Arama sonuçları: *

1. ArdaKarabulut

Valorant fps düşme sorunu

valorant da fark ettim bunu olayı en başından anlatmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. bilgisayarım iyice pislenmişti güzelce bilgisayarı temizledim parçalarda sorun yok gibi görünüyor. eski bilgisayarım'daki HDD yi söküp bilgisayarıma taktım yine sorun gözükmüyordu fakat valorant'a...
  2. ArdaKarabulut

VXE R1 / AJAZZ159 PRO hangisini almalıyım

aklımda çok soru işaretleri var . r1 ajazz fiyat olarak 700 tl kadar daha ucuz . bu fiyat bandında farklı önerileriniz varmı?
  3. ArdaKarabulut

Minecraft için droplama macrosu yapmama yardım edermisiniz?

minecraft oyununda online bi sunucuda oynuyorum ve chestdeki itemleri tek tek atmam gerekiyor. bu uzun ve yorucu bir iş bunun için bi chesti açtıgımda bi tuşa basarak tüm chesti boşaltmak istiyorum. program yazmayı veya kodlamayı pek bilmiyorum . kodlama yapmayı bilip bana yardım edebilecek varmı?
  4. ArdaKarabulut

Google play games NU80040809 hatası alıyorum.

bilgisayarı formatlamadan önce sıkıntısız kurup oynayabiliyodum fakat sıfırladıktan sonra bu hatayı alıyorum sanallaştırmam da açık çözümünü bilen varmı
  5. ArdaKarabulut

Çözüldü✓ Monitörde görünmeyen ekran çözünürlüğünü açma

Monitörüm Samsung odyseey g3. Normalde 1920 ye 1080 de kullanılabiliyor fakat mönitör ekran çözünürlügünü 1720 ye 1080 yapmak istiyorum fakat ayarlar yerinde gözükmüyor bunun bi çözümü olabilmilirmi yani 1720 ye 1080 çözümürlügünde oynayabilirmiyim?
  6. ArdaKarabulut

Blue stacks app player açılmıyor.

MBLL oynamak için Bluestacks indirdim fakat uygulamayı açtıgım zaman App Player hiçbir şekilde açılmıyor. App Player açılmadığı sürece de ben oyun oynayamam yardım edebilecek birisi var mı acaba?
  7. ArdaKarabulut

whatsapp da biriyle konusurken arkadaki uygulamaların sesini kısıyo

PC de whatsapp da biriyle konusurken google veya oyunların sesini kısıp kendi sesini yuksek tutuyo bunu nasıl engelleyebilirim
  8. ArdaKarabulut

Çözüldü✓ Gamepad asetto corsa oyununda çalışmıyor

oyun kolu normal olarak bilgisayarda çalışıyor sıkıntısı yok hatta asetto corsa da menu de bile çalışıyor fakat ne yaparsam yapayım oyundayken çalışmıyor . steam girdisini de etkinleştirdim ayar da yapmayi denedim ama çalıştıramadım bilen birisi varsa yardım edebilirmi 1690400286 aynı olay forza...
  9. ArdaKarabulut

Minecraft shaders açınca oyun kapanıyor

Olayi şöyle anlatıyım Minecraft 1.8.9 oynarken pc me güvenerek shaders kurmak istedim ( ekran kartı 3060ti işlemci 5600 ) fakat shaderi oyun a atip tıkladıgım zaman oyun crash yiyip kapaniyor 1.16.5 de denedigimde ise sıkıntısız extrem shaders bile açabiliyorum çözümünü bilen varmi
  10. ArdaKarabulut

Çözüldü✓ Yardım edin ekran kartına karar veremedim

https://www.gaming.gen.tr/urun/49945/ultima-3060-amd-ryzen-5-5600-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ https://www.gaming.gen.tr/urun/279890/frekans-tv-ft3-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  11. ArdaKarabulut

Cs Oynarken Kendiliğinden Esc Basıyor

CS:go veya zula oynarken oyun kendiliginden esc basıyor bu 1 dk da 1 falan oluyo neden olabilir klavye de değiştim hayla basıyor.
  12. ArdaKarabulut

Çözüldü✓ ASUS M5A78L-M LX3 anakkarta amd fx6000 serisi takılır mı

işlemciyi degisterecegim ama anakartim asus M5A78L-M LX3 anakart işemci olarak amd fx 6300 falan almak istiyorum tam performasli çalıştırırmı
  13. ArdaKarabulut

Çözüldü✓ önce işlemcimi/ram mi / ekran karti mi almalıyım

setup ım : amd athlon ıı 2x 240 ati radeon hd 4350 asus m5a78l-m lx3 anakart 6gb ram (2+4) 400 gb hard disk ekran kartini işlemciyi ve ram i artiracagim ama suanda 500tlm var alacagim ekran karti 660ti ram 8 gb bi ram alacagim işlemciyi fx serisineden alacagim ama suanda ikinci elde pek iyi yok...
  14. ArdaKarabulut

Çözüldü✓ 660mi yoksa sapphİre 4gb r7 240 mi

Ya iyice kafam karıştı r7 240 4 GB modeli var ama fan durumu falan eski hangisi daha iyidir
  15. ArdaKarabulut

Çözüldü✓ 750ti mi 660ti mi hangisi

fiyat aralıkları ikinci el 1000/1500 tl ama 660ti bi ilanda 900tl hangisi daha iyi?
  16. ArdaKarabulut

Çözüldü✓ m5a78l-m lx3 anakarta 750ti takilir mi

anakartim m5a78L-M LX3 isimli asusun anakarti ama ekrankartımı degiştirecegim 750ti veya 660ti takacagim anakart Maksimum paylaşılan bellek 1024 MB diyo alsam çaliştirimi?
Geri