Arama sonuçları: *

1. Gamze İpek

Yardım Rampage V902 Direksiyon Seti Problemi

Merhaba, Geçenlerde MediaMarkt'tan Rampage V902 direksiyon setini aldım ama debriyaj fren aynı anda algılanıyor o yüzden hiç bir oyunda kontroller olmuyor bu sorunu nasıl çözebilirim acaba veya debriyaj bozuk olabilir mi? lütfen bilgisi olan aydınlatabilir mi iade edemiyorum çünki kutudan...
  2. Gamze İpek

Yardım 2 SSDm var Nasıl Aynı Anda Kullanabilirim

Merhaba PCMDe 450 GB & 250 GB SSD Var 250 GB Olanda Windows var diğerini nasıl aktif edebilirim acaba disk bölümünde aktif gözüküyor lakin bu bilgisayar kısmına gelince yerel disk d yok lütfen yardım edin
  3. Gamze İpek

6500 TL'ye PC Önerir misiniz? Sadece KASA

Merhaba, Monster Notebook'umu satıp masaüstü almayı düşünüyorum sadece kasa şeklinde valorantı 130 150 fps arası oynayabileceğim bir pc varmıdır nerden bulabilirim öneri yaparsanız sevinirim 8 değilde 16 gb ramli vs
  4. Gamze İpek

Biosu Eski Haline Getirme Nasıl Yapılır?

Merhaba, benim Pcm Monster Abra A7 V13.2 Ben İntel ekran kartını devre dışı bırakacağım ama benim pcde bios ekranı insyde h2 ben eski bios versionuna nasıl geçebilirim aradığım şey bu biosda yok mavi olan biosa geçmem gerekiyor 12:30 dakikada kı işlemi uygulayacağım bu bios versionunda o yok...
  5. Gamze İpek

PC Çift İmleç Sorunu lütfen Yardım

Merhaba, PCmde Formatdan sonra böyle bir hata oluştu napmam gerekiyor? defalarca kez yeniden başlattım hiç bir türlü düzelmiyor.
  6. Gamze İpek

Çözüldü✓ PC Çalışıyor Ama Ekrana Görüntü Gelmiyor Sorunu [%100 Çözüm]

Selam arkadaşlar bu konumda sizlere pc çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor sorununun %100 Çözümünü Baştan Sona Anlatacağım Yapmanız Gerekenler; 1-) BİOS PİLİNİ KOMPLE ÇIKARIN. 2-) TÜM RAMLERİ ÇIKARTIN. 3-) EKRAN KARTINIDA ÇIKARTIN. 4-) PCDEKİ TÜM KABLOLARI PRİZDEN VE KASADAN ÇIKARTIN POWER...
  7. Gamze İpek

Pcm bozuldu napmam lazım

Merhaba Cift ekran yapmistim sabah calisiyodu kapattim pcyi tekrar acmaya calistim pc calisiyor 2 ekranada görüntü gelmiyor tek ekran denedim ondada olmuyor napmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim
  8. Gamze İpek

Ekran Kartı HK. Yardım İstiyorum Lütfen

Merhaba, ben bu ekran kartını almayı düşünüyorumda acaba anakartıma olur mu? https://www.hepsiburada.com/asus-radeon-rx-550-4gb-128bit-gddr5-dx12-pci-express-3-0-ekran-karti-ph-rx550-4g-evo-p-HBV00000VRYAE Nereyi atmam gerek atsam bir baksanız çok teşşekürler şimdiden
  9. Gamze İpek

Bu Ekran Kartı Alınır mı?

Merhaba acaba bu ekran kartı alınır mı? https://www.n11.com/urun/turbox-nvidia-geforce-gt730-venus-saga-4-gb-gddr5-64-bit-ekran-karti-2487343?magaza=elmacik
  10. Gamze İpek

Öneri 2000 TL Ye Ne Tarz Ekran Kartı Alabilirim?

Merhaba, N11'den 2000 TL'ye Valorant 'da 100 200 FPS Alabileceğim hangi ekran kartını alabilirim öneri verir misiniz acaba rica etsem sistem özelliklerimi aşağıya bırakıyorum şuan GT 630 Kullanıyorum bu iğrenç maximum 30 fps alıyor bana 90 - 100 arası bile yeter N11'den Önerin rica ediyorum...
Geri