Arama sonuçları: *

• Users: BykPepito
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

BU LAPTOP NE KADAR EDER??

satın almayı düşünüyorum. ikinci el. ne kadara verirse almalıyım?
  2. B

25k civarı laptop lazım acil

en çok oynanan oyunları da oynatacak fp laptop arıyorum yardım eder misiniz
  3. B

SAMSUNG NOTE 8 AĞDA KAYITLI DEĞİL

cihaz rootlanmış olduğu için banka uygulamaları açılmıyordu ben de Odin ile format attım fakat sonra simkart çalışmadı. başka bir hattı cihaza takınca sorun çıkmadı hatta kendi hattımı başka cihaza takınca da sorun çıkmadı ama kendi hattım kendi cihazımda çalışmıyor ağda kayıtlı değil hatası...
  4. B

ANTALYA KAMP YERLERİ İÇİN BİLGİSİ OLAN

5 6 arkadaş yarın kamp yapmak istiyoruz. Ücretsiz bir şekilde ateş de yakabileceğimiz ormanlık mekan var mı?
  5. B

Epic Games Tek Hesapta aynı anda 2 oyun oynanabilir mi?

arkadaşım rdr ve gta oynamak için hesabımı istedi bende verdim ama ben ara sıra rocket league oynuyorum. onun rdrde olduğu zaman benim rocket league girmem sorun çıkarır mı hesap kapanır mı?
  6. B

100 KİŞİYE SORDUK OYUNU

100 kişiye sorduk en popüler cevaplar nelerdir oyununu yapmam lazım. Nasıl ve nerden oluşturabilirim? (örnek soru : en tehlikeli hayvanlar cevaplar : aslan 24 yılan 26 kaplan 20 akbaba5 köpekbalığı 25 1.cevap 26 2.cevap 25 3.cevap 24 4.cevap 20 5.cevap 5 oynayan kişiler her söyledikleri cevapta...
  7. B

GALATASARAY-FENERBAHÇE

derbi için sadece 1 aylık üyelik almak istiyorum nasıl ve nerden alabilirm
  8. B

Ekran kartı çöküyor ve pc kapanıyor

çift ekran kullanıyorum. ikinci ekranda herhangi bir videou tam ekran yapınca kısa bir süre sonra iki ekranım da siyah ekran veriyor ardından ekran kartı çöktü hatası alıyorum. kısa bir süre sonra da pc restart atıyor. (rx6600)
  9. B

Yapay zekayla ücretsiz poster oluşturma

arkadaşlar göç ve mültecilerle ilgili poster hazırlamam lazım. ücretsiz bir şekilde nasıl yapabilirim
  10. B

bu kitabın pdfini nerden bulabilirim

bir sürü sitede arattım bulamadım yardımcı olur musunuz
  11. B

TVYE EKRAN YANSITMA yöntemi var mı

bilgisayarımda miracast özelliği yok. tvye kablosuz bir şekilde nasıl ekran yansıtırım?
  12. B

25 30k yazılım için laptop önerisi

bütçe 25 30k. sadece yazılım için hızlı ve sessiz laptop önerir misiniz
  13. B

araba editi yapıoyrum yardım eder misiniz

örneğin bu arabayı sanki drop gibi düşüyomuş gibi yapmak istiyorum. yani araba yukardan düşecek düştüğünde duman efekti vs olcak. Yöntemini bilen var mı? Ücretli program kullanmıyorum.
  14. B

görev çubuğu arama kısmı çalışmıyor

mesela hesap makinesi yazıyorum bu çıkıyor sonra bi anda kapanıyor
  15. B

ikinci ekranı taktım ama klip alma özelliği gitti

ikinci ekranı anakarta taktım. apu işlemcim var. bunu yaptıktan sonra amdde klip alma özelliğim kapandı. nasıl açarım?
  16. B

Çözüldü✓ İKİNCİ EKRAN TAKTIM AMD AÇILMIYOR

ikinci ekranın kablosun anakarta taktım. görüntü geldi baya baya kullanabilioyurm ama amd software programını açamıoyrum. tıklıyorum açılmıyor. nasıl düzelir?
  17. B

MİNECRAFT MODLU SERVER HOSTİNG

arkadaşlarla lagsız modlu minecraft oynamak istiyoruz yaklaşık 150 mod kullancaz. Nerden server kiralayabiliriz? keyubu vs. bir sürü site var fakat ben daha önce deneyimlemiş birilerinin önerisini istiyorum. Kesinlikle lag yapmayan bir hosting sitesi var mı?
  18. B

minecraft modlu server kurma

arkadaşlarla modlu mc oynamak istiyoruz. mod paketini hazırladık ama serverı kurcak site bulamıyoruz. ilk tercihimiz ücretsiz bir yol bulmak fakat varsa ucuz garanti bi yol ona da tamamız. önceleri falix nodesten kuruyorduk hiçbir sorun yaşamyoduk fakat ona da premium özellik gelmiş. aternos...
  19. B

üniversite için (yazılım değil) laptop önerir misiniz

pdr bölümü okuyan bir arkadaşım için laptop lazım. bütçe max 25k
  20. B

kayıt alırken sesler az kaydediliyor

merhaba arkadaşlar. oyun oynarken bazen klip alıyorum ama sesler az gelior nerdeyse duyulmuyor. yani ben oynarken duyduğum sesleri kaydettikten sonra aynı seviyede duyamıorum. Nasıl ayarlarım. mesela bilgisayara gelen sesleri fulleyip kendi duyduğumu kısabilir miyim?
Geri