Arama sonuçları: *

• Users: Griffon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Griffon

5000 TL Peojeksiyon Önerisi

Merhaba 5000-6000₺ Bütçem var. Kız arkadaşımla film-dizü izlemek için içinde android olan güzel görüntü kalitesi olan bir projeksiyon arıyorum. Bu işten anlayan bilen kişiler yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  2. Griffon

Öneri Max 30.000₺ Gaming Laptop öneri

Merhaba, max 30k bütçem var. En iyi F/P gaming cihaz arıyorum. Şimdiden teşekkürler. Monster, Excalibur gibi markalar istemiyorum.
  3. Griffon

Android 10.000 ₺ Telefon önerisi

Merhaba hemen hemen 10K bütçem var, wn iyi F/P cihaz arıyorum
  4. Griffon

Yardım Rainbow çarpraz platform varmı

Merhaba, Rainbow six Siege oyununda Playstation (konsol) ve Steam (bilgisayar) oyuncusu birlikte oynayabilir mi. Ona göre oyunu alıcaz yardım lazım. Bilen birisi yazarsa sevinirim iyi akşamlar
  5. Griffon

Yardım Bilgisayar çalışırken RAM'ı söktüm. Bilgisayar açılmıyor.

Merhaba az önce bilgisayar açıkken Ram leri söktüm. Şimdi ramleri geri taktığım halde bilgisayara görüntü gelmiyor. Ramlerin üzerinde ki RGB ışıklar yanmıyor. Sanırım bilgisayar ramleri görmüyor neden olabilir acil yardım lazım.
  6. Griffon

Öneri Max 50K gaming laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba, 50k yı geçmicek şekilde güzel bir laptop önerisi istiyorum. Önerilere açığım şimdiden teşekkürler
  7. Griffon

Öneri 50.000₺ Bütçe en iyi laptop önerisi

Arkadaşlar 50.000 TL bütçem var. Sağlam bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Oyun için olucak. Markası dandik olmasın.
  8. Griffon

Öneri En iyi telefon ekran koruyucu markası nedir ?

Merhaba S24 Ultra alacağım. Telefona ekran koruyucu arıyorum. En kaliteli ekran koruyucu marka hangisidir. İnternette Benks Warrior gördüm. Sizce nasıl bir marka daha iyisi varmıdır ?
  9. Griffon

Öneri 25.000 ₺ Laptop önerisi

Arkadaşlar 25k bütçem var. İyi bir bilgisayar arıyorum. Önerilere açığım
  10. Griffon

40.000₺ Hazır Sistem Lazım

Merhaba 40.000₺ bütçe var. Hazır sistem alıcam AMD işlemci + NVDİA ekran kartı olsa daha iyi olur. Önerilere açığım şimdiden teşekkürler <3
  11. Griffon

Arctis Pro vs Arctis Nova Pro Kulaklık

Merhaba arkadaşlar 2 kulaklıktan birini alacağım fakat arctis pro'nun tasarımı daha çok hoşuma gidiyor. Evet nova pro da değiştirilebilir batarya gibi birkaö özellik var fakat ses anlamında bir fark varmı. Veya Nova Pro'nun diğer artıları nedir. Yazarsanız sevinirim
  12. Griffon

Bilgisayar açılmıyor yardım !

Merhaba bilgisayarımın açma düğmesine bastığım da anakart üzerinde ki arıza lambaları sırasıyla yanıyor, en son yeşil ışık yanıp bilgisayarımın açılması gerekirken, yeşil ışık yanmayıp tekrar başa sarıyor. Yani bilgisayarım Boot etmiyor. Bu şekilde bazen 10 dakika bazen 1 saat tekrarladıktan...
  13. Griffon

Hangi ev internet aboneliğine geçmeliyim

Merhaba daha önce GıbırNet 200Mb internet kullanıyordum fakat fiyatı 600TL ye çekmişler. Farklı bir internet sağlayıcısı arayışı içerisindeyim. 100-200 Mbps hızlarında olması yeterli. Türk telekom altyapısı olursa daha iyi olur.
  14. Griffon

20-25K hazır sistem tavsiyesi lazım

Merhaba hem 20k ya hemde 25k ya alınabilecek güzel bir sistem bakıyorum. Önerilere açığım
  15. Griffon

Prens dizisi ilk 3 bölüm güzel mi

Arkadaşla 2 saat boşluğumuz var prens ilk 4 bölümmi izlemeliyiz yoksa filmmi ?
  16. Griffon

Max 85K Hazır Sistem Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar NVDİA ekran kartlı olmak şartıyla max 85.000₺ Bütçesinde hazır sistem arıyorum. Önerilere açığım şimdiden teşekkürler
  17. Griffon

Yardım G923 Direksiyon Alınır mı ?

Merhaba 15K bütçem var. Direksiyon seti almak istiyorum. Piyasada G923'ü çok gördüm tavsiye edermisiniz ?
  18. Griffon

Max 100K hazır sistem

Merhaba mimarlık ve çizim için bilgisayar toplamak istiyorum Max 100k olucak şekilde sistem önerirseniz çok sevinirim. İyi forumlar.
  19. Griffon

Saç Şekillendirici Önerisi ?

Merhaba Fade saç modeli kullanıyorum. Daha önce wax kullanıyordum fakat çok sertleştirmesinden ve saçı yapay göstermesinden dolayı değiştirmek istiyorum. Wax, Jole, Sprey hariç saç şekillendirici önerisi alınır. Saç pudrasını çok övüyorlar özellikle aşağıda resmini bıraktığım hakkında bilgisi...
  20. Griffon

İnternet kablosu yerine USB adaptör kullanmak

Merhabalar, modem aslında bilgisayarın yanında fakat kablo karmaşası olmaması hemde internet kesilince modeme muhtaç kalmaktansa Wi-fi adaptörü alıp kullanmak ne kadar mantıklı. Ayrıca internet kesilince telefondan internet paylaşıpda da kullanabiliriz. Gecikme, ping gibi durumlar nasıl olur...
Geri