Arama sonuçları: *

1. KEDULLAH HOCA

Modding Linuxa da discord açma ?

linux indirdim daha yeniyim windowsta goodbydpı var dc girebiliyorum ama burda bir türlü beceremedim vpn de işe yaramıyor goodbydpı benzeri bişey var mı bildiğiniz
  2. KEDULLAH HOCA

Mavi Ekran Çok defa mavi ekran alıyorum

bçok defa mavi ekran almaya başladım önceden normal bir şekilde alıyordum şimdiyse ekranda ikitane mavi ekran çıkıyor ve üst taraflarda karıncalanma oluyor anlamadım bir türlü bilgisayar açıldıktan 5 dk sonra cmd açılıyor kapanıyor sonra da pc kapanım bu mavi ekranı veriyor sorun sizce nedir...
  3. KEDULLAH HOCA

Yardım E sim kapatma işlemi

yurt dışı iphone 12 var bende ve süresi geçti sene başından beri e sim ile kullandım şimdi fiziksel sime geçip tekrar 4 ay kullanmak istiyorum ama hattın sahibi ablam ünide bu hattı kapattırıp yeni hat alsam fiziksele geçebilir miyim yoksa illaki ablamın gelip önce bu hatla e simi iptal mi...
  4. KEDULLAH HOCA

Yardım Face ıd çalışmıyor ve telefon buga girdi

hava bayağı bir yağmurluydu bir iki defa elimde tuttum telefonu sonra spordayken birden face id gitti ayrlara girip sıfırladım tekrar giriyim derken şuan face ıd kullanılamıyor yazdı ben de aç kapa yapıyım derken kapandı bir daha açılmadı elma logosu gelip gidip duruyor şaja taktım pirinçte...
  5. KEDULLAH HOCA

Oyun yapmak istiyorum öneriniz lazım

oyun yapmak istiyorum 2d 3d farketmez sadece temelini öğreniyim az da olsa bir bilgim ve projem ollsun istiyorum hiçbir dil veya bişey bilmiyorum nerden başlamalıyım ne yapmalıyım ve uluslar arası sert,f,ka veren bildiğiniz bir yazılım kursu var mı şimdiden teşşekür ederim iyi forumlar
  6. KEDULLAH HOCA

Yardım Format attım ama gpu watt değerim düşük napıcam?

böyle 80 watt gözüküyor max olarak format atmadan önce 125 yazıyordu ne ayarı yapıcam ve manuel modu hiçbir zaman aktif gözükmüyor bu ss de renkli çıkmış sorunu ne laptopun bilen var mı
  7. KEDULLAH HOCA

Önerebileceğiniz note uygulaması var mı

Yeni laptop aldım kalemimde var ama düzgün bir uygulama bulamadım hem rahat fotoğraf yapıştırabileceğim hem de kalemle hızlıca not alabileceğim bir Windows uygulaması var mı bildiğiniz
  8. KEDULLAH HOCA

Laptop görüntü bir türlü gelmiyor

Asus laptop var bende ve ayarlarına bakıyım derken görüntü ayarlarında renk profili oluştur yeri vardı ordan otomatik renk mi o tarz bir ayara tıkladım tıkladığım gibi ekran gitti yeniden başlatsam da işte yaramadı napıcam
  9. KEDULLAH HOCA

Çizim uygulaması önerisi

arkadaşlar windowsta kalemli bir şekilde kullanılabilinecek bir çizi uygulaması var mı bildiğiniz moda tasarım mezunu kullanıcak kişi kıyafet şablonlu falan dedi bildiğiniz güzel bir uygulama var mı windows için
  10. KEDULLAH HOCA

Öneri 4000 klavye mouse önerisi

4000 tl ye ikinci el farketmez kablosuz mouse klavye bulunur mu 1741974629 tavsiyeniz var mı
  11. KEDULLAH HOCA

Yardım Asus Laptopa İkinci İşletim Sistemi Kurma Sorunu

Ben kendi içinde wind 11 ile gelen Asus Laptopuma iki işlerim sistemi kurmak istedim diski böldüm birtane uygulama ile sonra direkt yeminden başlattım flaşlı taktım wind kurdum ama kurunca sürücüler yok dedi internete bağlanamadım diğer ana işletim sisteminden yüklerim diyerek yeniden başlattım...
  12. KEDULLAH HOCA

Yardım Laptop diskimi bölemiyorum yardım edin

laptoptaki diskimi 250gb bölüp başka bir işletim sistemi de kurmak istiyorum ama bölünmüyor yukarı çıkınca küçültme olmuyor nasıl çözücem
  13. KEDULLAH HOCA

Yardım Ekran kartı wattı nasıl arttırıcam

asus rog flow x 16 var bende ikinci el almıştım oyunlarda herşeyi fulesem de armory uygulamasından da ayar baktım herşeyi fuledim ama ekran kartı 30 watt üstü görmüyor nasıl çözücem
  14. KEDULLAH HOCA

Yardım Sıcaklık değelerim sizce normal mi?

daha yeni ikinci elden asus rog flow x16 aldım. 3070ti ve ryzen 9 6900hs var ve bana çok fazla sıcak gibi geliyor normal masa ütsünde duruyorken ekran kartı 50 51 civarı dolaşıyıorken işlemci 60 55 bazen 50 şeklinde gidip geliyor normal mi bu değerler sizce herhangi bir stand kulanmıyorum...
  15. KEDULLAH HOCA

Yardım Kargonun fyatı ne kadar tutar sizce

İstanbul’dan ikinci el laptop aldım kargoya verilecek 600km mesafe var ürün kutusu ile birlikte tahmini 3,5 4 kg sizce ne kadar para alırlar hesaplama uygulaması 500 diyor ama kimse sorsam çok daha fazla ödersin diyorlar
  16. KEDULLAH HOCA

Öneri Sadece mouse önerisi olan var mı

Kablosuz full siyah klavye mouse ve mouse pad öneriniz varmı 13k Max bütçe
  17. KEDULLAH HOCA

Öneri Bu Laptop kaça satılır

https://www.epey.com/laptop/asus-rog-strix-scar-18-g834jy-n6035w.html Laptop bu yeni çok kullanılmamış yanında rog sırt çantası ve xbox oyun kolu ile sizce kaça gider
  18. KEDULLAH HOCA

Toplama sistem sizce iyi mi

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-rtx-5080-oc-edition-prime-rtx5080-o16g-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,903198113.html https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-endorfy-thock-compact-wireless-ey5a068-red-switch-kablolu-kablosuz-mekanik-oyuncu-si- fiyati,828897277.html...
  19. KEDULLAH HOCA

Yardım Acil yardım Amd Driver çökme sorunu

Ekran kartı rx6700xt sistemde ryzen 5 5600 var 650watt power boost psu var sistem arada Driver çöküyor torrent indirmekten kaynaklı olabilir mi
  20. KEDULLAH HOCA

Bu sistem sizce Alınır mı

https://www.incehesap.com/vector-quantum-hazir-sistem-fiyati-77719/ Güzel mi sizce alınır mı
Geri