Arama sonuçları: *

• Users: DELİ45
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

W11 bi anda ses gidiyor ve hiçbir video oynatmıyor

böyle bir sorun yoktu dünden beri var bilgisayar 3 senelik diye mi yoksa driver vs. sorunu mu bilmiyorum bi anda başladı video ses gidiyo restart atınca geliyo ama sonra yine gidiyo internette bakınca driver sorunu diyor windows updatede ise her şey güncel gözüküyor ne yapmalıyım
  2. D

Öneri Samsung s21fe a101e 16.799 olarak geliyor alınır mı

A101e perşembe 2 ekim (şuanda yarın) geliyor alınır mı iyi telefonmudur? Tercihen 256gb bakıyordum ben ama fiyatı iyi duruyor
  3. D

Öneri S23 FE alınır mı iphone önermeyin apple sevmiyorum

Buradaki teknosa mağazasında 24k s23fe 256gb var alınır mı iphone demeyin boş yere apple sevmiyorum
  4. D

5600g 1660super DLTB açar mı

Sistem imzamda yazıyor bu sistemle dyinglight the beast oynayabilir miyim steamde özellikleri yazıyor ekran kartı okadar fazla istemiyor ama işlemciden şüpheliyim oynayabilirsemde eğer tahmini kaç fps alırım
  5. D

Yardım Apple airtag ile telefonum takip ediliyor bildirimi geldi

bir kaç saat öncesi böyle bir bildirim geldi baktığımda saat 18 gibi telefonum takip edilmeye başlanmış polise gitmeli miyim? şuanda haladaha takip ediliyormu ne oluyor bilmiyorum
  6. D

Öneri Araba oyunu için controller önerebilir misiniz

daha önce fazla kullanmadım küçükken cafelerde falan ama klavyeyle araba sürmesi herhangi bir oyunda zor geliyor fazla pahalı bir şeye gerek yok 1k-2k bütçe düşünmüştüm kafamdan (controller kalitesini fiyatlarını bilmiyorum) birde amazondan olursa çok iyi olur tercihen kablolu kablosuzsada...
  7. D

Yardım Yeni sata ssd gpt/mbr?

8. D

1tb ssd önerisi (m2 zaten var başka slotum yok)

1tb ssd bakıyorum fazla pahalı olmazsa çok iyi olur m2 olmaz anakartımda zaten m2 var başka m2 slotu yok fazla okuma yazma istemiyorum zaten çoğunlukla sistemimle gidebilicek oyunlar oynuyorum ama bazı istediğim oyunlarıda oynayacağım zaman veya güncelleme geldiği zaman yer kalmıyor oynamadığım...
  9. D

Yardım 2. El gtx 1660super 5600g sistemim ile gidermi

İmzamda sistemim yazıyor bu sisteme bu ekran kartı gider mi şuanlık düşük bir şey alıp sonrasında 0dan güçlü bir sistem yapmayı düşünüyorum (yakınımda elden alıcam fiyatını 4500 dedi düşürmeye çalışıcam)
  10. D

Yardım 2. El ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim

Daha önce 2. El hiçbir ürün almadım ve bilgim 0 2. El konusunda 6-7k bütçem var oyun için kullanıcam nelere dikkat etmeliyim alırken?
  11. D

TRENDYOL üzerinden 15-20k arası LAPTOP

Bir yakınım yardım et dedi laptoptan fazla anlamadığım için forum açayım dedim TRENDYOL OLMASI ŞART BAŞKA YERDEN ATMAYIN VEYA BURASI DAHA İYİ DİYİP YAZMAYIN
  12. D

Yeni gelen windows update bilgisayarımı bozmaya başladı

yeni windows updateini yaptıktan sonra (Windows 11, version 24H2) yeniden başlat yapmıştım ilk açtığımda aşşırı kasıyordu cpumun %100ünü kullanan bi uygulama vardı 5 10 dk geçmesine rağmen bende heralde yüklediğim bi program veya windows buga girdi diye kapattım (daha önce oldu) sanırım o...
  13. D

Yardım monitörüm gidip geliyor

TECHNOPC MONİTÖR QUANTUM GAMİNG PG27 1Ms 240HZ 27" eski bi monitör kullanıyordum bundan öncede aynı problemi yaşıyordum 60hz philips markaydı ara sıra gidip geliyor masaüstü olsun video olsun oyun olsun bazen gittiğinde ekran karıncalanıyor direkt eski model tvler gibi kablosunu çıkar tak...
  14. D

Öneri Klavye ve Kasa İçin Temizlik Seti önerir Misiniz?

klavye ve kasa için temizlik seti (veya adı her neyse) bakıyorum klavyem fazla kaliteli bir şey değil ama kötü duruyor nası temizliyiceğimide bilmiyorum eğer fazla pahalı bir şey ise alamam 400 civarlarında falan veya daha iyisi varsa daha ucuza (tercihen amazondan)
  15. D

gamepower bull t10 elektrik ışığı yok

sabah hiçbirşeyi yoktu yemekten sonra bilgisayarı açayım dedim monitörde elektrik olduğuna dair olan ışık bile yoktu (başka prizlerede takmayı denedim boş haliyle) ya monitör yandı yada kablosu (umarım kablosu yanmıştır)
  16. D

Çözüldü✓ fiyat öncelikli bir monitör (3k)

sistemime göre düzgün fiyatlı mümkünse 144hz bir monitör arıyorum (elimdeki monitör 60fps) (monitörlerden fazla anlamıyorum)
  17. D

Kolay Gelsin Kargoya Ulaşamıyorum, Ne Yapmalıyım?

4 5 kere aramayı denedim açmıyorlar takip no çalışmıyor amazon üzerinden bir işlem yapılamıyor amazondan bakılınca kargo gecikti diyor benim bu durumda yasal hakkım nedir tam olarak ne yapmam gerek yardımcı olabilecek var mı bu firmayı nereye şikayet edebilirim
  18. D

Kolay Gelsin Takip Kodu Çalışmıyor

amazondan ürün aldım kolay gelsin diye hiç duymadığım bir firmadan geldiğini söyledi fakat verdikleri kargo takip numarasını girdiğimde çıkmadı ve 2 3 gündür bu olay bilgisi bu kargo şirketi hakkında tecrübesi olan varsa bilgi verebilir mi
  19. D

Çözüldü✓ markası bilinen amazon üzerinden rgb klavye önerisi 1.2k

uzun süredir max 150tlyi aşmıyıcak klavyeler kullanıyordum fazla anlamadığımdan buraya sordum amazon üzerinden olması, bilinen marka olması ve rgb olması şart
  20. D

kumtel fastfryer 5.5l aparatları

https://www.epey.com/fritoz/kumtel-haf-01-air-fryer.html bunun aparatlarını nereden bulabilirim veya var mı? daha önce kullanmadığım için fikrim yok tel vb. gibi ekstra aparatlar ayrı olarak satın alınabiliyor mu yoksa içindeki kova benzeri şey tek alet mi?
Geri