Arama sonuçları: *

• Users: Cagan0001
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Beyaz klavye önerileri

1000 tl bütcem var beyaz bi klavye istiyorum bütceyi az bişey aşabilirim ama daha fazla olmaz birde %60 klavyemi deniyor onlardan olursa bi öneriniz varsa beklerim teşekkür ederim1
  2. C

fp bluethoot kulaküstü kulaklık

1000-1200 lira civarı bütce için fp kulaküstü kulaklık önerisi konusunda yardımcı olabilir misiniz
  3. C

RX6600XT ekran kartına uyumlu en iyi işlemci

ben yaklaşık 1.5 sene önce bilgisayar aldım rx6600xt ekran kartı var fakat işlemcimden şikayetçiyim yetersiz kalıyo ryzen 5500 var baya fazla fark yaratacak bir işlemci arıyorum ryzen 7 serisinden olur i7 olur ama hiç bir fikrim yok sıkıntı çıkarmı darboğaz vs sıkıntısı çekermiyim yardımcı...
  4. C

10000 liraya elektrikli scooter

10000 lira bütçeye elektrikli scooter lazım okula gitmek için lazım ev okul arası 2 3 km mesafe var 84 kiloyum genelde 80 kilo yazıyolar sıkıntı yaşatırmı yardımcı olurmusunuz 1693509503 .
  5. C

Harddisk Almak İstiyorum Fakat Harddiskten Anlamıyorum Yardım Edebilirmisiniz

512 gb ssd kullanıyorum ama birde yanına harddisk almak istiyorum 1500 tl bütçem var 2-3-4-5 tb harddisk varmı hiç bir bilgim yok bu konuda bilen iri varsa yardımcı olursa sevinirim
  6. C

Kulaklık konusunda yardım

ramgape crack kulaklık almayı düşünüyorum sizce alınır mı mikrofonu güzel mi ya da o fiyata daha iyi bir kablosuz kulaklık varmı ?
  7. C

Rampage Crack alınır mı

ramgape crack kulaklık almayı düşünüyorum sizce alınır mı mikrofonu güzel mi ya da o fiyata daha iyi bir kablosuz kulaklık varmı ?
  8. C

kulaklık konusunda yardım

4000 tl bütçem var ve kulaklık satın almak istiyorum LOGİTECH G733 VE STEELSERİES 7+ ARASINDA KALDIM HANGİSİNİ ALMALIYIM VEYA DAHA İYİ MİKROFONU OLAN DAHA ÖZELLİKLİ BİR KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİNİZ VARSA ÖNERİRMİSİNİZ
  9. C

2000 tl ye kadar 23inc yan ekran önerisi var mı ?

2000 lira bütcem var belki çok az aşabilirim azcıkta özellikleri olan bir monitör varsa link paylaşabilirmisiniz
  10. C

xiaomi vacuum mop pro alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-pro-siyah-akilli-robot-supurge-pm-HBC000016CW99 robot süpürgesini almayı düşünüyorum alınır mı? değermi yoksa bu fiyata daha iyi performanslı ya da fp ürünü varmıdır .Yardımcı Olursanız Sevinirim Bütçe 8500 tl civarında daha iyisi varsa...
  11. C

Casper M.E238H Monitör Alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-m-e238fhd-g-23-8-200hz-1ms-300nit-hdmi-display-curved-freesync-g-sync-fhd-led-monitor-pm-HBC00002Z6L2Z bu monitör alınır mı? karar veremedim nekadar kaliteli zaten 2. monitör olarak kullanmayı...
  12. C

exvega sitesi güvenilir mi?

Arkadaşlar bugün exvega sitesinden bir koltuk satın alacaktım fakat site güvenilir mi? diye içimde bir soru işareti oluştu daha önce siteyi deneyimleyen biri varsa yardımcı olurmu ?güvenilir mi??
  13. C

Bilgisayar wifi adaptörü

Ben incehesap. Com dan (. https://www.incehesap.com/souldash-oyuncu-bilgisayari-fiyati-57341/?hsu=278047,266860,266303,266306,266309,267416,266315,266321) bu bilgisayarı alıcam ama içerisibde wifi ye bağlama adaptörü çıkarmı yoksa direkt bağlanırmı
  14. C

Çözüldü✓ Wifi adaptörü hakkında bir soru!

Ben incehesaptan bir bilgisayar alıcam ve onda bilgisayar wifi ye bağlanması için gereken bir cihaz yok ama indirimli fiyata ( Asus AC1300 USB-AC58 Kablosuz Dual Band USB Adaptör) veriyorlar bu şey bilgisayara internet bağla
  15. C

Monitörlerden anlamıyorum yardım edermisiniz?

2800 3000 tl arası 165 hz ya da 144 hz monitör tavsiyesi varmı birde ekran kartı rx 6500xt ryzen 5 5600 sync leyleri var ondan yazdım
  16. C

Pc önerisi lazım lütfen yardım edermisiniz

10500 11k civarı hazır sistem önerisi varmıdır?
  17. C

Yardımcı olurmusunuz ( pc işletim sistemi)

İnventus.com dan FireFlux espor pc si almayı düşünüyorum ama kafama içinde window deneme sürümü vs ilemi geliyor yoksa freedos olarak mı?
  18. C

11 k bütçeye pc önerisi varmıdır?

11k bütçeye Valorantta 300 fps civarında oynatan pc önerisi varmıdır (11k yı az bişey geçebilir)
  19. C

Alacağım pc wifi ye bağlanırmı

Ben incehesapta bir bilgisayar buldum onu kurduğumda direkt wifi ye bağlanıp bağlanmayacağını nereden öğrenirim ekstra wifi adaptörü mü gerekmektedir? ( kasanın ismi :Lancool [Furkan Akman])
Geri