Arama sonuçları: *

• Users: noonee
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. noonee

Arkadaşlar Ekran kartı yükteyken Kullanımı tempolu bir şekilde düşüyor

furmark veya oyunlarda her şekilde yüke bindiğinde %99 dan %30 lara düşüyor ve tekrar çıkıyor her saniye tekrarlıyor bunu çok garip bir sorun sürekli drop yiyorum ve arkada oyun açıkken google da gezerken bile drop yiyorum Ekran kartı : Arc b580 işlemci : r5 5600 ram : 8x8 16gb 3200mhz
  2. noonee

40k Bütçe Sistem önerisi

Arkadaşlar 40k bütçe var bir sistem alıcam acil bu fiyata en iyisi diyebileceğiniz sistem önerisi var mı (nvidia ekran kartlı olacak)
  3. noonee

BU SİTE GÜVENİLİR Mİ

https://smok.us Arkadaşlar bu site güvenilir mi uzun yıllardır e sigara kullanıyorum ama daha önce burdan alış veriş yapmadım bilgisi olan var mı
  4. noonee

RTX 3060ti DLSS frame geni açmıyor !!!!!

Alan Wake 2 oyununda Abdullah abinin dediği herşeyi yaptım ama bi türlü frame gen açılmadı
  5. noonee

CUSTOM PC YAPMAYA ÇALIŞTIM NASIL OLMUŞ?

Kendimce böyle bir şey yapmaya çalıştım wallpaper engine üzerinden atıyorum küçük ekrana
  6. noonee

Oyunlarda Devamlı Crash Yiyorum

Agalar her türlü oyunda crach yiyorum ekran kartı driverlarınıda güncelledim neden kaynaklı olabilir
  7. noonee

MİKROFONU KASANIN JAKINA TAKINCA SES KÖTÜ GİDİYOR YARDIMM!!

Bugün oyuna girdikten sonra dc deki arkadaşım birden sesin kötüleşti dedi mikrofonum kasanın kendi girişine takılıdır hep bugünde öyleydi hiçbir darbe hasar almadı ve birden sesim robot gibi gitmeye başlamış anakartın kendi girişlerinde problem yok sorun nedir acaba?
  8. noonee

Yardım KASA FAN BAĞLANTISI YARDIM

arkadaşlar msı 100m kasada bu şekilde arkada fan rgb bağlantı yeri var fakat fanların güç kabloları oraya takılmıyor anakartta 1 tane boş fan girişi var ama benim 3 fan bağlamam lazım nasıl yapılıyor bu
  9. noonee

Akko klavye satan birisi var mı veya bildiğiniz bir indirim

şu klavyeden arıyorum galiba yakın zamanda indirime girdi ama ben kaçırdım XD https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BCJT1FD9/ref=ewc_pr_img_3?smid=AJJW1W45HAUSR&th=1
  10. noonee

Öneri Beyaz RGB klavye mekanik

Şöyle Beyaz RGB F/P bi klavye öneriniz var mı
  11. noonee

LED YAZAN KABLO NEREYE TAKILIYOR?

Agalar şu kabloyu anakartta nereye takıcam Led yazılı) 1701374304
  12. noonee

RX 6700 XT 500W POWER İLE KAPANIR MI???

Agalar reddevil rx 6700 xt ekran kartını benim bilgisayarda test edeceğiz sorun şu benim pc de msı mag 500 80+ var. işlemci r5 5600 ekran kartına bir şey olır mu oyunlarda test edeceğiz. benim kendi kartım rx6600
  13. noonee

PARÇALAR 10.200TL DEĞER Mİ

Bu parçalar 10.200 e değer mi pc topluyorum
  14. noonee

Sahibinden param güvende hizmet bedeline indirim gelicek mi

Arkadaşlar bu sahibinden param güvende hizmetine yakın zamanda bi indirim gelicek mi bilen var mı?
  15. noonee

NAYS UYGULAMASI SENİ TANIYALIM OLMADAN ALIŞVERİŞ YAPABİLİR MİYİM

Arkadaşlar nays ta müşterisi olmadan içine para atabilir miyim veya para atarsam alışveriş yapılabiliyor mu bankadan para çekiliyor mu
  16. noonee

Asus Dual RTX 4060 OC + Asus Prime B450M-K II 10.000TL

Asus Dual RTX 4060 OC Ekran Kartı + Asus Prime B450M-K II AMD mATX Anakart Bundle 10.000TL bu ikili iyi mi (sıfır)
  17. noonee

2 EKRANA AYNI WALLPAPERİ NASIL KOYARIM

Arkadaşlar Şu iki monitöre devam edecek şekilde aynı hareketli wallpaperi nasıl koyarım
  18. noonee

İNTEL ARC a750 alınır mı 5299TL

Bu fiyata bu kart alınır mı ilerleyen zamanda yeni güncellemelerle performans artar mı
  19. noonee

Bu Fiyata Bu Sistem iyi mi

işlemci r5 5500 ekran kartı sapphire rx6600 pulse anakart b450m k gıgabyte kasa frisby 9320G rgb kumandalı psu fsp hv pro 550w 80+ 240gb ssd goodram 2x8 3200mhz ram sadece ekran kartını 2. el aldım diğer tüm parçalar sıfır 9400 e topladım sizce iyi mi
  20. noonee

1500 TL KASA PSU ÖNERİ!!!

merhaba. 1500tl rx6600 ve r5 5500 için kasa psu önerilerir misiniz vatan indirimlerinde güzel şeyler var gibi güzel fırsat yakalayabilirsem bütçeyi 1650 ye kadar zorlayabilirim
Geri