Arama sonuçları: *

1. ManisalıRTX

Öneri 15K bandında Tablet Önerisi

Merhabalar. Video izlemek ve not almak için uzun ömürlü tablet arıyorum. Bütçe biraz daha esneyebilir ancak 15 bin bandına yakın olursa çok iyi olur. Aşağıdakini buldum ama üzer mi bilmiyorum, bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. İyi forumlar...
  2. ManisalıRTX

Yardım Çok Eski Tableti (Android 4.4.4) YouTube Açabilecek hale getirmek

Samsung Galaxy Tab E Tabletim (Android 4.4.4) Doğal olarak artık YouTube'u desteklemiyor. Bana da video oynatabilecek geniş ekranlı bir tablet lazım. Bu makineyi nasıl YouTube destekleyecek hale getirebilirim? Bir yol gösterebilecek varsa çok sevinirim, iyi forumlar.
  3. ManisalıRTX

Öneri 35-45K Bandında Elektrikli Motorsiklet Önerisi

Merhabalar. Bu 3 modeli buldum, fiyat bandım 35-45K arası. Hangisini almalıyım veya daha iyi bir öneriniz var mı? Teşekkürler.
  4. ManisalıRTX

Çözüldü✓ 7-8 K bandında not alma v.s icin tablet

Başlıktaki fiyat bandında kalemli uzun ömürlü tablet arıyorum. Piyasaya hakim değilim eğer fiyat çok düşükse lütfen bildirin.
  5. ManisalıRTX

Öneri 30-35K Bandında laptop önerisi

Oyun oynamayan biri için uzun ömürlü olacak laptop önerisi yapabilir misiniz, oyuncu laptopu da olabilir üzmeyecek uzun ömürlü olması yeterli.
  6. ManisalıRTX

Çözüldü✓ Stok soğutuculu işlemci soğutma problemi

i511400F işlemcim termal macununu yaklaşık 5 ay önce mx4 ile değiştirmeme rağmen AIDA64 ile test ettiğimde 95 dereceleri görüyor. Stok soğutucu yetersiz kalıyor olabilir mi veya yeni bir hava soğutucu almaya değer mi ?
  7. ManisalıRTX

Eski Bilgisayarı Web Sitesi Sunucusuna Çevirme.

Merhabalar. şağıda özelliklerini belirttiğim eski laptopumu deneme amaçlı bir web sitesi sunucusuna çevirmek istiyorum. Bu işten anlayan birileri tüm detaylarıyla açıklayabilir mi (makinayı nasıl sunucuya çevireceğim, siteyi nasıl kuracağım v.b) Intel Duo 2 işlemci 4gb 2333mhz ram 256gb sata ssd
  8. ManisalıRTX

Windows Tuşuna bastığımda arkadan şarkı çalıyor. (acil)

Win10 Bilgisayarımda Windows menüsünü açtığımda arkadan bir şarkı çalıyor. Gerekli bilgileri hemen verebilirim yazmanız yeter. 1719421783 Çözdüm. Biraz acele edip yazmışım. Wallpaper Engine'denmiş. Yarın bigün yaşayan olursa açıklamasıyla burda dursun :D
  9. ManisalıRTX

Çözüldü✓ RAM'lerimden Biri Çalışmayı Bıraktı

Merhaba, bu sefer gerçekten patladım sanırım. Öncelikle termal macun değişimi yapmak için PC'nin içini açtım. Güzelce yaptım ayarladım, güce taktım ve DRAM ışığının yandığını ve görüntü gelmediğini fark ettim. Bir şekilde (silgiyle pinleri silerek) PC'yi çalıştırdım ama şimdi de 8*2 = 16 GB...
  10. ManisalıRTX

1200 Tl Bandinda Kulaklık Önerisi

Merhabalar. 1200 TL Bandında Kablolu oyuncu kulaklığı arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Iyi Forumlar.
  11. ManisalıRTX

