Arama sonuçları: *

• Users: Jagexx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

MESEM öğrencisiyim, derslerim kötü, üniversiteye nasıl hazırlanırım?

Öncelikle selamlar. Şu an 12. sınıf Elektrik Elektronik bölümü kalfasıyım, haziran ayında ustalık sınavım var, 9.sınıfı normal meslek lisesinde muhasebe okuyarak geçirdim, 10. sınıfta organize sanayide bulunan bir okula geçtim. 10.sınıfta haftada 5 gün okul, 11.sınıfta 3 gün okul 2 gün staj ve...
  2. J

RDR 2 Kapanma/Çökme sorunu

Merhaba, oyunu fitgirl repack oynuyorum, %25i bitti, 3 gün öncesine kadar hiçbir sorun yoktu ama 3 gündür oyunda 3-5 dakika oynayınca birden kapanıyor, bir uyarı vermiyor, önce donuyor sonra oyundan atıyor, tekrar girdiğimde kaldığım yerden devam ediyorum, forumları araştırdım, chatgpt ye sordum...
  3. J

İş İçin Laptop önerisi

Selamlar, ağırlıklı olarak coreldraw olmak üzere çizim yapacağım, mailleri kontrol edeceğim bir laptop arıyorum, bütçe en düşük fiyata alacağım makine iş görüyorsa o, tahmini 10 bin felan, ikinci el için tabi, en üst 20-25 bandında bir şey arıyorum
  4. J

Temudaki indirimler gerçek mi?

Temuya nerdeyse her girdiğimde bol bol kupon, hediye vs veriyor. Şimdi girdim 3 adet ürün almama karşılık 3000 küsür kupon veriyor, bu doğru mu varmı bir oyun?
  5. J

Direksiyon seti önerisi & G29 alınır mı?

Selamlar, uygun yollu, yani en fazla 4 5 bin olacak şekilde bir direksiyon seti arıyorum, 900°, ffb ve debriyajlı olması benim için önemli, bu fiyata v902, eski nesil logitechler var, rampage ye para vermek yerine Logitech alma taraftarıyım, bir tane G29 buldum, satıcı 6 ay garantisi var, 7 8...
  6. J

Spora nasıl başlamalıyım, neler yapmalıyım?

Selamlar, 16 yaşında 186 boy 82 kiloyum, yağ oranım %22, spor salonuna gideceğim ama salon belediyeye ait + benim müsait vaktimden dolayı pazartesi, perşembe günde en fazla 2.5 saat, haftasonu 8 saat olmak üzere haftada 3 gün gidebiliyorum, sizce yeterli midir? Yoksa hiçbir işe yaramaz daha...
  7. J

Sistemim ne kadar eder?

Selamlar, komple setupumun fiyatını merak ediyorum, sizce ne kadar eder, koltuk hariç her şey Ocak ayının başında alındı garantileri vs duruyor, sıfır sistem zaten çok kullanmadım. Koltuğu Ekim ayında aldım. GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı AMD Ryzen...
  8. J

Thermalright Phantom Spirit montaj yardım

Selamlar, 2 gün önce indirimden sipariş verdiğim https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ bugün geldi ve thermalrightin kendi yt kanalindaki videodan baka baka montajını yaptım, son aşama olarak kablolarını...
  9. J

F/P oyun kolu önerisi

Selamlar. Logitech f710 alacaktım ama birkaç arkadaşın bağlantı sorunu var alma demesi üzerine vazgeçtim, f/p kol önerir misiniz? Xboxa vs fazla para vermek istemiyorum o kadar hastası değilim, baya bir hikayeli oyun oynayacağım, elbet pes fifada atarım. Bulduğum birkaç model...
  10. J

R5 7500F Soğutucu önerisi

Selamlar. İşlemcim sistemi yeni açtığımda masaüstünde boştayken bile 50-55 derece gösteriyor. GTA 5 1080p full ayarlarda 90-95 derecede çalışıyor. Şuanlik sadece oyun oynuyorum ve en azından birkaç sene işlemciyi upgradelemeyi ve oc yapmayı düşünmüyorum. Bilgisayardan çokta anlamıyorum zaten...
  11. J

Bilgisayarım açılmıyor ne yapmam gerekiyor?

