Arama sonuçları: *

• Users: Canon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

"@" işareti yapamıyorum?

Windows 11'den kaynaklı bir sorun galiba. Sorunu ufak bi araştırmayla çözdüm ama epey saçma, belki yaşayan arkadaşlar olurda çözümü bulamaz diye açtım bu konuyu. Sol ve sağdaki "ALT" tuşlarına bir parmağınız "ALT" tuşuna baslılı kalacak şekilde aynı anda bir kez basın ve CTRL+ALT+Q...
  2. C

6000 MHZ ram'ler 3600 MHZ'de çalışıyor.

Ram'leri yeni aldım. 6000 MHZ DDR5 ama ne yapsam ne etsem yükseltemiyorum. Ayarları 6000 MHZ çektiğimde ekran gelmiyor. Çözümü nedir bunun? Anakart: MSI MAG B650 TOMAHAWK RAM: Thull Apex 4x32 GB 6000 MHZ PSU: MSI MAG A850GL
  3. C

Tüm AM5 kartlar tüm AM5 işlemci serisini destekliyor mu?

AMD Ryzen 5 9600X işlemci almak istiyorum ama eski BIOS update olayı hala var mı bilmiyorum. AMD anakartlar yeni çıkan işlemciler için BIOS güncellemesi istiyordu yoksa ekran gelmiyordu. Bu olay hala devam ediyoru mu ve ediyorsa nasıl üstesinden gelebilirim?
  4. C

Rival 650 mi Aerox 5 Wireless mı?

Bu soru hakkında daha önce konular oluşturulmuş ama hiç kimse bu mousun delikli yapısının ne kadar dayanıklı olduğunu sorgulamamış. Aerox çok hoşuma giden ama o delikli yapısı yüzünden elimde kalacağından korktuğum bi mouse. Rival 650 hakkında mouse'un orta tıkı ve yandaki kauçuğun sıcaktan...
  5. C

amd dxgi_error_device_removed

Arkadaşlar bu problemle karşılaşanlar bana bir akıl verebilir mi? 2. kart aldım ama driver sorunu veriyor. Driver güncel.
  6. C

Ekran kartı önerisi.

Şu an piyasadaki indirimli, kaçırılmaması gereken bildiğiniz ekran kartlarını gönderirseniz kendimce bir değerlendirme yapmak istiyorum. Fiyat çok uçuk olmadığı sürece bir sınırı yok.
  7. C

Ekran kartı temizliğinden sonra fanlarımda sorun oluştu.

Tüm kasayı temizlemeye karar verdim. İşlemci fanı, kasa fanlar, ekran kartı soğutma bloğu, bunların hepsini iyice yıkadım ve iyice de kuruladım (odam sıcak, neminin tamamen gittiğinden emin oldum). PC'ye hepsini özenle taktım ve çalıştırdım. PC ilk açıldığında ekran kartım zaten genelde max fan...
  8. C

Steelseries Arctis Pro Wireless ve Nova Pro Wireless arasındaki fark?

Steelseries Arctis Pro Wireless aldım fakat bir sürü sebepten ötürü iade edicem. Kafam büyük ve kafama hem oturmadı hem aşırı baskı yapıyor. Dip ses var. Sesler çok temiz ama ses şiddeti kesinlikle beni tatmin etmedi. Steelseries set dizmek için bu yola baş koydum ama kulaklıkta sorun...
  9. C

Güç kablom minecraft oynarken yandı.

Dün bilgisayar modlu minecraft oynarken bir anda kapandı. Elektrikler gitti sandım baktım yanımdaki vantilatör çalışıyordu. Güç kablom yanmış. Hayır alt tarafı modlu minecraft oynuyorum nasıl yanabilirsin. Tabi stres bastı bir anda kapanması. Neyse ki sorun sadece kabloda imiş. Kardeşimin güç...
  10. C

Media Markt iade sorunu.

Media Markt'tan Marshal minor III TWD kulak içi kulaklık aldım. Ses ve ergonomi açısından benim için bi ölüm oldu. İade talebi oluşturduğum günün ertesi sabahı beni arayıp ürünün kutusu açıldı ise iade kabul görmeyeceğini söylediler. Hijyen ürün olarak geçtiğini bu sebepten ötürü bana uğraşmamın...
  11. C

Ryzen 5 5600x ve RTX 3050 setup kaç para eder?

Arkadaşım bi hevesle aldığı sistemi satmak istiyormuş. Pek kullanılmadı ve 7 ay öncesinde aldığını söylüyor, garantisi devam etmekte. Tüm kutuları tertemiz duruyor. Sistemin özellikleri şöyle: -AMD Ryzen 5 5600X -Asus Phoenix RTX 3050 8GB -Asus TUF Gaming B450M-Plus II -Corsair Vengeance DDR4...
  12. C

Sid Meier's Civilization® VI en güncel yama çıktı!

2 dosya kaldı ama şu anda çok rahat bir şekilde oyunu anlayarak oynayabilirsiniz. Videonun açıklamalarında link mevcuttur.
  13. C

CIV 6 Türkçe yama duyurusu!

Tek başıma yaptığım bir projedir. Bitmeye yakın, tahmini %70-80 bitti. Tamamen Türkçe harflerden oluşuyor ayrıyeten en güncel Türkçe yama olacaktır. Geçen hafta yapmış olduğum bir video. Bu günlerde paylaşmayı planlıyordum ama dosyalar düzensiz, tam bir tarih veremiyorum.
  14. C

Bazı insanlar çok zeki.

Abdullah reisin instagram'da ekran kartı dağıttığını biliyorsanız şunu da biliyor olmanız lazım ki verilen soruya doğru cevabı vermeniz gerekiyor. Bir arkadaşta beyninin %100 kullanarak Technopat'a bu soruyu direkt olarak sormuş. Saate bakılırsa tam olarak 6 saat önce oluşturulmuş bir konu yani...
  15. C

KOD 43 hatası nedir?

Çözümü var mı? Sorunun kaynağı ne? Neden böyle bir hata var? Tamamen Chip'te var olan bir sorun mu? Kalıcı düzeltilmesi mümkün mü?
  16. C

Yanlış bilgilendirme mi? Ezbercilik mi?

İlk kurşunu bu gün yedik. Özetle az önce uyarı yedim ve yediğim uyarıdan sonra biraz şaşırdım. Bu platforma yeni katıldım ve açıkçası gayet memnunum fakat sussam mı susmasam mı biraz düşündüm. "Ezbercilik" adında bir uyarı gördüğüme eminim fakat onu nedense şu anda bulamıyorum. Kendim AMD ekran...
  17. C

50W bir vantilatör faturayı ne kadar kabartabilir?

Sorum basit ve net. Faturayı ne tahmini ne kadar kabartır?
  18. C

Bilgisayarda virüs olduğunu kesin olarak nasıl anlayabiliriz?

Sorum kısa ve net. Windows Defender'ın bulamadığı virüsler eminim vardır.
Geri