Arama sonuçları: *

• Users: ahmetwave
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

TEMU ALIŞVERIŞ GÜMRÜK

Merhaba arkadaşlar temudan 22 dolar değerinde 5 parça ürün alsam gümrüğe taklılır mı veya takılsa ne yapmam gerekir?
  2. A

HyperX Pulsefire Dart almalı mıyım?

Sizce HyperX Pulsefire Dart alamalı mıyım? şuan rival3 wirelles kullanıyorum 1 yıl sıkıntısız kullandım ama şuan kendiliğinden kapanıyor ve beyaz ışık yanıp sönüyor. biraz bekliyorum geliyo sonra yine gidiyo.. çok sinir bozucu bi olay ve yeni mouse almak isiyorum...
  3. A

RİVAL 3 WİRELLES BEYAZ IŞIK

BEYLER ÇILDIRCAM YA RİVAL 3 WİRELLES VAR BENDE TAM 1 SENE OLMUŞ ALALI. MOUSE BİRDEN SCROOL YERİNDE BEYAZ IŞIK YANIP SÖNMEYE BAŞLADI VE HİÇBİR ŞEKİLE ÇALIŞMIYOR.Bİ ARADA BOYLE YAPPYIODU AMA 5-10 KERE KAPA AÇ YAIPINCA DÜELZİYORDU 1 GÜNDÜR BOYLE DÜZLEMİYORDA. İNGLİZCE TÜRKÇE FORUMLARA BAKTIM...
  4. A

KASA RGB KAPATMA

selam dostlar abdullah abinin yeni sunduğu 5600 lü sistemi aldım ve kasa rgb leri çok rahatsız edici. daha oncesinde boyle rgb si yoğun olan bir pc almadım. nasıl kapatılır bilen var mı?
  5. A

PC İÇİN FİYAT ÖNERİSİ

Selam dostlar şunaki pc mi satmak isitoyrum. biraz piyasaya baktım 13-12 e gider gibi geliyo ama sizlerinde fkrini merak ediyorum. İşlemci : i3 10100f https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-i3-10100f-dort-cekirdek-3-60-ghz-fiyati,866391099.html Ekran Kartı : GIGABYTE RTX 2060...
  6. A

Bilgisayar önerisi!

dostlar bu 2 sistem nasıl sizce? hangisi daha iyidir. GTA 6 kaldırır mı dddd https://www.itopya.com/kaanflix-speedamd-ryzen-5-7500fasus-geforce-rtx-4060-dual-oc-8gb32gb-ddr5500gb-nvme-m2-ssdgefo_h23838...
  7. A

PC YE 2 TANE M2 SSD TAKILIR MI?

Dostlar merhaba, bilgisayarımdaki ssd yi değiştimek istiyorum ve değiştireceğim ssd yi 2. Disk olarak kullanmak istiyorum. Bir pc ye 2 tane m2 ssd takılır mı? Almak istediğim SSD: https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-samsung-1-tb-980-mz-v8v1t0bw-m-2-pci-express-3-0-fiyati,1071263472.html Sistemim...
  8. A

Selenium xpath sorunu

merhaba dostlar yazılımda yeniyim selenium indirdim bir kod yazmaya başladım ve bir hatayla karşılaştım. görselde de görmüş oldugnuz üzere find_element_by_xpath ve find_element_by_css_selector seçeneği yok. bunun çözümü nedir lütfen yardım edin.
  9. A

Yardım statik ip yi dinamik yapma

merhaba dostlar geçtiğim günlerde internet sağlayıcısını değiştirik ve fark ettim ki statik ip. nasıl dinamik yaparım?
  10. A

Oyun Önerisi

selam dostlar, internet cafe sim 2 gibi kasılmalı oyun önerir misiniz lütfen. fiyat sorun değil kafanıza göre.
  11. A

Klavye Önerisi Lütfen

Dostlar merhaba,bir klavye almak istiyorum fakat bazı özellikleri olması gekerek; Red Switch Büyük Enter NumLock Türkçe Dil Desteği (en önemsizi olan) Bütce : 700-800
  12. A

NVIDIA G-SYNC Farkları

NVIDIA G-SYNC Compatible (Uyumlu) ve NVIDIA G-Sync arasında ne fark var dostlar?
  13. A

NVIDIA G-SYNC Basamakları

NVIDIA G-SYNC Compatible (Uyumlu) ve NVIDIA G-Sync arasında ne fark var dostlar?
  14. A

Freesync Gsync vs vs

Ekran kartım RTX 2060. G-Sync destekli olmayan,Freesync destekli olan bir mönitör alsam ne gibi sorunlar olur?
  15. A

Hangi Marka Daha İyi?

Gamepower 144hz 1 ms ips bir mönitörle Asus (ya da AOC) 144hz 1ms ips monitör arasında ne kadar fark vardır?
  16. A

Mönitör Önerisi Lütfen

144hz 1ms TN panel monitör önerisi yapar msınız lütfen? bütçe : max 3.5K
  17. A

VA vs TN Panel Tipi?

Oyuncu monitörü almak istiyorum fakat arada da dizi izliyorum. beni en sevindiricek panel va mı olur tn mi? (ips demeyin lütfen biliyorum ipsin en iyi oldugunu.)
  18. A

Öneri Bu Monitör Üzer Mi?

Merhaba 144hz monitör almak istiyorum ve G-Sync olması gerekiyor. https://www.epey.com/monitor/viewsonic-vx2458-p-mhd.html bu monitörü almak istiyorum ama giriş bir monitör oldugu için üzer mi acaba?
  19. A

Yardım Aynı Ürün Fiyat Farklı!

Casper Excalibur M.e24fhd-g adlı mönitörü gördüm ve almak istiyorum fakat hepsiburada ve trendyol arasındaki bu fiyat farkı bende bi şüphe uynadırdı. Trendyok Link ...
  20. A

Öneri 144hz+ Monitör Önerisi

Merhaba 144hz+ oyuncu monitörü arıyorum, aradığım özellikler; Hz : 144+ Ms : 1 Sync : G-Sync Panel : Fark etmez Bütçe 0-3500TL yorumlarınızı bekliyorum.
Geri