüldü✓ Outlook Hesabımın şifresini değiştiremiyorum.

Dostlar selamlar. Geçtiğimiz günlerde bilgisayara format attım. ve format attıktan sonra outlook hesabıma giriş yapmak için şifremi gireceğim esnada şifremi hatırlamadığım için bi çok kez arka arkaya hatalı şifre giriş denemeleri yaptım. sonra "şifremi sıfırlayayım bari" dedim şifremi sıfırlamak...
  8. Adroven

800tl Altı Kulaklık Önerileri

Buraya çok ta bir şey yazmama gerek yok aslında başlıkta yazan neyse o 800tl altı kulaklık önerisi. mikrofonuda olursa sevinirim hali hazırdaki mikrofonum bozulduğu için geçici çözümde olur.
  9. Adroven

Flaş Belleğe Android Yazılım Kurup Televizyonda Çalıştırma.

dostlar flaş belleğe televizyon için android box gibi televizyona takınca televizyondan çalışan bi işletim sistemi vs kurulabilirmi?
  10. Adroven

20-25 Bin TL Hazır sistem önerisi.

Dostlar yakın zamanda hali hazırda kullanıyor olduğum sistemi satıp üstüne biriktirdiğim parayı ekleyip sistem alıcam. bilgisayarlar konusunda çok mükemmel bilgilere sahip değilim. normalde 17 18 bin tl ye itopyadaki 3050 ekran kartlı bilgisayarı alıcaktım ama bir sürü forumda o sistemi tavsiye...
  11. Adroven

10000 - 25000 TL Sistem Tavsiyesi

Dostlar benim şu an da kullandığım bilgisayar GTX 1660 SUPER I3 12100F 16GB RAM Bir bilgisayar. ben bunu satıp üstüne para ekleyip yeni bir sistem almayı düşünüyorum (şu an da satsam ne kadara gider onuda söylerseniz sevinirim) şimdilik bir tek uygun fiyata bunu bulabildim ...
  12. Adroven

Yardım Kernel Power 41 (63) Hatası ve Çözümü Nedir?

Selam. Bundan yaklaşık 2 ay kadar önce windows 11'e geçtim. bir ay kadar kullandım.daha sonra watch dogs un ilk oyunu steamda indirime girmişti bende onu satın aldım. indirdim ve oyunu açınca kernel power 41 hatası almaya başladım. bilgisayar kendi kendine kapanıyor fanlar son hız çalışıyor...
  13. Adroven

Çözüldü✓ PC'yi kullanırken aniden kapanıyor

Bilgisayarı kullanırken aniden ekran gidiyor fanlar son hız çalışmaya başlıyo pcnin power tuşuna basılı tutup kapatıyorum geri açıyorum düzeliyor. Bu gün 3 kez oldu birde demin oldu arkadaşımla dc'den konuşuyorduk bi anda ekran gitti fanlar son hız çalışmaya başladı ondan sonra ben tam...
  14. Adroven

Papara NFC istiyor fakat bizim tüm aile aynı telefonu kullanıyoruz

bu gün papara gray card aldım. Kimlik doğrulaması için NFC istiyen bir cihaz istiyor... Fakat ne bende ne annemde ne babamda ne dedemde nfcli telefon yok zaten dedem telsiz gibi antenli telefon kullanıyoda neyse. PAPARA'Da nfc olmadanda para yatırıp çekme, Oyun alma, Netflix Youtube premium gibi...
  15. Adroven

5 dolar altı oyun önerisi

Steam için şu anda aktif olarak indirimde veya fiyatı düşük olan güzel hikayeli bir oyun varmı 5 dolar ve altı için önerirseniz sevinirim iyi günler
  16. Adroven

RDR1 & RDR2 mi Daha İyi, The last of us serisimi daha iyi

rdr2 mi daha iyi the last of us mu arkadaşım the last of us ın rdr2 den daha iyi olduğunu söylüyor ben ise rdr2 yi savunuyorum ikimizde rdr 2 ve the last of us oynadık ve bitirdik tabii ki kişinin kendi görüşü fakat sizlerin fikri nedir hikaye bakımından fln görüşlerinizi yazarmısınız ?
  17. Adroven

Steam "Sepetiniz Güncellenirken Bir Sorun Oluştu" Hatası

Dostlar hesapta 0.70 dolar para var Postal 2 0.57 Dolar olmuş Almayı çalışıyom bu hata çıkıyo YouTube'de çözümde bulamadım google'da araştırdım ama sadece başka yaşayanlar varmış ve onlarda çözememiş aranızda bu sorunu çözebilen varsa nasıl çözdüğünü yazabilirmi. 1720434949 Beyler bişi yazsanıza
  18. Adroven

Vanguard Bilgi çalma

beyler baya bi süre önce lol başlamıştım sonra bıraktım şimdi gene yüklüyodumda sonra aklıma bir iki ay önceki olaylar geldi vanguardın sürekli sistemde ss alması bilgi kaydetmesi oyunu oynamasanda pc'de açık kalıp ss alması şifreleri kaydetmesi veya mavi ekran problemleri fln bu durumlar vardı...
  19. Adroven

pc garip bir şekilde aniden kapandı

pcde takılıyodum bi anda ekran gitti fanlar hayvan gibi hızlandı sonra pcyi kapattım açtığımda güncelleme fln vardı pcde sorun yok aylardır tertemiz kullanıyorum virüsde yok elektiriklerde yakın zamanda gitmedi bi pcyi uzun süredir temizlemiyorum o kadar sorun sizce nedir
  20. Adroven

Bir Türlü Silinemeyen Ses Dosya

Gördüğünüz bu illet bi türlü silinmiyor normaldede bu sorunu yaşıyordum ama görev yöneticisinde arkada çalışan bir program olunca silinmiyodu ama bu sadece wp den indirdigim bir ses dosyası ve delete tuşuna bastığımda hiç bir şey olmuyor ekrana bişey bile gelmiyor sağ tık sil yapıyorum olmuyor...
Geri