Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ Ark Survival Evolved ekranda titreme

Merhaba ben hem survival ascended hem evolved oynuyorum . Ascended da bir problem yok evolved da ekranda ağaçlar ve ağaç yapraklarında suda titreme var hareket halindeyken ; Hz değiştirdim, çözünürlük değiştirdim ama problem geçmedi yardımcı olabilecek varsa sevinirim .
  2. B

Ram MHz problemi patriot viper steel

Merhaba ben Patriot viper steel 32 gb tek slot ram kullanıyordum (3200mhz) bir sıkıntı yoktu bugün dün 2. Slot için aldığım ram geldi ilk Rami amazondan ikincisini ince hesaptan aldım biostan baktığımda Max 2666 yapabiliyorum şuan 3200mhz yaptığımda PC açılmıyor hata veriyor . CPU Z den baktım...
  3. B

Çözüldü✓ R3 1200 Asus tuf gaming a520 m plus bios güncelleme

A520m plus anakartımın biosunun eski olduğunu daha eski bir işlemciyle biosunun güncellemeyi düşünüyorum . R3 1200 ile yapabilir miyim bu işi ?
  4. B

Çözüldü✓ Görüntü gelmiyor toplama pc

Önceki konulardada bahsettiğim gibi sistemimi birleştirdik ten sonra görüntü alamadım bilgisayarciya götürdüğümde ekran kartı ram ve PSU dan kaynaklanmadığını söyledi . Sizce problem neyde ve hangi parçayı değiştirmeliyim ve işlemci alıp denesem ama problem anakarttan kaynaklı olsa sonrada...
  5. B

Görüntü gelmiyor a520 m plus

Arkadaşlar R5 5600, Asus tuf a520m plus ,Rx 550 viper steel 32gb sistemden görüntü alamıyorum 2 bilgisayarciya götürdüm net bir şey diyemedi kasa fanları dönüyor . Ne yapmamı tavsiye edersiniz ?
  6. B

Görüntü gelmiyor acil yardım

Arkadaşlar PC ye görüntü gelmiyor Rx 550 R5 5600 hd bir modelle denediğimde dıt dıt diye ses geliyordu Rx 550 ye geçince bu ses gitti ama hala sinyal yok diyor . Fanlar dönüyor ekran kartının da fanı dönüyor . Lütfen yardımcı olabilecek bir fikriniz var mı
  7. B

Çözüldü✓ Görüntü gelmiyor A520m plus

Asus tuf gaming a520m plus anakarta R5 5600 işlemci ve eski bir ekran kartı taktım monitör yeni görüntü gelmiyor Kasanın fanları işlemci fanı çalışıyor . Ama görüntü gelmiyor (şuan HDD olduğu için sata yuvasının birine HDD taktım ama görüntü gelmiyor)
  8. B

Çözüldü✓ Asus tuf gaming a520m plus anakart soğutucu problemi

Asus tuf gaming a 520 m anakara HD freezer 2.0 takamadim Hepsiburada vs gibi sitelerde AMD4 uyumlu diyor arkadaşlar uyumlu mu yoksa başka işlemci fanı mi bakayım
  9. B

Çözüldü✓ Infinix hot 11s soket değişimi

Merhaba Infinix hot 11 s şarj soket kısmını değiştirmek istiyoruz . Acaba bu site güvenilir mi ? https://www.garantiiletisim.com/infinix-hot-11s-x6812-sarj-soketi-bordu-full
  10. B

Yurtdışından Ps5 Alırsak gümrükte vergi ödüyor muyuz ?

Arkadaşlar Almanya'dan bir akrabam aracılığıyla Ps5 alsak onu kargoyla gönderse gümrükte vergi problemi olur mu yada direk kendimiz...
  11. B

Çözüldü✓ RX 6800XT ekran kartını hangi işlemci besler ?

-Arkadaşlar hangi işlemciler 1080p de 2k da 4k da RX 6800 XT yi besler ? (Minimum) -Mesela R5 7600x 1080 de RX 6800xt yi besler mi ?
  12. B

Çözüldü✓ Sarı sitedeki RX 6900lar

Arkadaşlar sarı sitede 9 10 k ya bir sürü RX 6900 var. Sizce RX 6900 ün hangi modeli iyidir 2. elde kaçtan satılmalıdır ve bu kartla mining yapılmış mıdır ?
  13. B

Çözüldü✓ Monitör Karıncalanma Problemi

Acer vg 272x monitörümde arada karıncalanma oluyor bunun donanımsal olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? Çok sık olmasada arada yapıyor .
  14. B

ACER UM.HV2EE VG272X KUTU İÇERİĞİ

Arkadaşlar bu monitörü televizyon olarak kullanmayı bazende bilgisayarda monitör olarak kullanmayı düşünüyorum . Bu ürünü alanlar yada bilenler bu üründe kaç tane hdmi girişi oluyor ? Ve üstte yazdığım gibi hem televizyon hem monitör olarak kullanabilir miyim ...
  15. B

Çözüldü✓ F/P sistem fsp PSU hakkında

Arkadaşlar Abdullah abinin yeni çıkardığı sistemi özelleştirip Ryzen 5 5500 ve güç kaynağını FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W yapınca 10.200 lere düşüyor sistem sizce bu PSU iyi mi? normal PSU 650w bu dediğim PSU 750w kalite olarak ne söylersiniz bu PSU hakkında ?
  16. B

Çözüldü✓ Spec delta RGB rakibi

Arkadaşlar sizce 6 fanlı PSU lü spec delta 1700-2000 liraya almaya değer mi ? Bu fiyata ona rakip bir PSU lu yada PSU suz kasa önerir misiniz? mümkünse aynı fiyatta olması daha iyi olur .
  17. B

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600g günlük işler + mobile oyunlar

Arkadaşlar sizce Ryzen 5 5600g PC de ekran kartı olmadan günlük işlerde ve MC PM yt gibi düşük ekran kartı ile bile oynanan oyunlar uygulamalar için idare eder mi ? Bu işlemcinin ömrünü kısaltır mı ?
  18. B

Toplama PC Parça Uyumu

Arkadaşlar ben PC toplayacağım. Aklımdaki PC özellikleri sizce bu PC uyumlu mu? ? Ekran kartı : Sapphire rx 6400 ileride 6600 e yükselteceğim Işlemci : Ryzen 5 5500 Anakart : Asus prime b550m k Ram : patriot viper steel 3600mhz 2x8gb Kasa: Corsair carbide spec delta SSD : pny xl8 cs3030 250gb...
  19. B

Çözüldü✓ Pc toplama tavsiye öneri

İşlemci AMD ryzen 5 5500 2400tl anakart Asus prime b450m k2 1000tl RAM PATRIOT D416 GB 3600-20 Viper Elite II PAT 900tl SSD Western Digital 500GB WD Blue SN570 Güç kaynağı AEROCOOL Ae-vxp600 Vx Plus 699tl Kasa HIPER LUX GAMING MID ATX 760 Ve ekran kartı olarak rx 6400 almak istiyorum...
  20. B

Çözüldü✓ 1 ram slotuna kaç tane 8gb ram takılır? Ve oyun için kaç olmalıdır ?

Arkadaşlar çoğu anakartta ram slot sayısını 2 olarak gördüm nadir olarak 4 slot vardı. 8+8 ram 1 slota mı takılır yoksa her slota bir 8 ram mi takılır ? Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
Geri