Arama sonuçları: *

1. AMD_islemci

5000 TL IPS monitör önerisi

27 inç bir model bakıyorum IPS olmalı kaliteli ve güzel bir model önerirseniz sevinirim type-c girişi olursa süper olur bilen arkadaşlar yazabilir bugünkü indirimlerden düşen monitör var mı acaba 11.11'den
  2. AMD_islemci

Oyunlarda FPS dengesizliği

Merhaba kullandığım kasada söyle bir sıkıntı var cyberpunk hiç kasmiyor minecraft fortnite fifa 23 gibi bazı oyunlar kasıyor drop giriyor neden olabilir 3,4 kere format attım bazı parçaları yeniledim Asus dual rtx 3050 32 gb corsair ram Ryzen 5500 + wraith prism Psu corsair 650w 80 plus...
  3. AMD_islemci

PlayStation 5 slim CD taktigimda ses çıkarıyor normal mi

Titriyor ve ses çıkarıyor Bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa yazabilir dik olduğu için mi acaba
  4. AMD_islemci

Yardım Steam İndirme hızı çok yavaş

İnternet 100 megabit olmasına rağmen ilk başta normal gidiyor ondan sonra çok yavaş ilerliyor silip yükledim bölge değiştirdim önbelleği temizledim olmadı
  5. AMD_islemci

30 bine kadar metal kaliteli laptop önerisi

Acer , lenovo Log. Asus tuf hariç model önerebilirsiniz sevinirim
  6. AMD_islemci

Iranda macbook m2 kac tl

Bilen varmi tanıdık gitmiş gelirken ucuzsa almayı düşünüyorum internetten bulamadım yardımcı olabilirmisiniz macbook m2 16 gb ram
  7. AMD_islemci

Yazılım için metal kasalı laptop önerisi

Bu fiyata en iyi ne alabilirim
  8. AMD_islemci

Macbook Air M1 256 gb 8gb ram 24,000 TL alınır mı

Bu fiyata başka ne alabilirim bu fiyata metal kasalı bir premium cihaz bulacağımı zannetmiyorum m2 iPad pro ile bunun arasında kaldım
  9. AMD_islemci

Ipad 6. Nesil alınır mi 32 gb

4000 tl ye geliyor video izlemek gibi işler için yeterli mi son sürümü alıyor şuan daha ne kadar alır güncelleme
  10. AMD_islemci

Temu vergi oranları ne kadar

Örneğin 2600 TL lik sepet oluşturdum ne kadar vergi çıkar
  11. AMD_islemci

Ios icloud çıkış hakkında

iPhone iCloud şifresi ve maili ile çıkış yapılır mı?2. el aldım adam mail ve şifresi var sadece dedi.Adam çıkış yapmayı denemiş etkinleştirilemiyor diyormuş PC'ye bağlayıp sıfırla dedi. 1717004742 Telefon numarasına ihtiyaç oluyor mu çıkış ta
  12. AMD_islemci

20,000 TL'ye kadar telefon önerisi

5g , 5000 Mah pil , NFC desteği, 256 üstü, olması gerekiyor hangi model önerirsiniz honor 90 yada poco X6 pro almayı düşünüyorum
  13. AMD_islemci

YouTube önerilenler yorumlar ve açıklama gözükmüyor

Bu sorunu yaşayan varmı farklı hesaba giriyorum düzeliyor önceden de olmuş sanırım 2019 da
  14. AMD_islemci

Honor 9x en ucuz ekran önerisi

Ekran kırıldı en ucuz ekran hangisi link atabilirmisiniz
  15. AMD_islemci

Samsung S22 One UI 6.0 cihaz takılıyor

Oyun vs oynamıyorum arayüz arada takılıyor. 6.1 ile düzelir mi? Yoksa 15 Pro Max'e geçmeyi düşünüyorum.
  16. AMD_islemci

Android Xiaomi mi pad 5 e Hyper Os geldi cihazi yavaşlatır mi

Cihazın son güncellemesi yapsam hızlanır mi yavaşlar mi Android 13 şuanda mi 14 sürümü
  17. AMD_islemci

15 k en iyi telefon önerisi

5g 256 gb ve nfc olması önemli
  18. AMD_islemci

10,000 TL telefon önerisi tr

Bu fiyata ne alınır en iyi
  19. AMD_islemci

Anakartin bu kısmına ssd takma aparatı varmı

M2 yeri dolu gösterdiğim kısım ne slotu olarak geçiyor adı buraya ssd takicam m2
  20. AMD_islemci

Uygun fiyatlı ps5 için m2 önerisi 2 TB 2. Elde olabilir

Bu fiyata en iyi ne alabilirim satan varsa 2 TB ssd alabilirim 3000 TL bütçe var
Geri