Arama sonuçları: *

• Users: abraxis
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. abraxis

Honor 400 mü Poco f6 mı

Honor 400 8+256 18299 TL Poco f6 12+512 20599 TL Hangisini almalıyım pek fazla oyun oynamam kamerası ortalama ekranı iyi olsa yeter
  2. abraxis

Çözüldü✓ 8bitdo Ultimate 2C Ölü bölge testi

Ürün az önce ulaştı elime, ölü bölge testi tam olarak nasıl yapılır bilmiyorum, joystikleri yavaş yavaş dairenin etrafında döndürdüm sonuç böyle.
  3. abraxis

Çözüldü✓ Gamepad için indirim beklenir mi?

1.5k bandında Xbox tuş düzeni olan orjinal bir gamepad almak istiyorum (2-3 yıl götürebilecek kadar dayanıklı olursa iyi olur 5-6 ay'da bir replika gamepad almaktan bıktım) Şuan kullandığım bir gamepad'im olduğu için indirim beklemek istiyorum. 1) İleride indirim gelir mi yoksa fiyatların artma...
  4. abraxis

Bu ürüne indirim gelme ihtimali var mı

Bu gamepadi almak istiyorum ama şuan acil ihtiyacım yok, ileride indirime girme ihtimali varmıdır? https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0D736BCNM/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1OW8EUT5LYXI0&psc=1
  5. abraxis

1TB m2 ssd önerir misiniz?

Sa apacer panther 512gb kullanıyorum yeterli gelmiyor. Anakart m2 slotum PCIe gen 3x4 olduğu için 3000-4000 okuma yazma değerlerini geçmeye gerek yok, bütçeyi çok yormadan kaliteli 1TB M2 SSD önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca şuan kullandığım ssd boşa çıkınca nasıl değerlendirebilirim önerilere...
  6. abraxis

Sokak kedileri için mama önerisi

Konu hakkında gerçekten bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. Oturduğum sokakta 3-4 tane kedi var çoğu yetişkin gibi duruyor pek anlamasamda, onlar için bütçemi fazla yormayacak mama önermenizi istiyorum ayrıca 5-10kg'lık bir şey alsam 1 ay felan yeter mi ve bozulma olur mu?
  7. abraxis

PTT AVM den telefon alınır mı

10k bandında telefon alacağım Xiaomi Redmi note 13 pro heryerde 13k civarı ama PTT AVM de 10k civarında alsam mı bilemedim pttye çok güvenemiyorum
  8. abraxis

Max 12-13k anne telefonu önerisi

İyi forumlar herkese, anne telefonu yazmamın sebebi oyun performansı felan önemli değil önemli olan uzun ömürlü dayanıklı olması ve herşeyin fotoğrafını çektikleri için kamerası. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
  9. abraxis

Kablodan kaynaklı olduğunu düşündüğüm paket kaybı sorunu.

Merhaba arkadaşlar, Evimde 2 adet masaüstü PC bulunuyor. İkinci PC, modemden 1.5 oda boyu uzaklıkta, haliyle kablo biraz uzun. Şu an Türknet kullanıyorum ama diğer internet sağlayıcı firmalarda da aynı sorunu yaşadım. Artık sorunun kabloda(CAT6) olduğunu düşünüyorum. %3-10 arası paket kaybı...
  10. abraxis

Speed testte faklı sonuçlar alınması

Merhaba arkadaşlar evde 2 masaüstü PC var ikiside kablolu bağlanıyor internete modeme en yakın olan ana PC den speedtest yapınca 45-50 MB hız gösteriyor. Telefonlarda 35 MB civarı gösteriyor. Ama ikinci pc modemden 2 oda uzakta ve kablolu şekilde bağlanmasına rağmen 8-9 MB hız alıyor ve %4-10...
  11. abraxis

Dead space remake TR yama

Dead space remake için Türkçe yama lazım virüssüz mümkünse :)
  12. abraxis

Ekran gelmiyor pc kapanıp açılıyor

Arkadaşlar az önce Kaspersky ile tam tarama yapacaktım PC ye taramayı başlattım %1 de dondu hiç bir şekilde kapatamadim pc yi, güç düğmesinden kapatmak zorunda kaldım. Şuan açıyorum pc yi görüntü gelmiyor kasa sürekli kendi kendine kapanıp açılıyor yardımcı olabilecek varmı.
  13. abraxis

Win 11 güncelleme sorunu

Arkadaşlar win11 e güncelleme gelmiş, güncelleştir ve yeniden başlat seçeneğine tıkladım pc kapandı tekrar açıldı ama ekran yok kasa çalışıyor şuan power düğmesinden kapatsam sorun olur mu? 1704989688 Kapandıktan sonra yeniden başlatılıyor ekranı felan gelmedi hiç dümdüz kaldı böyle
  14. abraxis

Single player FPS oyun önerisi

Sa arkadaşlar, modern silahlar kullandığımız yavaş tempoda ilerleyen rainbow six kafası single player oyun önerisi istiyorum. Hikaye o kadar önemli değil oynanışa daha çok önem veriyorum. Steam üzerinden satın alabilmeliyim önerilerinizi bekliyorum.
  15. abraxis

VALORANT FPS Drop Sorunu

Sa arkadaşlar öncelikle valorant gibi oyunun.. 1 yıl önce aldığım pcde Elden Ring , God of War , Rdr2 gibi oyunları 150 saatten fazla hiç bir sorun yaşamadan gayet akıcı bir şekilde oynamışımdır. Ama bu valorant pc yi aldığım günden beri takılmalar kasmalar FPS düşmeleri (örn: Silah almak için b...
  16. abraxis

Battlenet masa üstü uygulaması indirme sorunu

Sa battlenet masa üstü uygulamasında Diablo indiriyorum indirme hızı çok yavaş 25 MB indirme hızım var normalde saniyede 2-3 MB indirmesi lazım 300-600 kb indirme yapıyor biraz araştırdım VPN ile Amerikaya bağlanıp indirin diyorlar denedim yine aynı. İndirme hızı limiti kapalı. Başka çözümü olan...
  17. abraxis

Uzun süre kapalı kalan sistemde kasma sorunu

(Konuyu yanlış kategoride actıysam uyarın) Sa yaklaşık 2 ay önce pc anakartımı pert ettim sistemi toparlayıp kaldırdım. Bugün aynı marka model anakart aldım bağladım sistemi. Format atmadan açtım pc yi ve hayvan gibi kasıyor örnek olarak chorme a tıklıyorum 1-1.5 dk sonra açılıyor sorun nedir ...
  18. abraxis

Fotoğraftaki anakartların hangisini almalıyım

Bu anakartların hangisini almalıyım Not: önceki anakartım gigabyte h610m-h teknik servis konusunda çok sıkıntı yaşattı bana o yüzden o markaya soğuk bakıyorum 1693821676
  19. abraxis

Şehirler arası ikinci el ürün satmak

İkinci el ürün satmanın güvenli bir yolu yokmu sarı site güvenli gelmiyor bana ben ürünü göndericem gönderdiğim kişi ürünü alıp boş kutuyu bana geri iade etse sarı site hiç bir şey yapmıyor.
  20. abraxis

Bu iki PSU nun arasındaki fiyat farkı neden böyle

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-650w-performance-fsp650-51aac-fiyati,1607716567.html https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hyper-80-pro-h3-650-650-w-fiyati,1131003649.html
Geri