Arama sonuçları: *

• Users: Wisouls
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Wisouls

RTX 4060 sistemde 165 Hz monitörde oyunda sağa sola bakınca akıcı görünmüyor

Merhaba. RTX 4060 ekran kartı, Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS B450 anakarta sahip bir sistemim var. Öncelikle belirtmeliyim ki bu sorun sonradan olmaya başladı. Sorunun monitörden olmadığını düşünüyorum iki farklı monitorde de aynı sorunu yaşadım. Monitor 165 Hz, Hz doğru seçtiğime eminim...
  2. Wisouls

Lenovo Legion R25i-30 Renk Sorunu

Merhabalar. Dün Lenovo Legion R25i-30 elime geçti. Renk modunu sRGB yaptığım zaman mavinin bazı tonları açık renk mora dönüyor. Örneğin tarayıcımda yazıları mouse ile seçtiğimde. Renk modunu Natural Warm vs. yaptığımda böyle bir sorun yok fakat o modlarda da kırmızı renkler diğer renklere göre...
  3. Wisouls

Pulse 5A özelleştirilerek alınır mı?

Dostlar bu sistemi şu şekilde özelleştirerek almak mantıklı mı?
  4. Wisouls

Bu Sistemlerden Hangisi Alınır?

İkisinden birini almayı düşünüyorum. Hangisi alınır, veya bu civarlarda önerebileceğiniz farklı sistemler var mı? https://www.gaming.gen.tr/urun/328405/gg-6600-amd-ryzen-5-5500-asus-radeon-dual-rx-6600-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ https://www.gencergaming.com/da-c5
  5. Wisouls

Monitör Renk Sorunu.

Dostlar hiçbir ayarı ellemediğime eminim. Bu gün monitörümün renk ayarlarında şöyle bir sıkıntı çıktı, Maviler biraz daha morumsu gözüküyor ve kırmızılar biraz daha pembemsi gözüküyor. Amd ekran kartı kullanıyorum kontrol panelinden baktığımda renk sıcaklığı 6500 gözüküyor her zaman da öyleydi...
  6. Wisouls

Photoshop Sararma Sorunu

Merhabalar, bilgisayarıma format attıktan sonra Ps2023 indirdim ve şöyle bir sorunum var. Koyduğum fotoğraflar vs. Sarıya benzer bir renk tonunda oluyor. Beyaz renk yapsam bile o şekilde gözüküyor. Çözümünü bilen var mı? Teşekkürler.
  7. Wisouls

League Of Legends etkinlik kartı

Merhabalar. Loldeki bu 2023 Ay Festivali'ndeki son 5 aşama sürekli olarak döngü içerisinde mi yoksa bir sınırı var mı emin olamadım. Bir bilgisi olan var mı?
  8. Wisouls

Aimlab Hassasiyet Ayarı

Merhabalar , Aim Lab kullanacağım fakat hassasiyet konusunda bir sorum var. Hassasiyet kısmından oyun profili olarak Valorant seçtim ve hassasiyet kısmına oyundaki hassasiyetimin aynısını yazdım. Sens aynı mı değil mi tam emin olamadım. Bir kaç siteye denk gelmiştim Valorant hassasiyetini...
  9. Wisouls

.

Oyun vs. oynamayacağım fazla fotoğraf çeken birisi de değilim alınır mı ?
  10. Wisouls

Açılırken Input Not Supported Hatası

Bilgisayarı açarken Input Not Supported hatası alıyorum, biraz bekledikten sonra kendi kendine düzeliyor ve bilgisayar normal bir şekilde açılıyor kullanabiliyorum fakat açtıktan sonra beklemek sıkıntı oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? 1662883737 Çözünürlükte bir sıkıntı yok zaten öyle olsa...
  11. Wisouls

taksitlendirme hakkında

İnternetten alışveriş yaparken taksitlendirme yaptığımda ilk taksiti ilk gün mü çeker yoksa 1 ay sonra mı ?
  12. Wisouls

Aile paylasımı hakkında

Mesela bir hesaba aile paylaşımı yaptık ve bir oyun 20-30 saat oynandı. Sonrasında aile paylaşımı yapılan hesaba o oyunu satın aldık. Bunu yapınca oyunda geçen saat ilerleme vs. durur mu?
  13. Wisouls

Hangisini tercih etmeliyim ?

i3 10100f + GTX 1660 ti mı ? i3 12100f + RX 6500 XT mı? Hangisi daha iyi ?
  14. Wisouls

9500-10000 TL sistem önerisi

Bu fiyat aralığında sistem önerisi olan var mı ?
  15. Wisouls

Fire flux pc parçaları değiştirerek alınır mı ?

Aşağıdaki Pc'nin bir kaç parçasını değiştirerek almayı düşünüyorum. Amacım Her oyunu ultra da yüksekte oynamak değil medium da takılsam yeter. Bu sistemde God of war , resident evil village tarzı oyunları oynayabilir miyim ? https://inventus.com.tr/fireflux Anakart değişecek MSI B560M-A PRO...
Geri