Arama sonuçları: *

• Users: karlensos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. karlensos

Mortal Kombat 11 "you are not connected to the Mortal Kombat server" hatası

[H3 id='Mortal+Kombat+you+are+not+connected+to+the+Mortal+Kombat+server+hatas+aliyorum+shifttab+dan+warner+brosun+sitesine+giri+yaptiimda+oyunlarim+da+sadece+mk1+gzkyor+11+yok+online+a+hibirekilde+giremiyorum+zm+varmidir+']Mortal Kombat "you are not connected to the Mortal Kombat server" hatası...
  2. karlensos

Mouspad makinaya atilir mi

Mouspadim hali steelseries bir mouspad ve elle yikamaya üşendiğim için çamaşir makinesine atmayi düşünüyorum sizce atmalimiyim at derseniz de hangi program da atayim ?
  3. karlensos

Çözüldü✓ MSI 3070 SUPREMEX mi yoksa Gigabayte 3080 Ti OC mi

Elimde bir Msi 3070 Supremex var ve bir de Gigabayte 3080 ti Oc var + olarak Msi 3080 ti Ventus 3x oc var sizce hangisi performans ve soğutma olarak daha iyidir
  4. karlensos

İşlemci karşilaştrimasi

İ7 5960x Extreme edition mu yoksa İntel Xeon E5-2678 v3 mü 2025 oyunlarinda iyi performans verir elimde ikisi var ama hangisine takacağimi bilmiyorum masaüstü bilgisayarda daha verimli daha hizli ve oyunlarda yüksek fps verecek işlemci hangisi olur (ekran karti 3070)
  5. karlensos

Çözüldü✓ Monitörümden parlaklik hiç gelmiyor sizce bunun sebebi ne?

Xiaomi bHR4269GL 34" 4 ms WQHD FreeSync Curved oyuncu monitörünü kullanıyorum. Max 2 senedir monitörü kullanıyorum hiçbir skntisi yok iken bir gün kullanirken ekran gitmeye başladi, 2 kere ekran kararmasi yaşadiktan sonra tamamen gitti. Ekran şu an sadece parlak yani beyaz yerleri gösteriyor o...
  6. karlensos

Leptobumun intel grafik işlemcisi sıkıntı yapıyor

MSI GE72 Apache Pro 7RE modelini kullanıyorum 2017 den beri ve bunca zamana kadar bi sıkıntıyla karşılamamıştım taa ki bugüne kadar . Leptobum GTX 1050 ti ve İntel grafik 630 işlemcisi var . Bir gün leptobumun kapağını açtım normal şekilde kullanıyordum sonra ekran tamamen siyahlaşıp geri geldi...
  7. karlensos

Çözüldü✓ Ekran kartım 780 mhz de çalışıp %98 de çalışmakta

Gigabayte RTX 3080 Ti Gaming OC modelini kullanıyorum ve işim gereği program vs. çalıştırıyorum bilgisayarımda . Ekran kartı normalde 1710 mhz de çalışmasına rağmen inatla 780mhz de çalışıp %98 de çalışıyor ve kasıyor . Bunu nasıl düzeltebiliriz normalde ekran kartının ya 1710da yada 2050 mhz de...
Geri