Arama sonuçları: *

1. A

35.000TL LAPTOP ÖNERİSİ

Lütfen sağlam duzgun bir laptop onerın max 36 37k 4050 ler var 3050 ler de var ne alcagımı sasırdım
  2. A

30-40k Arası Laptop Önerisi Acil!!!

aşırı kararsızım hangi marka hangi ekran kartı laptop alacagıma karar veremiyorum. 35 36k bandında olursa daha iyi olur herkese teşekkürler
  3. A

EKRAN KARTI ÖNERİSİ !

Bütçe:15000 20000 arası İşlemcim:ryzen 5 5600 anakart:b450m s2h ram:8x2 16gb suanki ekran kartım:gtx 1650 650W GÜC KAYNAĞI bunlara uyumlu yıllarca kullanabilecegim sağlam güclü ekran kartı önerilerinizi bekliyorum lütfen nvdia olursa daha güzel olur diye düsünüyorum
  4. A

İşlemci Soğutucu önerisi

İşlemci:ryzen 5 5600 Kasa:Thermaltake Versa j24 Anakart:Gigabyte b450m s2h Herkese iyi günler bunlara uyumlu güzel bir işlemci hava kule tipi soğutucu önerebilir misiniz Bütçe max 1500tl Teşekkürler
  5. A

18K-19K LAPTOP ONERİSİ

Laptop önerilerinizi bekliyorum gaming olur veya normal olurfarketmez gaming daha iyi olur ama. Bütçe olarak 20k yı geçmezse iyi olur tessekkurler.
  6. A

🔥İndirim Nike Blazer Mid '77 Jumbo 1380tl

Sepette 1380tl ye dusuyor almak isteyenler bakabilir. Site güvenilir mi onuda bilenler yazabilir hayırlı olsun. Nike Blazer Mid '77 Jumbo https://www.sportime.com.tr/nike-blazer-mid-77-jumbo-dd3111-100-erkek-sneaker
  7. A

600 TL Bütçeye Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerisi

600tl bütcem var 600tl ye alınabilecek en iyi kulak ici bluetooth kulaklık nedir onerilerinizi bekliyorum tesekkurler.
  8. A

1000-1500TL VDSL MODEM ACİL !

Bütçe 1000 1500tl arası gerçekten sorunsuz kronik sorunu falan olmayan güzel sağlam bir modem istiyorum önerileriniz için teşekkürler :)
  9. A

BTK ve Türk Telekomdan gelen internet şikayetimizin cevabı

Merhaba yapmış oldugumuz şikayetde adsl altyapımızın oldugunu ve vdsl geçmeki istedigimizi soyledik yan binada vdsl var ve aramızda 5 metre var nerdeyse ve butun mahallede vdsl var bizde adsl altyapı var ve yapmış oldugumuz şikayetde de yazıyor adsl altyapımızın oldugunu biliyoruz yani. Sonra...
  10. A

ADSL internetten VDSL geçiş

Merhaba yıllardır adsl kulanıcısı olarak türktelekom sonunda vdsl getirecegini bize soylemişti ve 2 hafta sonunda vdsl internete sahip olacagımızı belirtti. yaklasık 1.5 hafta sonra evimizde kullanmış oldugumuz adsl internet bir gün boyunca kesildi ve sabah evin onunde internetten gelen ekipler...
Geri