Arama sonuçları: *

• Users: krolasqwe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. krolasqwe

FC26 Açılıp Çökme sorunu

Oyunu açıyorum 2dk olmadan bi anda kapanıyor herhangi bir hata dahi vermiyor. Driverlarım güncel, Bitdefender'dan Steam klasörünü bile istisnaya aldım, en az 40 kere oyun dosyalarını doğruladım
  2. krolasqwe

HP Victus 16 FPS Drop sorunu

HP Victus 16-r0027nt laptopta (40GB RAM, 1TB SSD yükseltilmiş) FC25, Hitman 3 falan gibi oyunlarda OMEN Gaming Hub'ı performans yapmama, tüm grafik ayarlarında denememe ve fps'im 100-120 civarları takılmasına rağmen oyun sürekli takılıyor yardım.
  3. krolasqwe

HP Victus 16 FPS Drop sorunu

HP Victus 16-r0027nt laptopta (40GB RAM, 1TB SSD yükseltilmiş) FC25, Hitman 3 falan gibi oyunlarda OMEN Gaming Hub'ı performans yapmama, tüm grafik ayarlarında denememe ve fps'im 100-120 civarları takılmasına rağmen oyun sürekli takılıyor yardım.
  4. krolasqwe

Modem için CAT7 Kablo tavsiyesi

Yeni modem Wi-Fi 6'ya geçiş yaptım. Turk Telekom servisçisi ellerinde CAT 7 olmadıklarını, 1000mbps için bu kablo gerekli olduğunu söyledi. Tavsiye istiyorum.
  5. krolasqwe

FC25 yaması oyunu bozar mı?

Kariyer için transfer, forma, skorboard, yüz yaması yapmak istiyorum fakat oyunun kendi koruma sistemi olduğu için hem oyun bozulur hemde onlinedan banlanırım falan diye çekiniyorum.
  6. krolasqwe

50-70bin TL civarı Laptop önerisi

Geçen sene başı masaüstü almıştım, üniversite ve seyahat sebebiyle "Güçlü sistemli oyunları rahat oynatan, hantal görünüşü olmayan, kemiksiz en az 5 sene gidicek" Laptop almak istiyorum. PC (15-20bin TL) ve PS5'i (10-15bin TL) 2. Elden satacağım üstüne en fazla 25-30bin TL ekleyebilirim.
  7. krolasqwe

Wi-Fi 300 Mbps alırken Ethernet 90 Mbps alıyorum

Ethernet kablosunun kalitesini bilmiyorum, bilgisayarcıdan aldım. Telefondan Wi-Fi ile Usb Tethering yapıyorum 300 Mbps civarı alıyorum fakat Ethernet ile 90 Mbps oluyor.
  8. krolasqwe

Wi-Fi ile Ethernet arası aşırı hız farkı

Yakınımdaki bilgisayarcıdan ethernet kablosu almıştım. Kabloyu taktığımda 90 Mbps civarı alıyorum, fakat telefonla USB bağlayıp taktığımda 330 Mbps alıyorum. Bunun sebebi nedir?
  9. krolasqwe

Battlefield 1 A-XMP açıkken çöküyor

A-XMP'yi monitörümün Hz değeri olan 144'ün altına düşen CS için açıyorum ve en az 40-50 FPS fark oluyor. Fakat Battlefield 1 oynarken saçma sapan yerlerde oyun çöküyor, görseldeki hatayı veriyor. (OC Genie 4 kapalı.) GPU: RTX 3060 (12GB) -> Sürüm: 572.83 CPU: Ryzen 5 500 RAM: 16GB...
  10. krolasqwe

200 - 400 TL'ye Samsung 24" LS24AG300NRXUF monitör için DP kablo önerisi

144 Hz, 1.2 DP Versiyon Monitör için DisplayPort kablosu alacağım. 200-400 bantlarında tavsiye ettiğiniz model var mı?
  11. krolasqwe

Uplay'de oyunum gözükmüyor?

Steam'den Valiant Hearts: The Great War'ı aldım kurdum her şey tamam sonra beni Uplay'e attı Uplay'i kurdum,kayıt oldum,giriş yaptım her şey okey fakat oyunum Uplay kütüphanesinde gözükmüyor.Belki Uplay'den değil Steam'den giriliyodur direkt diye Uplay'i tamamen kapatıp Steam'den oyunu tekrar...
  12. krolasqwe

Maçkolik bildirim gelmeme sorunu

Maçkolik'ten yüklediğimden beri (dünden beri) ne haber ne gol hiç bir şeyin bildirimi gelmiyor bir sürü maç kaçırdım internette araştırdım pil optimizasyonunu kapat dediler kapattım olmadı reklam engelleyicisi (Blokada v.b.) varsa kapat dediler kapattım hatta daha garantiye alayım diye reklam...
  13. krolasqwe

i5-M460 sürücüsü nereden indirilir?

Ekran kartı sürücüsünü yüklerken bu hata geldi, sonra Intel'in sitesine girip araştırdım buldum (altta ki link) en üsttekini indirdim ve kurdum, sonra bilgisayarı ne olur ne olmaz yeniden başlatıp ekran kartı sürücüsünü öyle kurmayı tekrar denedim fakat yine aynı hatayı verdi, sonra araştırdım...
Geri