Arama sonuçları: *

• Users: rawest
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Ofis programlarını kullanmak için laptop önerisi

Merhaba günlük hayatta kullanımda sıkıntı çıkarmayacak fişe çok takılı kalmadan kullanabileceğim laptop arıyorum aklımda...
  2. R

Cloud 2 Mikrofon Bozuldu Ne Yapmalıyım?

2.5 senedir Cloud 2 kullanıyorum çok memnunum maalesef mikrofonu bozuldu ve internette mikrofonunun satıldığı bir yer bulamadım. Eğer bulabilirsem mikrofonunu alıp devam etme taraftarıyım yoksa kulaklığı mecburen değiştireceğim. Hyperx Cloud 3 Wireless e baktım oyunlarda ses boğuk geliyor Cloud...
  3. R

Bilgisayarımdan trojen uyarısı aldım ancak taramada bir şey çıkmadı

Bilgisayarımı açtığımda böyle bir uyarıyla karşılaştım bunu görünce tam tarama yaptım ancak tam tarama yaptıktan sonra bir güvenlik sorunu olmadığı söylendi ama hala sağ altta bildirim olarak bu yazıyı alıyorum ne yapmam gerek? teşekkürler.
  4. R

10-20 Bin TL Bandında laptop önerisi

merhaba 10 20 bin bandında babama gündelik ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir laptop almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  5. R

Bu 2 laptop arasından hangisini almalıyım?

HP Victus 15-FB2028NT ile Asus TUF Gaming FX507ZC4-HN364 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ya da yine 20 25 bin bandında bir öneriniz var mı?
  6. R

Havit H655BT Pro Alınır mı?

Havit H655BT Pro alınır mı? oyun için değil dışarıda günlük kullanım için soruyorum bu fiyata değer mi?
  7. R

2000TL Klavye Önerisi

Şuan kullandığım klavyem bozulduğu için yeni bir klavye almam gerekiyor %60 %75 klavye olması alanım dar olduğundan daha iyi olur Aklımda şuanlık bu klavye var...
  8. R

3000 3500 Arası %60 Klavye Önerisi

3000 3500 Fiyat aralığında oyun için %60 klavye önerebilir misiniz? ( Şuan Apex 5 kullanıyorum ancak s , tab ve w tuşları 4 5 tıklayışta bir bastığından yeni bir klavye almam gerekiyor )
  9. R

Klavyedeki tuş bazen basıyor bazen basmıyor

Yaklaşık 1 1,5 Yıl Önce aldığım steel series apex 5 klavyemde w ve s tuşu bazen basıyor bazen basmıyor tab tuşu ise neredeyse hiç basmıyor ne yapabilirim? yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler
  10. R

CPU Over Temperature Error Hatası

Bilgisayarım bir anda ''CPU over temperature eror'' diyip kapanıyor yüksek güç gerektiren bir oyunda oynamıyorum neden ısınıyor anlamış değilim normalde olmazdı 2 defa üst üste oldu ne yapabilirim çözümü var mıdır?
  11. R

12K'ya Telefon Önerisi

12 12.5K'ya telefon önerebilir misiniz?
  12. R

Cs 1.6'yı silemiyorum yardım edebilir misiniz?

Csduragi'ndan indirdiğim cs 1.6 yi silemiyorum silmek isterken aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum nasıl silebilirim? Yardımcı olursaız sevinirim.
  13. R

İndirdiğim Cs 1.6'yı silemiyorum

Csduragi'ndan indirdiğim cs 1.6 yi silemiyorum silmek isterken aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum nasıl silebilirim? Yardımcı olursaız sevinirim.
  14. R

10.999TL Ye Asus Vivobook Go 15 Alınır mı?

Asus Vivobook Go 15 7.Nesil Ryzen 3 7320U-8Gb-256Gb Ssd-15.6inc-W11 Alınır mı? [ 10.999TL ]
  15. R

Maksimum 10-11 Bin TL Laptop Önerisi Verebilir misiniz?

Maksimum 10 Bin bilemedin 11 bin civarında günlük kullanım için donmayacak bir laptop önerebilirseniz sevinirim
  16. R

10-15 Bin TL Laptop Önerir Misiniz?

10-15 Bin TL civarlarında Laptop arıyorum sizce ne alınabilir?
  17. R

Battlefield 2042 Ea Play Aboneliğim Olmasına Rağmen Alınmalı Mı?

Battfield 2042 şuan 86,39 TL sizce ea play olmasına rağmen almaya değer mi ? [ oyun ea play'de veriliyor ancak bu fiyata bir daha bulabilir miyim bilmiyorum ]
  18. R

Hawk Fab Mı? Yoksa Zio Mu?

Bugün Hawk Fab V4 sipariş verdim ama zio'nun daha iyi olduğuna yönelik söylemler aldım sizce iade edip zio almalı mıyım? Almalıysam ne model almalıyım?
  19. R

4800TL'ye Hawk Fab V4 Alınır mı?

Hawk Fab V4 Almayı düşünüyorum bu fiyata değer mi?
  20. R

S21 Fe Alınır mı? [ Yakın bir zamanda indirime girer mi? ]

S21 fe almayı düşünüyordum ancak zam gelmiş tekrardan indirime girer mi ? [ Bu devirde hala alınır mı? ]
Geri