Arama sonuçları: *

• Users: OVBismarck
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Hangi playstation alınmalı

herkese iyi günler ps5 almayı planlıyorum(0 olacak) ilk defa konsol alacapım modeller hakkında pek bir bilgim yok biraz baktım dijital,cdli,slim,pro falan bir sürü model var bunların farkı nedir ve hangisini almak daha mantıklıdır aydınlatırsanız sevinirim
  2. O

Ankara içi gym önerisi

iyi günler tekrardan fitness yapmaya başlamak istiyorum ama gece mesaisinde çalışıyorum,mesaim sabah saat 6 da bitiyo saat 7 8 gibi kullanabileceğim ankara sıhhiye mamak cebeci gibi konumlarda gym biliyomusun,işten eve evden salona yapmak istemiyorum mesai sonu direk gyme gidicem cevaplarınız...
  3. O

Bargello 770 kodlu parfüm

başlıkta yazan parfümün hangi parfümün replikası olduğunu biliyor musunuz uzun zamandır kullanıyorum artık orijinalini kullanmak istiyorum
  4. O

Fc 24 gamepad sorunu

dostlar bu sorun ile ilgili çok fazla sorun var hepsine baktım ama elle tutulur bir çözüm yok fc24te sol analoğu aşağı çekince karakter yukarı gidiyo yukarı çekince aşağı gidiyo,diğer ayarlar olması gerektiği gibi. diğer oyunlarda bir sorun yok. oyunu ea play ile oynuyorum
  5. O

pedere yeni sedan araba

dostlar peder 50 60 gün sonra emekli olup 850k prim çekicek bizim arabanında yaklaşık 300k piyasa değeri var(minimum söylediğim daha pahalıyada satılabilir) elde 1m150k para olcak sedan bir araba almayı düşünüyo.benim isteğim mitshubishi lancer kullanan deneyim eden bu arabanın 2. el durumundan...
  6. O

kredi kartı taksitlendirmi

selam. itopyadan linkdeki bilgisayarı almak istiyorum iş bankasının kredi kartını kullanıcam alışverişi internet üzerinden yapdıkdan sonra taksitlendirmeyi sonradan mı yapıyoruz...
  7. O

kredi kartı taksitlendirme

iyi günler ilk defa kredi kartı aldım ve bu kartla itopya üzerinden taksitle bir bilgisayar alacağım kredi kartının limitinin bilgisayarın fiyatı kadar olması zorunlu mu yoksa taksit tutarı kadar olsa yeter mi
  8. O

Galax ekran kartları /sistem tavsiye

agalar 23-25k arası hazır sistem bakıyorum gaming gen de çok fazla galax ekran kartı kullanıldığını gördüm bu kartlar güvenilir mi bide bu bütce 1080p için yeterli olur mu(her tür oyun oynarım)
  9. O

NBA mobil uygulaması maç indirme

arkadaşlar bugün nba league pass aboneliği aldım eskiden maç tekrarlarını mobile indirip çevrimdışı izleyebiliyodum şuan indirme seçeneğini bulamadım acaba bu özellik kaldırıldımı
  10. O

fiber altyapı sorunu

arkadaşlar az önce türktelekomdan adresime fiber desteği geldiğine dair bir mesaj geldi zaten 2 3 hafta öncede kablo döşemişlerdi mesaj geldikten sonra müşteri hizmetlerini aradım adresimde fiber olmadığını söylediler .kadın sistemde çalışma var falan dedi acaba sonra tekrar mı arasam nedir bu...
  11. O

araç teyp blueetoth sorunu

arkadaşlar babam bizim külüstüre yeni teyp taktırmış bluetooth bağlantısı yapıyorum müzik açıyorum ama ses gelmiyor.makine bu(biraz tozlu kusura bakmayın) jameson js-817 cihazın sesi açık, telefon sesi açık, müzik bu cihazda oynatılıyo olarak gözüküyo ama ses yok .bide bluetooth ekranın da 2ç...
  12. O

hangi işte çalışmalıyım

arkadaşlar bu ay 18 yaşıma girdim bir işe girip para biriktirmek ve iş tecrbüesi edinmek istiyorum daha önce hiç bir işte çalışmadım açık lisede olduğum için saat kısıtlamam yok hatta eve servis olursa gece bile çalışabilirim ne tür işler önerirsiniz nerden iş aramalıyım ????
  13. O

halkbank internet alışverişi

halkbank kullananlara bir soru sormak istiyorum internet alışverişi yaparken halkbank eksta para kesiyomu
  14. O

Çözüldü✓ bu yılda rtx3060 yeterli mi

3060lı bir hazır sistem almayı planlıyorum oyun tarafında yeterli olur mu. uzun süre bu pc yi kullanıcam kaç yıl bu kart beni idare edeblir
  15. O

internet paketimi yükseltemiyorum

türktelekom kullanıyorum 16mbps internet paketim var başlarda yeterliydi fakat artık yeterli gelmiyo paket değişikliği için aradığımda önce modem almam gerektiği halihazırda kullandığım modemin daha üst hızları desteklemediği söylendi kabul ettim sonrasında altyapımın 75 mbps ye kadar...
  16. O

Gitar Çalmayı Öğrenmek İstiyorum

yaklaşık 1 yıldır odamda çalınmayı bekleyen bir gitar var arada alıp 5 10 dakika oynayıp bırakıyorum ama artık gerçekten çalmayı öğrenmek istiyorum udemyden ders falan aldım ama ne o derste nede başka bir yerde nasıl bir çalışma programı yapmam gerektiğini bulamadım bi tavsiyeniz var mı hangi...
  17. O

gigabyte 3060 vs asus 3060

15k civarı bütçe ile hazır sistem almak istiyorum.3000 serisi gpu ları tercih ettim internette karşıma böyle 2 pc çıktı 1k fiyat farkı 3 fanlı kart için değer mi 1. pc...
  18. O

Yardım Bu laptopu kaç paraya satabilirim

Merhabalar elimde 8-9 yıllık Toshiba Satellite C55-A-1H1 model bir laptop var birkaç kozmetik sorunu var ve klavyede bazı tuşlar arızalı Kullanılan parçaları şöyle Intel core İ3 3110m Anakart bilmiyorum 500gb harddisk Nvidia GeForce 710m ekran kartı Oyun oynayamıyorum ama unity blander gibi...
Geri