Arama sonuçları: *

• Users: frudotz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. frudotz

Mediamarkt, telefon alışverişi için Maximum'a kaç taksit yapar?

Soru başlıkta da belirttiğim gibi, yakın zamanda Mediamarkt üzerinden 16 bin TL'lik bir telefon alışverişim olacak. Ancak bu ücreti vadeye bölmem gerekli. Sorularım ise şöyle; Mediamarkt, Maximum kartlarda tek çekim işlemleri sonradan taksitlendirmeye izin veriyor mu? Veriyorsa kaç taksite kadar...
  2. frudotz

GoDaddy'den domain alınır mı? İyi/kötü yanları nelerdir?

GoDaddy'den .com domain için 70 TL fiyat aldım, fiyat olarak cazip edici. GoDaddy'yi tavsiye eder misiniz problem yaşar mıyım? Edit: Projelik/satışa yönelik değerli domain barındıracağım taşımak istediğimde vs. problem çıkarıp çıkarmaması benim için çok kritik. Deneyimlerini paylaşan herkese...
  3. frudotz

Google Domains'in satılışı sonrası geçilebilecek firmalar?

Merhabalar, Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Squarespace, Google Domains'i 180 milyon dolara satın aldığını açıkladı. Tüm domainlerin ücretsiz bir şekilde yeni platforma aktarılacağı ve bu kısımda Squarespace'in 12 ay boyunca Google Domains'in mevcut fiyatlarını kabul edeceği söylendi. Ancak...
  4. frudotz

Çözüldü✓ Fareyi hareket ettirince FPS düşüyor

Merhabalar, 2021 yılında aldığım sistemimde son zamanlarda CS:GO ve Source oyun motoru kullanılmış oyunlar harici çoğu oyunda drop problemi yaşıyorum. (Valorant, GTA 5, Mafia: DE, Mafia 2: DE) Oyunun normal seyrinde bir problem yokken mouse hareket ettirmeye başladığımda FPS parça parça...
Geri