Arama sonuçları: *

• Users: ebosh2580
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

WiFi da eşler arası bağlantı sorunu

Merhabalar, bir süredir cihazlar arasında WiFi üzerinden bağlantı yapamıyorum. Aktif olarak HomePod kullanıyorum ama ekte de olduğu gibi böyle bir hata alıyorum. Cihaz ekranını televizyona yansıtma airplay vsvs.. Çözümü nedir? İnternet olarak Superonline kullanıyorum.
  2. E

Sayısala geçtim pişmanım

Merhabalar bu sene 11. sınıfa başladım. LGS de Türkçe 2 yanlış diğer dersler full, matematik 8d 9y 4b fen full bir şekilde 390 puan aldım. Lise boyunca oturup soru çozmedim, geçen sene aldığım bütün kaynaklarımın içi boş. 10. sınıf 1. dönem 2. yazılıdan 5 aldım. Bilgisayarla aram iyi olduğu için...
  3. E

Ekran Kartımda Sıkıntı Var

Sistemim 1 yıllık. Ekran kartı Rx6600 dün akşam sorun yoktu. Sabah bilgisayar 5 dk da açıldı ve masaüstünde takılmalar vardı. Bilgisayarı kapatıp ekran kartını söküp taktım çünkü bir kere daha olmuştu bu şekilde halletmiştim. Ama olmadı. Sonra FurMarkta ort 10 saniye döndü. Ama sorun devam...
  4. E

Yardım Xiaomi Güncelleme Sorunu

Merhabalar elimde Xiaomi Redmi Note 10 var. Hazırda da MIUI 14 güncellemesi var. İnerken sorun yok ama %100 olunca oradan atıyor, güncelleme başa dönüyor. Ne yapmam lazım ? Şimdiden teşekkürler !'
  5. E

Çözüldü✓ Sistemimdeki Ci̇ddi̇ Performans Düşüşü

Merhabalar arkadaşlar. Bundan ort. 1 ay önce topladığım sistem dün akşamdan itibaren çok aşırı bir performans düşüşü ile karşı karşıya.. Bir iki kere elektrik kesildi. Sizce sorun nedir, nasıl çözmeliyim ? Ekran kartı : Asus Radeon RX6600 Dual İşlemci : İntel I511400F Anakart : Gigabyte B560MH
Geri