Arama sonuçları: *

• Users: Calmanm.e
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Eski güç kaynağı ile ekran kartını değiştirdim ve 1.5 2 saattir açık pc görüntü gelmedi

Arkadaşlar sistemimin güç kaynağı yetersizdi ve ömrü bitmişti sistem resetliyodu bende yeni güç kaynağı aldım pcyi başlatınca ekrana 1 defa görüntü geliyodu fansız ekran kartım çok ısınıyordu ve bidahaki başlatmada görüntü alamıyordum. Bende aynı güçte fanlı ekran kartı taktım başlattım görüntü...
  2. C

Xeon x3440 için ucuz anakart önerisi

Arkadaşlar selamlar xeon x 3440 işlemci almayı düşünüyorum ve bu işlemci için anakart önerisi istiyorum letgo için olmasın Karabükteyim küçük şehir burda letgo ilanı yok.Şimdiden teşekkürler
  3. C

Ucuz SSD Önerisi

Arkadaşlar selamlar öncelikle bana ddr3 bir sistem geldi hediye 100 tl civarlarında içine gta 5 kuracağım 124 gblik bir ssd önerir misiniz??
  4. C

100 200 tl arası ekran kartı önerisi

Arkadaşlar benim fazla bi bütçem yok parayıda zar zor topladım 100-200 tl civarında gta 5 40 50 fps rahat görecek bir ekran kartı önerir misiniz?? Not:büyük şehirde yaşamıyorum letgo gibi yerlerde 2 3 tane dandik kart çıkıyor. Şimdiden teşekkürler:)
  5. C

Sistemim Windows 8.1 desteklermi?

Selamlar arkadaşlar benim külüstür bir pc'im var ve eba fln indirmek için Windows 8.1 indirmem lazım. Sizce sistemim desteklermi bir bakarsanız sevinirim. Sistem: Windows 7 ultimate Quad q6600 işlemci 3 gb DDR 2 ram 2gblik olan 800mhz diğerini bilmiyorum nvidia geforce 7300 se/7200 gs 265mb...
Geri