Arama sonuçları: *

1. seyfo-dayı

PS3 harddisk değişimi

Kırık eski bir ps3 var elimde içi oyun dolu onun harddiskini kendi playstation 3üme taksam soeun olurmu oyunlar gelirmi
  2. seyfo-dayı

10k MACBOOK önerisi ???

10 k civarı bütçem var max 12e kadar cıkabilirim bu fiyata hangi macbooku almaliyim ve alirken nelere dikkat etmeliyim
  3. seyfo-dayı

10k fiyata laptop önerisi

10 k bütćem var ikinci el bir cihaz almak istiyorum neler alabilirim ne tavsiye edersiniz hem oyun oynayacağım hemde okul işlerimi halledeceğim
  4. seyfo-dayı

2. elden iphone alacak varsa yardımcı olabirim

uzun süredir 2. el iphone piyasasında al sat yapıyorum sorusu olan sorabilir bildiğim kadarıyla cevaplarım maksad zaman geçsin
  5. seyfo-dayı

BİLGİSAYARA VİRÜS BULAŞTI YARDIM

Evde kardesim pc ile oynarken boyle bildirimler gelmis bende kontrol ettim her dakka geliyor ne yapmaliyim
  6. seyfo-dayı

Yd İphone servis yok hatası

Xsmax cihazımda fiziksel sim süresi bitti ben sim kartını taktım Wi-Fi ye bağlı şuan ama servis yok diyor bu hatayı nasıl düzeltirim (süresi bitti evet ama bildiğim kadarıyla internete bağlıyken servis olması gerekiyor)
  7. seyfo-dayı

Iphone se2.nesil ile xs max yd takas edilirmi

Elimde se 2020 yurtici var pil 82 Takas edecegim cihaz yd ekran degismis face id aktif true tone pasif olan xsmax sizce takas etmelimiyim
  8. seyfo-dayı

Ps 3 nasıl kırılıp oyun yüklenir

Elimde ps3 süper slim var içine oyun nasıl yükleyebilirim bildiginiz yol vs varmidir
  9. seyfo-dayı

xbox one alıcam yardım

3600 TL'ye xbox one tek kol alıcam almaya giderken neye dikkat etmeliyim cihazla ilgili ilk defa konsol alıcam herseyi detaylıanlatirsaniz sevinirim dostlar
  10. seyfo-dayı

Yardım İphone se 2020 vs X hangisi alınır YARDIM

Se 2020 Pil 82 değişen yok her şey orjinal İphone x Pil 100 Ekran pil değişmiş Face id ve true tone yok İkiside aynı fiyat ama arada kaldım sizce hangisi alınır 1715781563 İphone se özellik olarak daha iyi evet ama tasarım ve pil beni x tarafına daha yakın hissettiriyor sizce hangisini...
  11. seyfo-dayı

İphone se 2020 alınır mı?

Şuanda iphone 7 kullanıyorum 6000 TL'ye se 2. Nesil siyah renk buldum değişeni vs yok pil gücü 82 sizce alınır mı? yurtiçi bu arada
  12. seyfo-dayı

Almanyada yaşamak ve calışmak

Beyler selam size içimden gelenleri anlatmak istiyorum daha dogrusu cevabını bilmediğim soruları sormak istiyorum Ben ilerki yıllarda almanyada yaşamak istiyorum fakat internette gördüğüm kadarıyla herkes iltica ediyor ve çoğu giden red alıp geri dönüyor ben iltica etmeden elimde meslegimle...
  13. seyfo-dayı

almanya denklik anabin

tıbbi görüntüleme teknikleri mezunuyum fakat anabinde sadece dicle üni var benim üniversitem hacettepe fakat gözükmüyor bu denklik almama engel olurmu yardımcı olan herkese teşekkkür ederim şimdiden
  14. seyfo-dayı

Hd 5400 dan gt 730 geçilirmi

Şuanki sistemim hd 5400 1gb Q8400 işlemci 4 gb ram Yükseltmek için gt 730 4gb almaya karar verdim 600 TL'ye sizce mantıklımı
  15. seyfo-dayı

Hd 5400 dan gt 730 geçilirmi

Şuanki sistemim hd 5400 1gb Q8400 işlemci 4 gb ram Yükseltmek için gt 730 4gb almaya karar verdim 600 TL'ye sizce mantıklımı
  16. seyfo-dayı

Pes 13 yaması varmı?

Bildiğiniz güzel bir pes 13 yaması varmıdır kurulumu kolay olan
  17. seyfo-dayı

KUPON GRUBU VARMI ??

Beyler macların paylaşıldığı sohbet muhabbet dönen bir kupon grubu varmı bildiginiz
  18. seyfo-dayı

TYT MATEMATİK ve FEN İÇİN ÖNERİ

Matematik ve fende netim 0 ve ilk defa başlayacağım bana hangi yt kanalını önerirsiniz Ve tavsiye edebileceğiniz şeyler nelerdir
  19. seyfo-dayı

Almanya denklik hakkında yardım

Tıbbi görüntüleme teknikleri bölümünden mezun olup Almanya'ya gideceğim fakat denklik olayını anlamadım bunun için çogu firma 500 € gibi bir ücret alıyor bunu daha uyguna mâl etmenin başka bir yolu varmı
  20. seyfo-dayı

tyt için bu program nasıldır

tytye çalışmaya başlıyacağım bu program nasıldır işe yararmı sizce https://alonot.com/wp-content/uploads/2022/01/Tyt-Calisma-Programi-3-Aylik.pdf yada varsa bildiğiniz daha iyi programlar atar5sanız iyi olur
Geri