Arama sonuçları: *

• Users: Mithraa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Honor x9a tablet için kalem önerisi

Geçen haftalarda bu tableti aldım ve içinden kalemi çıkmıyor.Kalem olarakta honor choice pencil almıştım ama onunda her özelliği çalışıyor fakat uzaktan yazma problemi vardı yani daha kalemi değdirmeden uzaktan yazıyordu.Bana bu kalemden başka bir kalem önerir misiniz? sadece not almak için...
  2. M

38.000 TL'ye motor önerisi

38 bin tl lik 125 cc ikinci el bir motor bakıyorum Aklımda RKS Newlight 125 pro modeli var 38 bin tl ye sahibindende buldum alınır mı? öğrenciyim
  3. M

4000 TL'ye Ryzen 5 5600'li Sistem İçin Anakart Önerisi

Sistemim Sapphire rx6600 AMD Ryzen 5 5600 2x8 Corsair ram 500 gb ssd 2 tb harddisk Bu sisteme anakart bakıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim kaliteli bişey olsun
  4. M

Fifa 23 sıfırlanıp duruyor

Ben bayadır f,fa 23 oynuyorum eski bir kol vardı usb li onda hiçbir sorun çıkmıyordu ama şimdi ps4 kolu aldım onu bağladım ds4 üde indirdim kariyerim var oyunda her çıkıp girdiğimde oyun en baştan başlıyor ayarlarım falan sıfırlanıyor ama yeni kariyer açıp kayıt ettiğimde eski kariyerlerim geri...
  5. M

FIFA 22 durduk yere kasıyor

Ben bayadır oynuyorum fifa ve full ayarlarda yüksek fps alıyordum bilgisayarımda gayet iyi ama dünden beri fifa kasmaya başladı önce farklı oyunlarda test ettim fps gayet yüksek fifa da sorun bu sorunu nasıl çözebilirim
  6. M

Bilgisayarı açtığımda ekran gelmiyor

Biosu güncelledim ve ekran yine gelmiyor ekran kartı fanı çalışmıyor bios güncellemeden önce ekran kartı fanı çalışıyordu lütfen yardım edin ne yapmalıyım
  7. M

Fiyat performans anakart tavsiyesi

Bende asus tuf gaming B450-PLUS II vardı bozuk çıktı iade ettim aynısından mı alayım yada onun yerine hangi anakartı tavsiye edersiniz
  8. M

XFX SAPPHİRE mi ekran kartı almalıyım

Ben rx 6600 alacağım ama marka konus takıldı kafama sapphire ve xfx yakın fiyat hangisini alayım farkları nelerdir hangi siteden almalıyım
  9. M

500gb harddisk tavsiyesi

Amazonda bunu buldum fiyatıda uygun ve amazon kendi satıyor bu alınır mı? yada başka ne alabilirim Toshiba P300 PC 3.5" SATA Dahili Hard Disk, 500 GB https://www.amazon.com.tr/dp/B0151KM1WS/ref=cm_sw_r_apan_i_0HRX66VW3K5P4SY9EDES
  10. M

Hard disk nereden alınır

500gb harddisk alacağım trendyol hepsiburada gibi yerlere baktığımda yorumlar hep 2.el geldi bozuk geldi kullanılmış falanla dolu nereden güvenli alabilirim? Uygun olursa sevinirim
  11. M

Ram karşılaştırma tavsiye

Aklıma birey takıldı ram alacağım ballistix 8x2 Burada 8x2 hali 1600tl https://www.hepsiburada.com/crucial-ballistix-16gb-2x8gb-3200mhz-ddr4-ram-bl2k8g32c16u4b-p-HBV00000VU078?magaza=TEB%c4%b0LON&url_src=and-product-detail Ama burda 8gb hali 650tl 2 tane alsam 1300 tl yapar 300tl kâra geçerim...
  12. M

8x2 RAM önerisi 3200-3600 mhz

1000tl ve civarı 8x2 ram arıyorum iyi bir şey olsun istiyorum 1k nın üstü olur
  13. M

ACER Monitör alınır mı?

monitörleri uzun zamandır araştırıyorum bunu buldum parlaklığı,hdr400 olması hoşuma gitti.ACER kalitelimidir veya bunun yerine ne alabilirim.Bu monitör alınır mı...
  14. M

Bu monitör alınır mı?

Bu monitör indirime girmiş bu alınır mı? yada bunun yerine ne alabilirim bu fiyata https://www.itopya.com/viewsonic-32-vx3218-pc-mhd-165hz-1ms-hdmi-dp-va-fhd-adaptive-sync-curved-gaming-monitor_u13813 Alınır mı?
  15. M

27" Monitör tavsiyesi

Monitör almak istiyorum ama bir sürü özelliği var.Ben canlı renkli 144hz güzel film izlenecek ve oyun oynanabilecek monitör arıyorum teşekkürler.Fiyat: 3000-4000 3k küsür olursa iyi olur
  16. M

SAPPHİRE RX 6600 için işlemci önerisi

Selamlar ben sistemimim neredeyse bütün parçalarını topladım işlemci ve ekran kartı kaldı ekran kartı rx 6600 alacağım işlemci içinde ryzen 5 civarları düşünüyorum.Öncelikle ryzen 5 yeter mi ve hangi ryzen 5 serisini almalıyım açıkçası fazlada bütçem yok ne kadar 5k altı olursa o kadar iyi olur...
Geri