Arama sonuçları: *

• Users: Quantuq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Quantuq

Çözüldü✓ Oyun oynarken kapandı acılmıyor

Merhaba dostlar Oyun oynarken bir anda pc kapandı kapandıkdan sonra kasayı açtım herhangi bir yanık kokusu yok ekran kartını ram ssd hdd çıkardım bios pilini cıkartıp taktım fakat bir ilerleme göremedim Pc güç duğmesine bastımda kasa ledleri 1 saniye yanıp sönüyor sadece anakart güç...
  2. Quantuq

Çözüldü✓ 2 monitörü tek yapıp uzatmak

Merak ettiğim bir soru var 2 adet 27 inç monitörüm var yan yana, 55 inç bir monitör gibi uzatmak mümkün mü?
  3. Quantuq

Bilgisayar kasmaları

Neredeyse bisürrü video izledim disklerim temiz, boş yer var, işlemcim 45 derece. Ekran kartı 49 derece ve pc anlık drop yiyor. Ekran kart'ım güncel bios güncel fakat sorun neyden kaynaklanıyor hayla anlamış değilim, yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Quantuq

Kasa ısınması hakkında.

Yaz gelmesiyle işlemci sıcaklığı 75-80 arası dereceleri normal karşılıyorum herhangi bir donma kasma da olmuyor oyunlarda fakat. Bilgisayar kasasının üst kısmı sıvı soğutmanın fanının bulunduğu yer aşırı ısınıyor temperli cam'a vuruyor ısısı. Cam'a herhangi bir zararı var mı bu sıcaklıkların?
  5. Quantuq

Pc de oyun oynarken oyun bir anda kapanıyor

Veri kurtarma işlemınden sonra böyle olmaya başladı kaspersky kullanıyorum fakat herhangi bir virüs de bulamadı ekran kartı driver güncel işlemci vs Steam kendi kendine kapanıp açılıyor csgo oynarken yükleme ekranında kalıyor 2-3 deneme de giriyor onun dışında hiçbir oyuna girip oynuyamıyorum...
  6. Quantuq

Çözüldü✓ Razer uygulaması hakkında

Sitesinde Kulaklığın aktivasyon kodunu girip onaylattım fakat uygulamada böyle bir hata alıyorum
  7. Quantuq

Öneri 2. monitör alımı için yardım-öneri

2. monitör almayı düşüyorum hz önemli değil HDMI girişli olsa yeterli ve de arkasında montaj vidaları olması gerekli bu bütçeye uygun varmıdır?
  8. Quantuq

Çözüldü✓ Merhaba arkadaşlar The witcher 3 analizlerim

Oyunu RTX ULTRA'da oynuyorum kullanım,darboğaz,ısınma problemi gibi bir şey var mı yoksa değerler normal midir? CPU Soğutma: master liquit ml120 v2 GPU: Gigabyte RTX 3070 eagle oc 1681332493 55-60 fps arasında fps sonucu alıyorum
  9. Quantuq

Twitch Merhaba OBS ile sorunum var

Oyun acık ( BF 2042) obs den oyun yakalama yapıyorum görmüyor ama masaüstünü görüyor opengl gibi şeyleri yaptım fakat yine de olmadı.
  10. Quantuq

OBS oyun yakalama sorunu

Oyun acık ( BF 2042) obs den oyun yakalama yapıyorum görmuyor ama masaüstünü görüyor opengl gibi şeyleri yaptım fakat yine de olmadı.
  11. Quantuq

Yardım Klasik 3070 e 550w konusu

Merhaba dostlar, bu sitede güç kaynanın yeteceğini söylüyor fakat forumlara baktığım da hayır 550w psu ile kapanır pc deniyor duruma göre 3060ti veya 3070 alıcayım yakın bir zamanda psu da değiştiresim yok bir el atarsanız :) ( Önerilen watt 600 olarak belirtiliyor fakat minimum 500w yazmakta.)
  12. Quantuq

Yardım Msi h410m-b Anakart da sıvı soğutucu

Merhaba, cooler master masterliquid ml120l sıvı soğutucu aldım i7 10700 için fakat sıvı soğutucu hakkında bilgim olmadığı için bir takım sorum var Video vesaire izleyerek sıvı soğutucu montajı gerçekleştirdim fakat Msi h410m-b ana kartımda radyatör fanını cpu_fan bağladım pompayı ise nereye...
  13. Quantuq

Yardım Msi h410m-b anakarta sıvı soğutucu

Merhaba, cooler master masterliquid ml120l sıvı soğutucu aldım i7 10700 için fakat sıvı soğutucu hakkında bilgim olmadığı için bir takım sorum var Video vesaire izleyerek sıvı soğutucu montajı gerçekleştirdim fakat Msi h410m-b ana kartımda radyatör fanını cpu_fan bağladım pompayı ise nereye...
  14. Quantuq

Çözüldü✓ i3 10100f den i5 11400f geçmek

i3 10100f den i5 11400f geçince çok fark hisseder miyim? Oyun ve normal bilgisayar işlemlerinde.
  15. Quantuq

Öneri Sistem alışverişi için

Öncelikle merhabalar, sistemime bir kaç donanım almayı düşünüyorum Mevcut Kasam : GameBooster GB-G3309B 550W Anakartım : Msi pro h410m-b Bilgisayarımı hızlandırmak için " M2 nvme ssd " Almayı düşüyorum İşlemcim intel stok fanlı bu yüzden "Sıvı soğutucu" almayı düşüyorum ( i3 10100f yakın...
  16. Quantuq

Bilgisayar yükseltmek için destek

Şuanda Sistemim de: MSI GTX 1650 ventus xs 4g g6 oc Ekran kartı, i3 10100f işlemci, MSI pro h410m-b ana kart, 16gb dual ram var Hedefim 2060,3060 ekran kartı almak bunun için ideal İntel (Amd yazmayın lütfen) işlemci ve ana kart öneriniz nedir? 2060 ile 3060 arasında ne kadar fark alırım...
  17. Quantuq

Türk Telekom dan Türknet'e Geçiş İçin Sorular

Merhaba dostlar şuanda güncel olarak Türk Telekom müşterisiyim. 16/09 da taahhütum bitecek Türknet'e geçiş sağlıcam fakat bu geçişte kaç gün İnternetsiz kalıcam bilgisi olan varmı? Fiyat olarak TürkTelekom: 100Mbps 230 tl iken Türknet: 100Mbps 170 tl Fiyat cazip geliyor bana performans olarak...
  18. Quantuq

Tek hdmı ekran kartı problemi

Merhaba dostlar benim ekran kartım: gtx 1650 ventus xs 4gb oc d6 ekran kartında tek bir hdmi girişi var ( Görsel ) ben ise çift monitör kullanmak istiyorum var mıdır bir çözüm?
  19. Quantuq

Çözüldü✓ Monitör Seçimi Ve de Öneri

Merhaba Dostlar Seçimlerde Kararsız Kaldım Yardımcı Olursanız Sevirim 1) Birinci 2) İkinci 3) Üçüncü Ve de Sizin Önerdiğiniz Bu Sekment ve Fiyatlara Yakın Monitör
Geri