Arama sonuçları: *

• Users: dbdie
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

RTX 4070 Super ile Ryzen 5 5600X darboğaz yapar mı ?

Merhaba, şu anda RX 6600 XT ile Ryzen 5 5600X işlemciyi birlikte kullanıyorum. Ekran kartımı güncellemeyi düşünüyorum ve almışken iyi bir ekran kartı almak istiyorum. Monitörüm 1080p, biraz araştırdığımda 4070 super ile işlemcimin darboğaz yaptığını gördüm fakat bunun beni ne kadar...
  2. D

4070 Superi eski nesil güç kaynağı ile kullanabilir miyim ?

Merhaba, şu anda sistemimde güç kaynağı olarak MSI MPG A750GF modelini kullanıyorum. 4070 super almayı düşünüyorum fakat 4000 serisi kartlarda pin girişi değiştiği için nasıl kullanabileceğimi bilmiyorum. Güç kaynağının kendi sitesine girdiğimde 2000 ve 3000 serisi kartları desteklediği yazıyor...
  3. D

Anakart ve işlemci soğutu değiştirmeyi düşünüyorum

Merhaba, şu anda sistemimde Asus B350M-a anakart kullanıyorum. Sapphire Nitro+ RX6600XT ve Ryzen 5 5600x işlemci ile birlikte kullanıyorum. Güç kaynağım Cooler Master 500w 80+ Bronze bir güç kaynağı. Sistemimi yavaş yavaş upgradelemeyi düşünüyorum fakat güç kaynağımın wattı yüksek değil. Bu güç...
  4. D

Çözüldü✓ PC upgrade edeceğim ddr5 sisteme geçmeli miyim ?

Merhabalar, bundan yaklaşık 6 yıl önce bir bilgisayar topladım ve ufak tefek upgradeler yaparak aynı sistemi kullanmaya devam ettim. Güncel sistemim: Asus Prime B350M-a Ryzen 5 5600X Sapphire RX6600XT 16GB 2666MHZ Ram Cooler Master B500 ver2 500w 80+Bronze Güç kaynağı Sistemi ilk topladığımda 8...
  5. D

Çözüldü✓ AMD Software'da yaptığım ayardan dolayı 2.ekranım çalışmıyor

Merhaba, öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, herhangi bir yanlışım olduysa affola. Dün akşam AMD Software'da resimde çizdiğim bölgede bir ayar seçeneği daha vardı ve ekranlarımı ayarlamaya çalışırken bu tuşa bastım. (Tuş şu anda gözükmüyor.) Daha sonrasında iki ekranımda siyah...
  6. D

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600x Soğutucu Önerisi ve Fan slotu arttırma

Merhaba, Ryzen 5 5600x işlemcim için soğutu almayı düşünüyorum. Kendi soğutucusu yetmiyor hatta ısınmaması için undervolt yaparak kullanıyorum aldığımdan beri. Alabileceğim maksimum bütçe 1500 TL. Biraz araştırdığımda da bu civarlarda yalnızca tek fanlı sıvı soğutucular ve kule tipi soğutucular...
  7. D

Çözüldü✓ 600-700 TL Kulaklık Önerisi

Steelseries Arctis 1, Razer Blackshark gibi kulaklıkların fiyatları 1.000 TL civarına çıkmış maalesef, bütçem 600-700 tl civarında. Mikrofon kalitesi güzel olan, kaliteli güzel bir kulaklık öneriniz var mı acaba ? Gamepower, James Donkey öneren arkadaşlarım var ama çok kararsız kaldım. Şikayet...
  8. D

Çözüldü✓ Bilgisayarım Windows'un kurulu olduğu m2 ssdyi görmüyor

Merhabalar, yaklaşık 1-2 haftadır bu sorunu yaşamaya başladım. Bundan 4 ay önce Adata XPG SX8200 Pro M.2 PCIe m2 ssd satın aldım ve windowsu kurup kullanmaya başladım. Bu m2 ssd ile birlikte 1 tb hdd ve 128 gb eski sata ssdmi de kullanmaya devam ettim. Bu 2 haftaya kadar hiç bir sorun yaşamadım...
  9. D

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600, RX6600XT 500w psu yeterli olur mu ?

Merhaba, güncel kullandığım sistemde Ryzen 5 3600 ve RX6600XT mevcut. Bu sisteme Cooler Master 500W 80+ bir psu yeterli geliyordu. Bugün Ryzen 5 5600 sipariş verdim fakat bu watt konusu aklıma takıldı. Araştırdığım her yerde 500W'ın yeterli geleceğini gördüm fakat forumdan birileriyle bu konuyu...
  10. D

Çözüldü✓ 500w psu R5 3600 RX 6600XT ye yeter mi ?

Merhabalar, yeni ekran kartı almayı düşünüyorum. Şuan sistemimde 500W 80+ bronze güç kaynağı mevcut ve güç kaynağına şu anda para veremiyorum. Şu an kullandığım güç kaynağım bu sisteme yeterli olur mu ? Sapphire RX 6600XT Nitro Ryzen 5 3600 16 GB 2666 Mhz Ram 120 GB SSD Asus Prime B350M-A...
Geri