0 - 6000 TL Aralığı Uzun ömürlü cep telefonu önerisi

Merhaba. En fazla 6000 TL olmak üzere günlük basit ihtiyaçlara (WhatsApp Facebook Instagram) yeterli olacak ve uzun süre dayanacak cep telefonu önerilerinizi bekliyorum. Not : Samsung A13 düşünmekteyim ama daha iyisi vardır diye danışayım dedim. İyi Forumlar.
  12. ManisalıRTX

Çözüldü✓ Dell G2422HS vs AOC 27G2SPU/BK

Merhabalar. 1-AOC olanda bazı sitelerde 4ms bazı sitelerde 1ms yazıyor doğrusunu nasıl bileceğim? 2-Hepsiburadadan Dell alsam sorun yaşama ihtimalim var mıdır? 3-Hangisini almak daha mantıklı? Cevaplarsanız sevinirim iyi forumlar! (Yardım olarak işaretledim çünkü bu akşam karar vermem gerek)...
  13. ManisalıRTX

Öneri Dell G2422HS vs AOC 27G2SPU/BK

Merhabalar. 1-AOC olanda bazı sitelerde 4ms bazı sitelerde 1ms yazıyor doğrusunu nasıl bileceğim? 2-Hepsiburadadan Dell alsam sorun yaşama ihtimalim var mıdır? 3-Hangisini almak daha mantıklı? Cevaplarsanız sevinirim iyi forumlar! 1682350067...
  14. ManisalıRTX

Çözüldü✓ LG 24GN65R-B Almalı Mıyım?

https://www.vatanbilgisayar.com/lg-23-8-24gn65r-b-1ms-144hz-fhd-hdmi-dp-freesync-ips-gaming-monitor.html Merhabalar. IPS panel olmasını ve taksit durumundan ötürü Vatan Bilgisayar'dan almak istiyorum. Bu monitör uygun mudur görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. Not:Marka olarak kendi...
  15. ManisalıRTX

Çözüldü✓ Gigabyte G24F-2 vs AOC 24G2SPU/BK vs Asus VP249QGR

Merhabalar. Başlıkta belirttiğim 3 monitör arasında kaldım. Gigabyte daha mantıklı geliyor ama yine de sormak istedim. Hangisini almalıyım https://www.gaming.gen.tr/urun/4719/asus-vp249qgr-23-8-144hz-1ms-display-port-hdmi-freesync-full-hd-ips-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.9...
  16. ManisalıRTX

Öneri Asus vp249qgr alınır mı?

1-Başlıktaki monitör alınır mı? 2-Alınmaz ise yerine alabileceğim monitör önerilerinizi yazabilir misiniz? 3-Ayrıca genellikle hikayeli oyunlar oynayan bir oyuncu olarak sizce VA veya TN panel almam mantıklı mı? Cevaplarsanız sevinirim. İyi Bayramlar!
  17. ManisalıRTX

1 TB M.2 NVMe M.2 SSD

Merhabalar. Halihazırda MSI SPATIUM M390 500GB kullanıyorum ancak hafıza yetmiyor. 1 veya 2 tb'lık okuma-yazma hızı yüksek NVMe M.2 SSD önerileriniz var mıdır? (Bütçe 2500)
  18. ManisalıRTX

PS plus PC'de Kullanılabilir mi?

PS plus aboneliği düşünüyorum. PC'de oyun kütüphanesine erişim var mı? Not: Sony'nin sitesinden çok bir şey anlaşılmıyor. Cevaplarsanız sevinirim :D
  19. ManisalıRTX

Windows 11'e geçmeli miyim??

RTX 3060(12 GB GDDR6) İntel Core i5 11400F 16 GB DDR4 3200 MHz Ram Bu sistemle Windows 11'e Geçmeli miyim? Geçersem oyunlarda vb. performans kaybı olur mu, Lütfen Destek
Geri