Arama sonuçları: *

• Users: tahaa1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. tahaa1

Toplama sistem mi Laptop mu?

Merhaba uzun zamandır bir yazılımcı olarak laptop kullanıyorum. Hatta yıllardır piyasaya bakmamışımdır. Geçen bir arkadaşım ona bir sistem bakmamı rica edince tekrar bakmak istedim. Ama yanlış yerlere mi bakıyorum yoksa piyasa mı bitik tam anlayamadım. Şu anda eski 3050 ve 3050 ti li laptoplar...
  2. tahaa1

FANTECH REVOLVER 3 Problemleri

Kol ilk geldiğinde dongle ile oynarken bağlantıyı kendisi random bir anda kopartıyor. Bunun üzerine kolu geri verdim ve değişim isteğim kabul edildi. Kol tekrar dün elime ulaştı fakat hala bağlantı sorunu yaşıyorum. Bağlantı oyun oynarken bir anda kopuyor. Yakın mesafede ve arasında bir şeyde...
  3. tahaa1

En Uygun Monitör 144hz

Arkadaşlar olabildigince fiyat performans ve 144 hz üstü bir model ariyordum. https://www.vatanbilgisayar.com/gamebooster-23-8-gb-2421ff-1ms-165hz-fullhd-freesync-g-sync-ips-gaming-monitor.html Bunu buldum fakat marka model iyi mi bir bilgim yok
  4. tahaa1

Arama Optimizeri Olarak çalışmak Legal mi

Merhaba bir kac gün önce bir ilan üzerinden yandexe çalışan bir fakat ayrı bir kuruluş olan şirkete başburu yaptım. Sonucunda işe girdim fakat arama sonuçlarını yorumlarken kullanıcıların +18 içerikler, bet siteleri tarzı aramalarınıda analiz ve yorum yapmak durumunda kaldıgımı fark ettim...
  5. tahaa1

XBOX GAMEPASS astroneer sorunu

Merhaba. Ben ve bir kaç arkadaşım xbox gamepass alıp bu oyunu oynamayayı düşünmüştük fakat xbox servisi birbirimizi oyuna sokmuyor. kaç tane ayar yaparsak yapalım başarısız olduk. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa güzel olur. Onun dışında şunu ekleyeceğim. Aynı sorunu valheim...
  6. tahaa1

Nasıl başlamayalıyım.

Yeni bir yazılımcı olarak aklımda bir telefon uygulaması çıkartmak var. Flutter en yaygın kit olduğu söyleniyor. Bunun için dart dili hakkında bilgiye ihtiyaç varmış. Dart eğitimlerine girdiğimde ise c# başlanmalı gibi yorumlar görüyorum. Tavsiyeniz nedir. Python dili hakkında biraz bilgiye...
  7. tahaa1

Mavi ekran hatası malesef

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bilgisayarı açtığımda bazı zamanlarda laptop bu sekilde mevi ekran yapip kendiliginde tekrar aciliyor ve calisiyordu. Bu sorun canımı sıkmaua basladigi için servise yazdım. Servis sıfırlayıp tekrar test etmemi söyledi. Fakat pek sıfırlama yanlısı...
  8. tahaa1

Bazen olan mavi ekran

Mavi ekranla ilgili bir cok yazıyı okudum ama benimkine benzer bir skrun goreemedigim icin baslik acmaya karar verdim. Bilgisayar bazen açılırken mavi ekran veriyor ve bazen olduğu için fotograf alma imkanim olmuyor. Yüzde0 dan yüzde 100 e getirip laptobu yeniden başlatıyor ve laptop...
  9. tahaa1

Öneri İ7-12700H İŞLEMCİ 20.500 TL!!

