Arama sonuçları: *

• Users: cruwiel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. cruwiel

Gencer Gaming Satış Sonrası Hizmeti

Merhaba arkadaşlar, daha önce burada yaşadığım probleme dair başlık açmıştım, orada da dediğim gibi, sorun yaşarken nasıl şikayet edip kötülediysem, sorun çözülünce teşekkür etmesini de bilirim diye. Yaşadığım problemin ciddiyetini anlattıktan sonra firma yetkilisi beni aradı kişisel cep...
  2. cruwiel

GENCER GAMING'in Garip Faturası

GÜNCELLEME 2: Aşağıda belirttiğim gibi anakartı pazartesi yolladım, çarşamba onlara ulaştı. Naptınız inceleyebildiniz mi diye sormak için akşam üzeri 4-5 gibi aradım. Bakacağız birazdan dedi. Lütfen yarına kalmasın kargolama işi, yoksa yetişmez bana dedim, hemen gönderdiğim anakartı incelemeden...
  3. cruwiel

Gencer Gaming'den Bilgisayar Alırken Dikkat Edin

GÜNCELLEME 2: Aşağıda belirttiğim gibi anakartı pazartesi yolladım, çarşamba onlara ulaştı. Naptınız inceleyebildiniz mi diye sormak için akşam üzeri 4-5 gibi aradım. Bakacağız birazdan dedi. Lütfen yarına kalmasın kargolama işi, yoksa yetişmez bana dedim, hemen gönderdiğim anakartı incelemeden...
  4. cruwiel

Gaming.gen.tr ULTIMA-6600 11.999TL

Normalde 12.500 olan sistem nedense 12k görünüyor, nova 6600 sistem stokta yok yazıyor. muhtemelen bu sistem de çok kısa sürede ya stok bitti denilecek ya da fiyat değişecek eski haline. hemen almak isteyenler için link...
Geri