Arama sonuçları: *

• Users: FEODAL1ZM
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

35.000TL Laptop önerebilir misiniz?

kardeşime doğum günü için laptop almak istiyorum. Kendisi genelde oyun oynamak için kullanacak. F/P bir laptop önerebilir misiniz? maks. 35.000TL bütçem var taksit fırsatı varsa harika olur.
  2. F

Işlemci arıyorum 6000tl bütçe

işlemcimi değiştirmek istiyorum 6000 tl civarı işlemci önerir misiniz? (ekran kartın rx 6700 xt- Anakart B450 )
  3. F

7000 TL işlemci önerebilir misiniz?

rx6700xt ekran kartım var. işlemci olarak ryzen 5 3500x kullanıyorum ama işlemcimi yükseltmek istiyorum. 6000-7000tl civarı işlemci önerilerinize açığım.
  4. F

37k bütçe ile pc önerebilir misiniz?

Merhaba, ben yeni pc almak istiyorum. Taksit imkanları iyi olursa bütçemi 37 k kadar çıkarabilirim. Bu fiyatlarda 4070li bir sistem düzmeme yardımcı olabilir misiniz?
  5. F

Spor çantası önerir misiniz? 700₺ bütçe

Merhaba, spor çantası almak istiyorum. M veya L boy olmasını ve sağlam olmasını istiyorum. 700₺ bütçem var fiyatına değerse bütçeyi arttırabilirim. Önerilerinize açığım.
  6. F

27k limitim var gaming laptop

genelde hikayeli oyunlar oynamak için panel de iyi laptop arıyorum. fiyatına değerse bütçe yükseltebilirim. önerilerinize açığım.
  7. F

TEMU güvenilir mi? İade süreci nasıl?

Forumda sürekli indirimler ve kuponlar paylaşıyorlar fakat site hakkında pek bilgim yok. Bir çok ürün çok ucuz ama güvenilir mi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
  8. F

Lütfen 5000₺ ekran kartı önerir misiniz?

Eski pcme ekran kartı bakıyorum maks 5000₺ çıkabilirim. Önerilerinize açığım.
  9. F

Samsung G4 ekranı alıyım mı?

Samsung g4 almayı düşünüyorum. Sizce bekliyim mi yoksa hemen alıyım mı? Ya da başka öneriniz var mı? (aynı fiyata daha iyi ekran veya daha ucuza benzer nitelikte bir ekran) istediğim şey 6000₺ olabilecek en iyi renkleri ve görüntüyü almak genelde hikayeli oyun oynuyorum.
  10. F

Monitör önerebilir misiniz? (6000₺)

Rx 6700xt var 1080p yeterli, kaliteli renk görmek istiyorum. Genelde hikayeli AAA oyunlar oynuyorum. Verdiğime değecekse bütçeyi yükseltebilirim. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
  11. F

30.000TL Laptop önerisi

30.000 TL limitim var oyun oynayabileceğim bir laptop önerebilir misiniz?
  12. F

bilgisayar kulaklığı arıyorum ortalam fiyat performans 1000-1500tl

fiyat performans kulaklık önerir misiniz?
  13. F

Oyuncu mouse önerisi 800₺

Rival 3 kullanıyordum fakat sağ tık + scroll bozuldu. Yeni bir mouse almak istiyorum genelde lol, valorant gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum, tavsiyelere açığım.
  14. F

22.000tl oyuncu laptop önerisi

Lütfen bu fiyata olabilecek en iyi oyuncu laptobunu bulmamda bana yardımcı olur musunuz?
  15. F

iyi bir mikrofon almayı düşünüyorum öneriniz var mı? (bütçe 1000tl)

podcast,discord vs... kullanım için iyi bir mikrofon almak istiyorum önerilere açığım
  16. F

Televizyon öneri alabilir miyim? 6.000tl limitim var

Televizyona ihtiyacım var 6000tl limitim var tavsiyelerinize muhtacım
  17. F

Sharkoon RGB Flow kasa için fan önerebilir misiniz?

kasama bir kaç tane fan eklemeyi düşünüyorum rgb olması önemli değil sadece yeterince iyi soğutsun Frisby FCL-F12B Kasa Fanı (12cm Fan)x2 TX 14cm Siyah Kasa Fanı (TXCCF14BK)x2 alsam iyi midir?
  18. F

5.000tl limitim var sistem dizer misiniz? (maks7.000)

5.000tl limitim var(maks 7.000tl çıkabilirim) sadece kasa dizebilir misiniz?
  19. F

8.500 tl kadar limit var hangi ekran kartını almalıyım?

ekran kartım bozuldu yenisi almam lazım önerilerinize açığım sistem özellikleri Ryzen 5 3500x 2x8gb ram B450 anakart 650w power ekran kartı ???
Geri