Arkadaşlar monster markası ve bu model hakkında pek bir bilgim yok. Ama bu iç donanıma bu fiyat baya iyi. 3060 eksik diyenler için dogru fakat işlemciye daha cok önem verenler icin güzel bir fırsat https://ty.gl/uixtyv5u70 Ekstra 400 tl kupon var altta.
  10. tahaa1

Win 11 internetten atma sorunu

2 aydır win 11 deyim. İnternetten durduk yere atma sorunu aslında yok. Konuyu biraz açmak gerekirse arkadaşlarla LAN üzerinden oyun oynamak istedigimizde herhangi biri internetini acmadan mobil erisim noktasini yayıyor. Ama ben bağlandıktan sonra internet olmadığı için otomatik internetle...
  11. tahaa1

Bu koddan ne çıkarmamız lazım

if(brain!=empty) { keepCoding() } else{ orderCoffee() } Burda şair ne anlatmak istemiş beyler
  12. tahaa1

Günlük kullanımda laptop sarja takılı olarak mı kullanılmalı?

belki bunun için bir çok kaynak var fakat her kaynak farklı konuşuyor. biri etkilemez diğeri sarjda olmalı fln gibi. oyun oynarken zorunlu olarak kullanılıcak fakat günlük işlemlerde sarjda mı kullanılmalı ? batarya ömrü benim için öenmli olduğu için günlük kullanımda performansdan feda verebilirim
  13. tahaa1

Kulak içi oyuncu kulaklığı?

Kulak içi oyuncu kulaklaklıklarından verim alınabilir mi? tavsiyeleriniz var mıdır ? Blueetoth kulaklıklara açıkçası çekiniyorum. ne kadar gelişmiş olsada o gecikmeyi hissettiğimi düşünüyorum. kablolu bir model önerirseniz güzel olur
  14. tahaa1

Laptop hoparlöründen gelen patlama sesi

Merhaba laptobu alalı 2 gün oldu. İlk geldğinde hoparlör driverlarını kendi indirmedi ve ben driver pack diye bir siteden indirmek zorunda kaldım. Şu sorunu fark ettimki herhangi bir videoya ya da sesli bir şeye girmeden önce bir çıt sesi (blutooth kulaklarındakinden biraz daha fazla) bir ses...
  15. tahaa1

Acil yardım! Win 11 i yeni yükledim fakat bazı aygıtları görmüyor ve wifi yok

Ekran kartina mocrosoftun yaziyor fakat rtx3050 ti yazmasi gerekiyordu. Ve wifi de ayarlarda yok. İnternetteki tüm sorun cozum yolarina basvurdum fakat bulamadım. Uçak moduda açılmıyor 1660832578 Diğer aygitlae bolumunde bir çok bilinmeyen aygıt görünüyor 1660833353 Yok mu bilen biri fln
  16. tahaa1

HP VİCTUS VS ACER NİTRO

https://www.vatanbilgisayar.com/acer-nitro-5-12-nesil-core-i5-12500h-16gb-512gb-ssd-15-6inc-rtx3050-4gb-freedos.html https://ty.gl/jn9jch7d8c Bu iki ürün arasında kaldım. İkisinde de benzer özellikler var fakat hp de 3050ti Ddr5 ram Daha uzun bir pil ömrü Açıkçası acerin yetkili servisini...
  17. tahaa1

İntel i7 11800h VS. İntel i5 12500h

Mühendislik için alacağım laptopta işelmciye önem vereceğim. Fakat bu iki işlemci arasinda kaldım. İ5 yeni nesil olduğu için pek fazla srçeneği yok zaten fakat i7 için bir sürü seçenek var. Şu an monster almayı düşündüğüm için i7 ye yöneleceğim. Fakat ilerde 12. Nesil i5 i almadığıma pişman...
  18. tahaa1

Öneri Laptop Alırken Marka Önemli mi?

Merhaba sevgili donanım arşivi forum sitesinin kullanıcıları. Ben yazılım işlerim için laptop bakarken farklı markalarla karşılaştım ve size danışmak istedim...
Geri