Selamlar. Rx 7700 xt & ryzen 5 7500f sistemim açılmıyor, alalı 3 4 hafta oldu hiçbir sıkıntı yaşamadım ama dün 1 kere bugün yaklaşık 5 6 kere sistemi açmaya çalıştığımda resimdeki ekranda kalıyor, kapat aç yapmaya çalıştım olmuyor, nedendir ne yapmam gerekir?
  12. J

Çözüldü✓ Bu sistem alınır mı? Daha iyisi varmı?

Selamlar Bir süredir hazır sistem bekliyorum, bunu buldum ve içime sindi ama çok detaylı anlamıyorum bilgisayardan. AMD ekran kartı sıkıntı olur mu? Alırsam SSD yi 1 TB yapmayı düşünüyorum, değiştirmem gereken parçalar var mı? Anakartın aynı fiyata 3 modeli var hangisini seçmeliyim? Akakçe...
  13. J

Çözüldü✓ 25000₺ Sistem Önerisi

Selamlar. 25000₺ bütçem var, sistem önerir misiniz?
  14. J

Kısa vadeli yatırım önerisi

25.000₺ param var, DA' nin bir sonraki çıkartacağı sistemi almak istiyorum, ne zaman çıkartacağını bilmediğim için kısa süreli, zamlara karşı bir nebze de olsa paramı korumak için yatırım yapmak istiyorum. Çıkarttığı anda alabilmek için vakit kaybetmeden parayı hesabıma almam gerekiyor. Neye...
  15. J

Legion H500 Pro tamir

Selamlar. Sanırım 2020 de bir Lenovo Legion H500 Pro 7.1 aldım. Ses kalitesinden vesaire çok memnunum ama kulaklığın kafa ve kulak pedleri yırtıldı. Bunları nasıl yenisiyle değiştirebilirim? Garantisi tabii ki kalmadı, Lenovo ya nasıl ulaşırım, ulaşsam yardımcı olurlar mı? Ve fiyatı fazla...
  16. J

Connect game nasıl iade ederim

Selamlar. Connect gamenin kendi sitesinden dareu a950 pro aldım, en son siparişiniz onaylandı, kargoya verilmek için hazırlanıyor diye e posta geldi, siparişi iptal etmek istiyorum ne yapmam lazım.
  17. J

27 inç 240 Hz IPS monitör önerisi.

Selamlar. Setup kuruyorum ve yılbaşından önce kasa hariç herşeyi almak istiyorum, tek eksiğim monitör kaldı. Monitörden aşırı anlamıyorum, yanlış düşündüğüm varsa uyarın lütfen. Hikayeli ve fps tarzı oyunları oynayacağım. Film, dizi ve maç seyredeceğim. Hikayeli oyunlar için ve dizi, film ve...
  18. J

F/P mekanik klavye önerisi.

Selamlar. Mouse olarak g502 sipariş vermiştim, iptal edip dareu a950 pro 4k alacağım. Klavye olarak Asus Rog Strix Scope rx tercih ettim, mouseyi değiştirmişken klavyeyi de değiştirsem mi bilemedim. Siyah, RGB, Red Switch, tam boy, özellikle de F/P klavye önerir misiniz?.
  19. J

42500₺ her şey dahil sistem önerisi

Selamlar. 42500₺ bütçem var. Bu bütçeye; Bilgisayar Bilgisayar Masası Monitör Klavye Kulaklık Mouse ve mousepad alacağım. Kendimce birkaç seçim yaptım, doğru seçim yapmış mıyım? Masa Klavye Mouse
  20. J

Bilgisayar için kredi çekmeye değer mi?

Selamlar. Yarın veya haftaya 30k felan kredi çekmeyi düşünüyorum. Amacım olabildiğince erken bir şekilde sistem toplayıp zamlara mağdur olmamak. 30k çekersem 1 yıllığına 41k ödeme çıkıyor. Büyük ihtimal donanım arşivinin çıkaracağı sistemi bekleyeceğim. Alacağım sistem seneye bugün +41k eder mi...
Geri