Arama sonuçları: *

1. Hasan Burak Damar

İos 26.1 fotoğraf sorunu

fotoğraflarda bu sürümde nesne silme yapamıyorm clean up yok nasıl geri getirebilirim
  2. Hasan Burak Damar

RTX 3070 SICAKLIK NORMALMİ

ets 2 yüksek grafikte ve minecraft ultra shader modu açarsam sıcaklık 90 a kadar geliyor macunu artic mx4 sürdüm bu kartta normalmi dir
  3. Hasan Burak Damar

Poco x6 pro mu 13 pro max mi

Arkadaşlar elimde poco x6 pro var 13 pro max ile değiştirmek mantıklı mı
  4. Hasan Burak Damar

Gta v a game is currently sorunu

Arkadaşlar merhaba oyunda böyle bir sorun alıyorum doğruladım kac kere duzelmedi çözümü var mi
  5. Hasan Burak Damar

Gta v Yeni Oyun açmıyor

arkadaşlar steam üzerinden gta v satın aldım görevler bitti ama yeniden açmak istiyorum new game dedikten sonra biraz yükleniyor sonra oyundan atıyor
  6. Hasan Burak Damar

Windows 11 valorant van 9003 hatası

Arkadaş lar resimde görünen hatayı alıyorum videolardan baktım tpm 2.0 seçiyorum ama secure bootdan enable yapınca hata veriyor geri disable oluyor nasıl çözeceğim 1733602014 Bu hata 1733602249 anakart modeli de bisotar h310 mhp
  7. Hasan Burak Damar

hxozl q5 fan soğutması iyi mi

arkadaşlar i5 9400f gtx 1650 sistemimde hem gta v hemde minecraft 1.21.1 sürümünde deneme yaptım işlemci en fazla stok fandayken 60-65 derece değişiyordu ama hxozl fanda ise 70-77 derece de gidip geliyordu stok fan soğutma da daha iyi ama hxozl rainbow fan olduğu için daha çok hoşuma gidiyor bu...
  8. Hasan Burak Damar

Anakart pc performansı etkilermi?

Arkadaşlar internet kafeye islemci değişimi için kasayı götürdüm ama islemci değiştikten sonra oranın sahibi anakartın eski yenisini alırsan cok büyük fark görürsün dedi anakart biostar h310mhp v7.0 yeni bir anakart alsam oyunlardaki fps olsun açılış hızları olsun fark olurmu? EKRAN KARTI GTX...
  9. Hasan Burak Damar

Poco X6 Pro pubg 120 fps gelcekmi?

Arkadaşlar poco x6 pro telefona pubg da 120 fps ne zaman gelir veya hangi güncellemeyle gelir bilgisi olan varmı ?
  10. Hasan Burak Damar

poco x6 pro batarya iyi mi?

arkadaşlar merhaba pubg da test yaptım parlaklık %70 90 fps 3 dakika da 1 gidiyor livik te 16 dakika oynadım 87 den 82 ye düştü sizce iyi mi normal ınstagram gezince de 5-6 bazen de 7 dakika da bir gidiyor
  11. Hasan Burak Damar

Poco x6 pro batarya normal mi

Arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta oldu sabah 8.30 da 100 de cektim aksam 6 ya kadar işim gereği servis uygulaması arkada açıktı navigasyon her zaman acikti konum mobil veri surekli uygulama kameramı kullandı her dakika Şuan şarjım 12 sizce iyi mi. Erkan en fazla yarım saat kapalıydı
  12. Hasan Burak Damar

Yeni telefon batarya kendi bitermi?

Arkadaşlar merhaba yeni telefon aldım batarya 5000 mah ama ilk batarya kullanımında hızlı biter dediler 5 e kadar düşürüp şarjı 100 yaptım şimdi daha düzenli gidiyor ama gece saat 12 gibi çektim sabah 6 ya kadar %2 yemiş kendi normalmidir?
  13. Hasan Burak Damar

POCO X6 PRO 8-256 ve batarya

Arkadaşlar poco x6 pro almayı düşünüyorum telefon 5000 mah ama bataryası hızlı bitiyor diyorlar oyun oynarken veya oyun dışı instagram youtube gibi uygulamalarda ne kadar gider? Almaya değermi
  14. Hasan Burak Damar

Windows update den sonra yavaş çalışıyor.

Gtx 1650 İ5 9400F 16 gb ram ve 512 ssd var Pc yi işlemci değiştirmiştim formattan sonra cok hızlı çalışıyordu windows updatedeki guncellemeleri yapayım dedim ve bilgisayar biraz uygulama açılışlarında felan yavaşlamaya başladı bilgisayar 2 kere tıklayınca 1 saniye sürmez açılıyordu şimdi yine...
  15. Hasan Burak Damar

Biostar H310 mhp v7.0 i5 9400f takılırmı

Gtx 1650 i3 9100F 16 gb ram olan sisteme sonradan i5 9400f takılırmı takılırsa oyunlarda ne kadar fps artar? Anakart: Biostar h310mhp v7.0 1717792176 Birde işlemciyi değiştirdikten sonra format veya başka bir işlem gerekirmi?
  16. Hasan Burak Damar

Windows 11 mi windows 10 mu?

Özellikler: Gtx 1650 i3 9100f 16 gb ram Bul bilgisayara windows 11 yapsam Windows 10a göre oyunlarda daha iyi fps verirmi?
  17. Hasan Burak Damar

Ekran kartı ve işlemci degisirmi?

Arkadaşlar biostar h310 mhp 7.0 anakart gtx 1650 i3 9100f 16 gb ram bilgisayarımın ekran kartını ve işlemciyi değiştirmek istiyorum gtx 1650 super ve i5 9400f yapmak istiyorum anakarta uyumu olurmu ?
  18. Hasan Burak Damar

İşlemci fanı rpm değeri önemli mi

arkadaşlar i3 9100f gtx 1650 sistemimde intel stok fan takılıdı 2500 rpm ye kadar çıkabiliyordu şimdi hxozl q5 rainbow fan aldım 1600 rpm sizce bu değerler önemli mi oyunlarda takılma yaparmı
  19. Hasan Burak Damar

ets 2 mp oynarken aniden kapanıyor

arkadaşlar ets 2 mp oynarken 1-1.5 saat sonra aniden kapanıyor hata bile vermiyor
  20. Hasan Burak Damar

Minecraft internetsiz oynarken drop yiyor

Arkadaşlar merhaba. Gtx 1650 İ3 9100f 16 gb ram olan bilgisayarımda minecraft 1.16 dan sonraki sürümlerde drop sıkıntısı oluyor Fps 600-900 arası gezmesine rağmen. Aternostan sunucu açarsam hiçbir sıkıntı olmuyor ram bile verdim mc ye çözümü varmıdır
Geri